Gyakorlatilag kifejtette. Tervszerűtlen igazolások (hosszabbítások olyan játékosokkal, kiket pályára sem mer engedni), elképzelés nélküli támadójáték, ólomlábú védekezés szigorúan sémában, egyénieskedő játékosok. Amit nem tett hozzá:Davis képtelen változtatni bármin meccs közben, akiben bízik csapágyasra hajtja, a 2. sor lehetőséget sem kap.
Davis-al csak visszafele fejlődünk ! Makeda nem tud védekezni !!!! A kiel elleni meccsen, fingja sem volt merre vagyunk... Egyszerűen nem tudott besegíteni az irányítónak a védekezésbe.. Közötte és az írányítonál mentek be,és dobtak gólt a kiel! Ott állt nem egyszer és csak lesett, hogy mi tőrténik.. Támadásba meg nulla.. ( Nincs beépülve a csapatba és erőltették) 4 üreskapus golt ... 2tő után nem kellett volna szabad lehozni a kapust ! Oltári nagy edző hiba volt !!! Szerintem Nagy Lacit kellene edzőnek !!!! Viszlát Davis !!!!!!!!!
Még egy naiv kérdés: Mivel és mire készült a csapat közel egy éven keresztül? Tudom , a Fájnelfórra, de ez miért nem látszik meg a játékon? Még egy: ugye van megoldás a nyitott védekezés ellen? (Ha van, akkor azt miért nem gyakorolják be?) Elnézést, ez csak egy hozzá nem értő kézilabda szurkoló okvetetlensége.
Nem látni, hogy valamiben meg sikerült volna újulnunk tegnap óta :( Mondjuk valószínűleg ez nem is lehetett feltétlenül reális elvárás, de Mahé irányítójátékán kívül Davis ugyanúgy meccsel, mint tegnap.
Nem kell a rizsa, kilóg a lóláb, majd minden hsz-edben Lékait támadtad, most is lesajnálod, de nincs igazad, mert versenytársak mellett is bizonyított, Chema favorizálása idején is már többször jobb volt nála, Császárt is kiszorította a válogatottban, Mahét is, és Nenadic is sorra kerülhet, mert nem ez az első betlije fontos meccsen.
Az agyammal meg ne foglalkozz, főleg ne feltételezz rólam olyat, amit te találsz ki, de semmi alapja, mert egyelőre ott tartunk, hogy tévedsz Lékai megítélésében, és nem ott, hogy én érdemtelenül tolom Lékait, mert én nem tolok senkit, sőt, én vagyok szinte az egyetlen, aki helyén kezeli a magyar tehetségeket, és főleg nem tukmálom őket a Győrre, ráadásul semmi kifogásom, ha a Győr tiszta légiós lesz, csak akkor már nem tudok olyan nagy lelkesedéssel szurkolni, mint ahogy a Veszprémnek sem. Azt is többször leírtam, hogy a magyar kézinek jó a Győr szereplése, és inkább legyen teljesen légiósokból, mint hogy magyar válogatott játékosok vagy fiatal tehetségek legyenek ott mellőzöttek, illetve kis szerepben.
Megértelek, a Veszprém gyakorlatilag az elátkozott kategória, a Kielce-döntő után azt mondtam, ez legalább öt évig fog tartani... Szerencsére én elsősorban a válogatottnak szurkolok...