Minden rosszindulat nélkül mondtam, a 210-es / 225-ös Babetta sebességváltója valóban kusza szerkezet, szabadonfutók, röpsúlyok, nagyon el kell találni a beállításokat hogy tartósan, és jól működjön, ha viszont ez sikerül, a világból lemegy a motor.
A gumik milyen állapotban vannak? Képet dobsz róluk? Merre vannak? Újat nem szeretnék venni, de viszont kellene valamilyen mert a babettán is szétszakad mindjárt.
Most nekem is vannak eladó alkatrészeim ,teljes első lámpa mindennel ,kerekeket is el adom gumival mindennel együtt ,meg km óra ki hajtás,első villa kompletten meg első sárvédő ha kell akkor írjatok
Tény hogy nem értek hozzá,mivel nem volt ilyenem.nekem elég volt egy sebesség is.a mstangban van 3,a gilerában meg 5.kettő a verhoban volt,az meg ugye olyan is.
Ajaj, akkor nem arra mész amerre szeretném :DDD Mert nekem ócsán és dabason is jó lenne az átvétel (Bugyin is, csak ott nincsen vonat :S) Akkor ha minden igaz tudsz nekem adni egy komplett első futóművet amire ráfeszítek egy gummát és gurul?
Na most azonnal BEFEJEZNI! Nem szeternék olyan vitát mint az olajoknál! Amúgy szerintem is nagyon jó kis mocc ha meg van csinálva meg a szemétláda jikov a helyére van rakva (a polcra)
Nem tudom lehet-e még kapni, de szerintem nem. De ha lehet is, nem sok szart érsz vele, mert az egész villa gyárilag egy kalap szar. Ki kell cserélni valami komolyabbra, vagy esetleg esztergáltass perselyt, ha nem akarsz sokat szarozni vele.
Marad az eredeti lecsökkentése.A simsoné túl kemény,és túl melós lenne.A mustangé akkora hogy nemcsak 5,de 12 millit is le lehet belőle szedni.Babetta főtengelyem már nincsen,odaadtam a gépekkel.Az is telesonkás?
Dobom lesz eladó, mert a jelenlegi hátulról elég csúnyán meg van gányolva.
Joe! Mi lenne, ha a gyári főtengellyel kezdenél valamit? mondjuk a sonkából levennél körbe fél centit ? A simsonnak is ugyanúgy 44-es lökete van, vaaagy esetleg s50-nek 41-es lökete van, az még passzolna s a babettáéhoz, sőt mondok mégjobbat, Babetta főtengely! a gyújás felöl hozzá se kell nyúlnod, és a másik vége meg akármire átalakítható, ugyanis egy asszem kb 10 centi hosszú 17 milis egyenes rúd minden kúp nélkül.
Van két simson villaszáram, új rugókkal, 1 éves szimeringekkel, ki ad érte többet? :) Jaa, meg hozzá van kiflim is, nem Simsoné, Derbié, de tökéletesen egyezik, csak ez alu öntvény, és sokkal, sokkal masszívabb.
Valakinek nincs véletlenül egy 125-ös csepel kipuff dobja? Vagy valami hasonló, régi fecskefarkas dob? Valamit adok cserébe, vagy csinálok neki elektronikus index villogtatót :-) Vagy megegyezünk kp-be esetleg :-) Tyer, neked nem maradt a csepelről dob?
Tyer, nincs véletlenül egy jó blokkod kompletten? Ezen kívül érdekelne egy berúgó-szerkezet kompletten, meg megkérdezem hátha lapul egy nálad: simson elsővilla szőröstől-bőröstől. Meg olyan műanyag, ami a kuplung bowden végénel van.