Keserű szájizem inkább a szél miatt van, nem a két centi miatt, de azért nem vagyok hajlandó keseregni egy negyedik hely miatt!!
Szerencsére Tünde is Így gondolja.
Szia Gabi!
Örülök, hogy "személyesen" köszönthetlek. Nekem nagyon tetszik a közvetítésed... Gyulai óta az egyetlen...
A sok okos hozzászóló meg elmehet...
Mi van a Blikkben?
Azt akartam írni a végére, hogy Kitartás. Csak van egy rossz utózöngéje.
So,
keep going
Ha kaján akarnék lenni most megkérdezném mi a véleményed a magyar sportújságírásról.....
(bár teljesen tisztában vagyok vele hogy mint minden általánosítás, ez sem állja meg a helyét)
Ennek ellenére egy nemzet sem képes annyira gyalázni néha a sportolóit mint mi.
Pedig ez a Vollay, vagy hogy hívják, szerintem nagyon szeretne olyan szintű újságíró lenni, mint modjuk a Fazekas atlétának...
- Életem legjobb eredményét értem el, ezért nagyon boldog vagyok - mondta a világbajnoki negyedik helyezett Vaszi Tünde. - Igaz, az egy kis csalódást jelent, hogy két centivel maradtam le az éremről, de emiatt nem fogok sírni. Úgy jöttem ki a döntőre, hogy országos csúcsot akarok ugrani, s ez tulajdonképpen kétszer is sikerült. A harmadik nekifutásom előtt a 9. helyen álltam, de azt mondtam magamban, hogy megmutatom mit tudok és ekkor sikerült a rekord.
GGG! Te egy szupermen vagy , ha ezt így bírod. Kérlek-kérlek-kérlek közvetíts úszást is ! A Debnár semmilyen nevet nem tud kiejteni, az olimpián meg a szabályokkal sem volt még tisztában. Most kezdeget. De hol van az ő szövege meg lelkesedése a tiédtől!
Na rajongásból ennyi.
Juj, kérdés: mennyi esélyt adsz az USA 4*100-as váltójának Greene nélkül??? Jó tudom, hogy ott van Montgomery, meg Williams, de akkor is...
Másik kérdés: Marion és a 200???
Focit közvetítettem egy időben (ha már senki sem ért rá), aztán lemondtam róla mert szerintem teljes embert kíván (igazolgatnak össze vissza állandóan). Nem igazán fért bele a fejembe. A jégkorongért nem vagyok oda. Megnézem de elvagyok nélküle.
Az úszás az más. Azt nagyon szeretem, de egyfelöl nem közvetíthetek mindent én, másfelől meg van itt egy Olimpiai döntős (Debnár) akkor én meg mit akarok.
Szia Mindenki! Hogy vagytok? Szép volt az este!!! (éjjel, hajnal)... Mit gondoltok mit fog művelni a diszkoszos srác? És vajon Lars Riedel nyer ötödszörre is?
Micsoda éjszaka! Brávó Tünde, Zsivó, Kürti! Nagyon ügyesek voltatok, na és persze Ti is itt a neten. Tényleg jó ez a topic, csak kár, hogy én otthon nem tudom csinálni :(
Szerencsére Zita haja megmarad :)
Csikigyuri: take it easy! Tudod milyen rossz lehet budapesti stúdióból közvetíteni? Ezer felé kell figyelni és nagyon jól kell tudni rögtönözni. GGG elront pár nevet (én már immunis vagyok), meg országot, de imádja az atlétikát, erről biztosíthatlak. Az én nevemet pl. ki tudja mondani, pedig azt itthon elsőre nem sokaknak sikerül :)
Szurkoljunk Rolinak. Bárcsak lenne egy gépem otthon!