Sziasztok, bár nem keresek nevet, de nagyon élvezetes ez a dolog, szeretnék én is belekotyogni.
Nekem a Gizella narancssárga, nem tudom, miért.
Az Olívia türkizkék.
Egy szavazat a Johannára, nagyon szeretem, a színe talán mélykék. Vagy egész sötét bordó?
Az Attila ezüstös, fémes, de pl. a kollégámnak puha barna.
Juli, Júlia, Julianna - cseresznyepiros.
Flóra - tarka virágos rét, naná, hogy, tarka fodros szoknyás kis boszorka.
Emília - nem szín, hanem a piramisok jutnak az eszembe róla, talán a hosszú í miatt. De talán világoszöld, mint a pisztáciafagyi a sarki cukrászdában.
Csilla - fehérezüst, biztos a csillagok miatt.
Anna: szerintem is fehér, sőt szerintem a színésznő lett Anna azért, mert fehér.
Csinnnka, én értem ezt a Szimonetta dolgot, neked ez a név jelent valamit, ami nagyon szép, kedves, talán egy hangulat, érzés is. Amúgy én ha ezt a nevet hallom, valamiért megjelenik előttem egy balerina, tüllruhában. Nem tom, miért.
Bocsi, én Thort nem ismerem, de ha estleg mégis férfiforma, akkor Teodor vagy Tivadar?
A Sárándi Mátyás szép, de nekem Sándor Mátyás jut róla az eszembe:)) Sámuel jobban tecc.
Még lett volna, de kiment a fejemből, majd.
Faxni (az fekete)
Thor! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A neved lassan a topic központi kérdésévé növi ki magát! ;-DDD
Szerintem húzd ki magad, és rebegtesd csak tovább a szempilláidat... akár büszkén is, ne csak szerénykedve! ;-)
Kedves Thor, azért ha eltaláljuk a neved, megmondod? Szerintem: Titanilla. Az nekem olyan halványzöld egyébként. Talán Teodóra, az pedig barna, de talán nem így hívnak, mert ez nem
annyira különleges.
Két Lottis jelenet: a harmadik kislany nekem a tejszinhabos málnaszínű Ameli lehetne...
Én, aki azon kevesek közé tartozom, hogy tudom Thor "igazi keresztnevét", bízvást állíthatom, hogy igenis KRÉMSZÍNŰ neve van, és gyönyörű, különleges!!! :-)
Vickie (kis pukkancsom)!
Semmi baj, akkor fátylat rá. Egyébként tényleg így van, Rezsőzés vagy Sárázás, én hülyét kapok az engem körülvevő 20 Sárától, neked pedig tőrdöfés volt a szívedbe! Ez van, ízlések és pofonok (no meg ugye az általam hangsúlyozott körülmények!!!).
A lényeg úgy is az, hogy tisztázni tudjuk a sérelmeket, és ki lehessen kalapálni ezeket a kis lelki horpadásokat, pláne, ha ki akarjuk, mert nem szándékosság és rosszindulat volt mögötte.
(Mellesleg... a "két Lottis" jeleneteden halálra röhögtem magam... és stimmt, Annabell és Izabell pont ilyenek lehetnek, rózsaszín- és kékmasnis, kalapos, csipkekesztyűs kis arisztokrata kislányok -akár ikrek is-, egy minimum Korda-villa kaliberű kéglibe, franszia nevelőnővel.) :-DDDD
Jaj kedves Csinnnka, nem vagyok amúgy sértődős( na jó, néha de:o) ), de télleg nagyon szarul estett. Viszont ahogy olvasgatok, mindig eszembe jutott, hogy szegény Rezsőkkel ugyan azt csináljuk... Elszégyeltem magam. Szóval fátylat rá, kicsit pukkancs vagyok mostanában.
Színek:
András- mély piros
Bálint- kék
Valéria- fehér
Sára- pasztell sárga
Mónika -meggy piros
Boldizsár- metál szürke
Attila - haragos zöld
Emma- fehér
most több nem jut eszembe
Nagyon tetszik pl. az Olivér, mert olyan arisztokratikusan lehet kiejteni. Sajnos van egy ismerősöm, ez sokat nyomott, hogy ne válasszam...
Lányoknál az Izabell, Anabell tetszik még. Két kalapos, csini kislánynak képzelem őket, ahogy a kertben játszanak a nagymama teás készletével, és affektálva mondják egymásnak:
Anabel, kínáld meg légyszíves a Lali mackót! :o)
V.
ui:B.B. Hát jó, legyen Balázs Pali!
Még kigondolom, hogy milyen nevet kell választanom Nektek bosszúból:o)
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik ez a szín-játék! Még eddig nem írtatok olyat, amit én kirívóan másnak gondolnék!
A Beáta metálfekete is tetszik, pedig nekem halványkék! (A ciklámen nem annyira jön be.)
Az Emma tényleg gyönyörű arany! Nekem barna-arany! /Jó, hogy nem Piros Arany:-)/
A Sárán én is elgondolkodtam, miért "olyan sárga" és tuti, hogy a kezdetük miatt!
Kimberly Clark: nálam már volt favorit nagyon sokáig az Olívia, elfogultságból, mert kedvenc énekesnőm Olivia Newton-John. Ismertem egy nagyon szép kislányt is még "ifi" koromból, ő is Olivia volt. Szerintem szép! De már nem vagyok "szerelmes bele".
Egyébként az Olívia királykék nekem vagy egészen világos égszínkék!
Thor, igen, kérünk szépen legalább egy kezdőbetűt, hadd tippeljünk! Naaaa, hadd jáccunk!!!
Le lett hurrogva a Valériám:( hát jó, pedig a Molnárhoz passzol. Egyébként a kft nóta nyomán jutott eszembe, bátorkodni, megemlíteni.
Beja: nekem ciklámen,
Sára: valóban élénk, erős,citromsárga, valóSZÍNű az azonos elejük miatt (SÁR-a-SÁR-ga)
Anna: hófehér (ez pedig lehet, hogy Fehér Anna nevű színésznő miatt?)
Gizi: a zöld, rendben
Móni, Timi, Hajni: babarózsaszínek
Barna: nos?? kinek milyen a Barna? nekem barna:))(kedves, meleg barna)
Thor: legalább az első betűjét áruld el, lécci, aztán hadd tippeljünk, kinek mi a halványbarna, meg a krémszínű.
Kriza: az én lányomat is Johannának hívják. Először nem különösebben tetszett, de volt időm megbarátkozni vele:) Nem divat név, szép és sok féle képpen lehet becézni.
TiKvA
Kriza, Ágibági, tamara, jókat röhögtem a Soma és Mátyás versengésén! De azért be kell látnotok- mármint Krizának és tamarának- hogy mégiscsak én vagyok közel a tűzhöz..
Szineket? Tudod csinnnKa-minnnka, nekem peldaul az a nev, mondjuk, melyik is legyen, monjk a Szimonetta, az olyan szep aranyszinu meg egszinkek meg napsarga, szoval nagyon szep.... :-)))
Mindy! :-)
Nekem az András kimondottan drappos árnyalatban jön be... a többi -hiszed vagy sem- eléggé hasonlít a Te árnyalataidhoz (különösen a Gizella haragoszöld)! :-)
Vickie!
Tökéletesen igazad van.
Megkövetlek.
Mentségemül csupán egyetlen dolog szolgáljon: semmi rossz szándék nem volt bennem, csupán a saját véleményemet (és tapasztalataimat) osztottam meg a nagyközönséggel, és sajnos az én környezetemben több tucat (na jó, ha tételesen összeszámolom, másfél tucat) ilyen nevű kislányka szaladgál, ami persze lehet véletlen egybeesés is, és természetesen nem tükrözi -mondjuk- az országos átlagot. De ettől még tény, hogy idegesítő, mert arányaiban hatalmas szám.
Még egyszer: sajnálom, ha megbántottalak, nem volt szándékos. :-(
Berku!
Bianka nekem is "c"-vel tetszik, mert úgy eredeti, nem pedig "k"-val. S ha a Dzsennifer "magyarosított", anyakönyvezhető névre gondolok, akkor bizony elmegy tőle a kedvem! :-)
Thor!
Színeket, még... még... még!!! :-)))
Bugibá! :-*
De rég nem "láttalak"! :-o
Kisbugi? (gondolom, lassan már Nagybugi!)
Lábikós képe még mindig tarol az ismerettségi körömben.
Remélem, nyárra összejön (tőlünk) egy menyasszonykára való! ;-)
(Krisztit is puszilom!)