Laptopomban csempészek drogot A Portocom
A portokom.
Rendben van, télleg nem túl modern az elektronikai bolthálózat, de Samuel L. Clemens még nála is vénebb! OK, a Media Markt vén,
De sokkal öregebb Mark Twain.
A Tiszántúl egyik főhorgásza bénán vasalt Patikában a Körös vezére,
Gyógyírt keres vörös kezére.
Férfiatlanul viselkedik az építkezésen Lapátolja a murvát lányosan,
Finnyáskodva, látványosan.
Figyelmeztesd a történelmi Magyarországot körbejárni akaró Pataki Attilát, hogy amerre indul, arra sosem volt magyar terület.(Ez már talán volt...)
Szólj a tar magyarra,
Hogy nem volt gyarmat arra!
Kiváló a téli sportpálya A szánkópálya de remek!
Nem jeges, és meredek.
Eddig szilárdan ellenálltam a férfiak próbálkozásainak, de ez a fiú eredményesen ostromol Senkitől sem háborgatott
Lelkemre most Gábor hatott.
Tavasszal folytatjuk a hangulatos koraesti összejöveteleket Most ôsz van, de a tél után
Ismét lesz majd teadélután
Felnôtt az olasz kisfiú, ennek ellenére autogrammért ostromolja az akcióhôst Bár véget ért a kamaszkor Enzonak,
Még ma is ír Lamas Lorenzonak.
Ismerôsöm nem mer a szabadban úszni. Elfeledkezett róla, hogy vannak fedett fürdôlétesítmények is Miért vagy ilyen nyuszi, Áron?
Nyitva van az uszi nyáron!
Csak úgy kaphatnak enni a sportolók, ha alaposan megizzadnak az edzésen Lesz kifli is, szezámmagos,
Akkor, ha a mez ám szagos!
Fáradt édesapámat nem engedte megpihenni a kiránduláson a szigorú silbak Nem ülhet le apu kôre,
Rászólt a vár kapuôre.
A népszerű bábfilmrendezôt Marvel képregényhôsök megalkotásával bízzák meg, ám sehogy sem boldogul a Fantastic Four ellenségének figurájával Közeleg a dátum, Foky
És még sehol Fátum doki!
Az ingerült játékvezetô reagálása a tudatlan kvízjátékos zagyva válaszára Akkor volt a hun Aida jós,
Mikor Móricz mű a Dunai hajós!
Romantikus filmnézés közben ismerôsöm elfojtotta érzéseit, de a végén csak kitört belôle a zokogás Bár a szobát bokáig sírta
Meg kell hagyni, sokáig bírta.
Befejeztük a túrát, ám úgy tűnik, a pokol tárul elénk Átértünk a hegyen, na!
De mi ez? Tán a Gyehenna?
Brutális vôlegény Feleségül nem veszlek téged,
Inkább hidegre teszlek. Véged!
Tudunk-e majd játszani, ha elôtte kávézgatunk? Idônkbe majd teke fér-e,
Ha bemegyünk egy feketére?
Az író díjat nyert könyvével ázsiában, ám homályos a fôszereplô "szakmája" Bár műve lett a kelet regénye,
De vajh' a fôhôs keretlegény-e?
Kizárólag rezgô csontbelsôséget fogyaszt a vendég Az étlapot elôveszi,
S ha van benne velô, eszi!
Köszi, Vuru, te vagy az egyetlen, aki nem ad nekem lopós különmunkát! Hadd háláljam meg ezt azzal, hogy szerintem mind a lappangó/paplan go, mind a melle szikár/szellemi kár rímeket totál azonosan működő agyunk eredményezte, csak nálad kicsit később, ha érted... Felkérném örök monográfusunkat, ses szakit, hogy csekkolja má'.
A sesnek járó lopós:
A volt elnök, aki lerobbant, és kicsit zizi is, tolvaj lett (Csak szóban kecske)
Lop a Truman,
Tropa, lumen.
És akkor két új (?) is:
Higyjétek el: előbb jutok el én a szent hegyre, minthogy a lovaglóbajnok kikapjon! Előbb járja majd a talpam Siont,
Mintsem, hogy megverjék a championt!
Ayrtont nem épp sokra tartó Monzai jós a tragikusnak bizonyuló futam előtt osztja meg a szellemektől kapott információt, miszerint a pokol tüze nem épp ajándékot oszt a versenyzőnek Nem küldött ám a Gyehenna szalámit:
Megtudtam, hogy a gügye Senna hal ám itt!
Hát GZ, nagyon megy ám! Sok a remek, nem sorolom mindet, nekem a hagymataglózás lett a kedvencem. ses válasza se kutyafüle! Főleg a 2. és a 3. ríme. Pivovar szakállasa is megjárja.
Képzeljétek, a kawaszakis rímet eddig tartogattam a fejemben, s most egyszerre olvasom GZ-től, utána meg hogy már az is lopott volt...Forró víz után hideg zuhany, még jó, hogy nem jöttem vele GZ előtt!
Na, azért írok a rend kedvéért párat:
Kétéltűekkel kereskedő Szalma András,
szalamandrás.
(Ez nagggggyon ismerős, nem írta valaki már?)
Ősember játékot kínál fiának, de az őskori "mamut" térbeli kirakó egy alkatrésze elveszett, s helyette csak egy bizonytalan állagú eszközt adhat, mivel a nagyok munkáját utánozhatja Elgurult egy porc, a kósza
nesze, itt egy por-szakóca.
Emlékezés egy hajléktalanra -Ő nem ismert pardont!
-Ő nem is, mert pad ront!
Fiatalházas-sztori Olyat prüszkölt ingó arám,
hogy megállt az ingaórám.
Ha jó a tüdőd, kerül az agybaj is Ha az ember melle szikár,
nem érheti szellemi kár.
Hév Szerelmem nem lappangó,
dívány, párna, paplan: go!
Anyuka panasza Ez a hülye a pokémon,
sokat ront a kópémon.
Búcsúm Nem akarok többet NETelni,
jobb magam ágyba letenni...
Groundzero, keményen eluraltad a topikot - tacsikaszt, kutatás, kontúr, hagymatagló :-)! Még szerencse, hogy a kawasaki-s rímemet (716) újrafelfedezted, van mibe kapaszkodnom. ;-) A soros rímek pedig:
Fejik a buta tehenet Nincs sok ész e tarka fejben,
azért ázik farka tejben.
Rossz vicc Szétkeni a csokiparfét Kelemen
egyenletesen mind a két felemen.
Ki cipelje a biciklidet? Aggódik a brigád nagyon:
kit nyomjon a bringád agyon?
Nyugdíjas feketemunkás Tegnapelőtt óta nagyapa stikában
dolgozik a pesti 3-as patikában.
A két focista nagyon igyexik, mert ők alkotják a csatárkettőst, nem csoda, hogy úgy száguldoznak, mint egy Yamaha! A két spíler kotor, mer' ékpár,
Zúznak, mint egy motorkerékpár.
Minden további vizsgálódás nélkül tisztán látszik, hogy mit csinál a fejfedős ember a kerti szerszámmal Nem kell hozzá alapos kutatás,
Hogy lássuk: a kalapos utat ás!
Ajánlhatsz akár annyi ablaktömítőanyagot is, ami több, mint amekkora a híres fővárosi sziget, rossz minősége miatt akkor sem adnak érte vadászrepülőt. Nem ér ez a szar gitt Miget,
Ha több is, mint a Margitsziget!
Ez a HMCS mondhat amit akar, a japán cég remek gépeket gyár A májer minden szava kaki,
Jó motor a Kawasaki.
A híres német természettudós halálának hiteles története Hogyan halt meg Humboldt?
Tüdőlövés - bumm - , holt!
A fövenyen látható árnyak alapján sejthető, mit csinálunk barátnémmal Rángatózó kontúrok:
Megint a parton kúrok!
A francia selyemfiú megint sajátos nyersanyaggal kísérletezik geometrikus szobraival, ismét újítva picit A téglalap nóvum, a karika szokott,
Már megint műtárgyat szarik a kokott.
Ha nem keményedik a tél, kezdődhet a betakarítás Makón Ha marad ez a lagymatag hózás,
Kezdődhet a hagymataglózás!
amúgy megkerült a füzetem, íme az eddigi termésem:
Hatalmas méretű számítógépes adathalmaz hasonmás-kiadása Mexi-file
Facsimile
A lebukott főbróker gyufafrizurát növesztett Lopós Lupis
Haja pulis.
Több katona is kárát látta az üteg rendellenes viselkedésének, holott a legrosszabb, a lövedég bentragadása meg sem történt Sok volt a sebesült,
Pedig az ágyú be se sült.
Hajszegény vállalattulajdonos sajátos nézete a védett növényről Hangoztatja kopár gyáros:
a havasi gyopár káros!
Bibliai nevű hölgy képtelen felfogni a pszichológiai teszt mikéntjét Ha a képeken van a sor, Rachel vét:
Még mindíg nem érti a rorsach elvét.
A driblimájert megfertőzte a főzeléknövény terméskezdeménye Beteg a csapat cselkirálya,
Megmérgezte a kel csírája.
Az autója megjavításának megtagadását elkeseredésében folyóblokkolással megtorló talján megígéri, hogy amint a kocsi üzemkész, elbontja a gátat kedvenc folyójáról Ha megjavítják a porlasztóját,
Nem gátolja többé a torlasz Póját.
Esetleg, ha megbeszélnénk, eladnám a földdarabomat Tán adnám a szántót,
Ha érthetnénk tán szót.
hol végezted nagydolgodat, és miért pont ott? A kert mellett,
Mert kellett.
(Bocs, tudom, hogy a mellett/kellett már volt, de nem bírtam kihagyni.)
A piádat az őr nemesgázzal dúsítja Az italba radont
Ad a darabont.
A tank nem elég tiszta, és ezt sok sebszél is mutatja Koszos a víztartály,
Gennyes vagy tíz var-táj.
a hepehupás pályán való futkosás hascsikarást okoz Göröngyös a focipálya,
És ettől a poci fája.
A rossz érzések ellenszerei A magány szere Schubert,
És igyál, ha van bú, sert.
Tipp a Magyar Kupa meccsre Videoton-Seregélyes?
Hazai henger-esélyes!
A levélkihordó elcsúszott a reggel rendezett amatőr vívóversenyen. Megtréfálta a postást
az nagyon harmatos pást.
A légmozgás kihozta a sodrából, de amúgy elég gépies volt a mondandója Sokat háborgott e mély szelen,
De egyébként kicsit személytelen.
és végül mai csattanóm:
A kotorékebet nem oltották be, így rajta keresztül kapta el a vírust az ezen fajtát imádó gyülekezet Elkerülte az eboltás a Csikaszt,
Ezért ez az ebolás tacsi-kaszt.
Szasztok, bocs, hülye hetem volt, nem voltam gépközelben. de már vagyok.
Rímeket később adok - otthonhagytam a füzetemet...
Viszont: CSABEEEEEE, köszi a rímeket, és végre újra te it velünk! a tieid közül én hadd válasszam az uccsót, lévén már használtam előtted, nem is oly régen.
ses: ok, lopós megy.
Cipőboltban dolgozó haver csak márkátlan csukát tud nekem csenni Sajna, ne Reebok,
Amit lopni beerok.