Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2020.12.31 0 0 2651

Nyilván (ahogy az eredmény is mutatja) Mocsainak...

Előzmény: dapro (2649)
Gaga84! Creative Commons License 2020.12.31 0 0 2650

Sajnos a haveri alap megkérdőjelezhetetlen.

A régi Vardarból aki erősítést jelentett volna: Milosavljev,Cupic,Cindric,Kristopans,Borozan. Ebből az 5ösből egyedül Borozan játszik nálunk.

Maqueda,Moraes,Siskarev nem voltak alapemberek az akkori Vardarban sem,viszont Davisal nyilván jó volt a viszony...

Markusen pedig az ékes bizonyítéka pénzszórásnak,  baráti igazolásnak.

Aban persze semmi kivetnivaló sincs ha egy edző az új csapatát régebbi játékosokkal szeretné feltölteni csak háta minőség és a mindenáron szükséges-e nálunk

nem szempont ez pedig Laci felelősége!

Előzmény: dapro (2649)
dapro Creative Commons License 2020.12.31 0 0 2649

Lehet ilyen véletlen? Egyszerre linkeltünk, Mocsai szerint a legjobb igazolások, Európa játékosainak krémje játszik nálunk, a cikk szerint haveri igazolások (és hosszabbítások).

Kinek van igaza?

Előzmény: Veszpremi (2648)
Veszpremi Creative Commons License 2020.12.30 -1 1 2648
dapro Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2647

Bocsáss meg nekem, valóban a mienk a messze legerősebb keret (a barcanál is erősebb), most jöttem rá, most világosított fel a prof.

(bocs, ha már volt linkelve)

https://www.digisport.hu/46611/mocsai-lajos-szerint-a-veszprem-a-legnagyobb-eselyese-a-final-fournak

Előzmény: videkiman (2633)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.30 0 1 2646

Hozzánk csak olyan játékos jön a Bundesligából, aki már nem akar hetente 2 kemény meccset játszani. És ezt el is mondják. 

Elképzelhetetlen, hogy bármit is dolgozik az ember, és elmegy egy nagy céghez interjúra majd ott azt mondja, én azért akarok itt dolgozni, mert

már elég volt a nehéz feladatokból. Biztos megkapnánk az állást!!!

Viszont legalább annyit, ha nem többet akar keresni. Ez itt nagy baj, mert ezek a játékosok már nem nagyon motiválhatók. 

Egyetértek, egy fiatal skandináv játékosnak nem cél, hogy valamennyit játszon a BL-ben, viszont hetente nagyon alacsony színvonalú 

meccset a magyar bajnokságban. Ők még jobbak akarnak lenni.  

Előzmény: videkiman (2642)
Zolcsi002 Creative Commons License 2020.12.30 -3 1 2645

"simán elfogadom azt a véleményt, hogy elmehetne."

Pedig milyen cuki amikor a magyarul akar makogni gyapotföldi akcentussal.

Igaz, a szegedi kopasz még egy jónapotra sem képes....

Előzmény: nm' (2643)
objektív3 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2644

Milyen súlyos hibára gondolsz?

Előzmény: nm' (2643)
nm' Creative Commons License 2020.12.30 -2 2 2643

A döntő utáni sport tv kiértékelésen nagyon pontosan elhangzott, hogy mitől nyert a Kiel, mit tud az edző a kézilabdáról, csak intelligens  játékosokat választanak a csapatba, és Jiha milyen játékelemeket használ.

Ha ezeket nézzük, nálunk meglepő volt a csapat összeállítása, a nem létező taktika ,  a felsorolt elemekből, amit használ a Kiel,  egyetlen egyet sem ismernek a játékosaink.  A mi támadási taktikánk, hogy vagy Lékai vagy Nenadics rohan állandóan a falnak. 

A jobbnál jobb játékosok ülnek a padon mindkét meccsen. Sajnálom őket, nyilván bizonyítani szerettek volna, és ennél szarabbul nem játszhattak volna ők sem. Pszichikailag tragédia volt a meccs menedzselése.

Tegnap nyilván a fáradságtól, meg a lelki tehertől többen  nem tudtak megmozdulni, de ez nem mentség, mert a másik három csapat is játszott, kikapott, betegek voltak  stb. Az sem elfogadható, hogy az a legjobb játékos, aki  gólokat  lő, miközben nagyobb károkat okoz,  azzal. hogy a  döntő pillanatokban súlyosan hibázik.

Szerintem Davis volt a leggyengébb edző a final4-ban,  emberileg, taktikailag olyan rosszul csinálta a dolgát, hogy simán elfogadom azt a véleményt, hogy elmehetne. Ezek után formaidőzítés és  hasonló szlogeneket el lehet felejteni. Nála ilyen nem létezik.

videkiman Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2642

Nem feltétlenül kell minden posztra 2 világklasszis, lsd. utóbbi évek F4-jai. A tudatosabb igazolásokkal természetesen egyetértek. Pl. ha már 3 irányító van a keretben, legalább az egyik tudjon kettesben, neadjisten hármasban védekezni, a 7 (hol van még ilyen!) átlövőből legalább 3 tudjon középen védekezni, mivel minden jobblövőd kettesben védekezik, nem igazolsz olyan jobbszélsőt, akinek egyik fő skillje az, hogy tud kettesben is védekezni...

Annyival vitatkoznék, hogy ha van 2 klasszis szélsőd, akkor nem feltétlenül szükséges ott erősíteni. Ha persze sérülés van az pech, Manaskov forma1-es hasonlattal élve tipikus edzésmenő, Siskarjovra előbb utaltam, az ő leigazolása is elég fura, főleg ha azt nézzük kinek a helyére érkezett.

Amíg a Veszprém az egyik kiemelt ner-csapat, addig a pénz miatt én nem aggódnék. Viszont pl. egy skandi fiatalnak a bundásliga sokkal vonzóbb, szóval róluk szerintem kár álmodozni és nem is feltétlenül illenének ide.

Előzmény: Gaga84! (2637)
Gozo Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2641

Sajnos a bejelentett hosszabbítások egy része (nem mindegyik) ennek a két meccsnek a függvényében is érthetetlenek.

Időről időre bebizonyosodik hogy az ilyen szintű játékra alkalmatlan az a pár játékos. Ráadásul mint már többször leírtuk nem sok tudatosság fedezhető fel a csapatépítésben. Pontosabban ha az elavult játékrendszer mellett tette le a garast a vezetés akkor érthetőek ezek a dolgok. Csak hogy ettől nem hogy jobbak nem leszünk, hanem akik eddig mögöttünk voltak azok is megelőznek majd minket.

Előzmény: kovi1123 (2639)
kovi1123 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2640

A lerohanás 1. fázisa is nagyon hiányzik. Minket szinte minden csapat le tud rohanni, mi senkit. 

kovi1123 Creative Commons License 2020.12.30 0 0 2639

A decemberi meccset a Kiel beáldozta ellenünk és a Barca ellen is...

Az edzőcserével egyetértek, de csak idény végén köszönném meg az eddigi tevékenységét. Nem hirtelen felindulásból írom ezt, hanem, hogy itt van már 2,5 fél éve, de semmi újat nem hozott Veszprémbe.Támadásban 7-6 elleni játék. Különböző szélső felkanyarodások, szélső futók a fal előtt, hosszú keresztek. (pl. Montpellier) Védekezésben: Eltolt nyitott falas védekezés, 5+1 - es védekezés...Csak a Patrikkal van középen stabil védelmünk. Őt is alig akarta betenni Davis még védekezésbe is... Támadásban követtem spanyolban és az EB-n is Patrikot, megkaphatta volna a lehetőséget ott is, de valamiért jegeli, mint Mahét irányítóban.

Tönnesent, Markussent idény végén közös megegyezéssel el kellene engedni.

Javaslatom is van a padra Garcia Parrondo. Élt már Magyarországon, beszéli a nyelvet és a lenézett keretű Vardarból kihozta a maximumot. Ugyanezekkel a hústornyokkal a Bl legjobb védelmét rakta össze. (Borozan, Moraes, Shishkarev) 

Kapuban jók vagyunk. 

Széleken Blonzot, Mandicot figyelemmel kísérném.

Beállóba Bánhidi kellene, magyar és világklasszis. 

Átlövőben Máthé és Szita remélem bizonyítja most a válogatottban is, hogy már itt lenne a helyük. Máthéra nem kis izomtömeget pakoltak fél év alatt Skandináviában. 

Laugéval hosszabítanék, ha nem lehetne most Johannessent megszerezni a szerződése lejártáig és megpróbálnám ingyen idecsábítani. Viszont a fiatal egyiptomi sráccal már most elkezdenék egyezkedni. Jó adottságú, mint Yahia.

dapro Creative Commons License 2020.12.30 0 1 2638

Nem rá gondoltam, ma sem volt jó. De Duvnjak igen. Én kiegészíteném még a Weinhold-Reinkind párossal. A 3 beállóval olyan faluk van, amiről mi álmodunk, mióta felborult a védekezésünk. És Jichát én sokkal jobbnak tartom, dacára a múltkori 8 gólosnak, Természetesen minden csak szubjektív, nem lehet grammra játékosokat és csapatot mérni. Viszont az akarat és elszántság amit produkáltak, mindenképpen a Veszprém fölé emeli őket. Érdeklődve olvasgatom Davis nyilatkozatát, "elfáradtunk".

A Kiel nem.

Gaga84! Creative Commons License 2020.12.29 -2 0 2637

Én a keretet alakítanám át és tudatosabban igazolnék

Gasi nincs alternatívája

Yahia-nics alternatívája

Lékai,Majé,Nenadic ok de a francia  kegyvesztett nemmis értem miért

Borozan és Lauge- sérülékenyek sajnos - Markusen talány h miért vam itt

Nilson-nincs alternatívája

Strlek- nincs alternatívája. Manaskovot én két éve elzavartam volna, azóta csak a gyenge bajnokikon brillirozik

Kapuban megvagyunk évekre

Coralleshez korban és tudásban hasonló játékosok kellenének 3-4 éves szerződéssel:  a két szélre beállóba és lövőbe. Ez nem könnyű mert a barca és a kiel még mindig vonzóbb célpont. lsd: Fabregas,Janc,Frade barca vagy Sagosen kiel.

Yahiával évekre előre hosszabbítanék és erőteljesen el kezdenék körbenézni a skandináv piacon,főleg a szélekre valamit megpróbáln Bánhidit elcsábítani szegedről ill Johanessen flensburgból Lauge helyett (engem nem győzött meg és üveglábú)

Én a fentiekben látnám a jövőt,tehát: Yahia bebetonozása + Maki után valaki,,szélek és beálló pozíció frissítése fiatal klasszisokkal. Csak így lehet blt nyerni. 2,3 év múlva esetleg Szita vagy Máthé de ezt csak azért írom mert magyarok.. Kölnhöz még kevesek

kérdés mennyi van és lesz a kasszában

Csehov doktor Creative Commons License 2020.12.29 0 1 2636

Sajnos ennél demoralizálóbb módon szerintem összességében nem kaphattunk volna ki... Mindkétszer közel voltunk, először menny és pokol, másodjára apró hibákon, kihagyásokon ment el, pedig több odafigyeléssel és koncentrációval a bronz is meglehetett volna szerintem. És mindkétszer közel voltunk... ennél rosszabbul a két meccset lelki szempontból szerintem nem lehetett lehozni.

Érdekes látni, hogy a problémák, amikre most rávilágítotok, illetve a két meccs megmutatott, kicsit egybecsengenek a Szeged gondjaival, Pastor edzői dolgaival is (makacs ragaszkodás, megújulás hiánya...)

Én egyelőre nem venném Davis fejét egyáltalán, máskor jól meccsel, jó taktikával. Hagynék még neki időt, hisz még van egy fél év, nyárra ismét odaérhetünk megint, és jobb formaidőzítéssel alaposabb felkészüléssel meg lehet csinálni (szerintem ez is el lett rontva, és a Szeged ellen jött ki a csúcsforma). És azt ne feledjétek, hogy ha Davist most elkülditek valakit hozni is kell helyette... Most nincs mozdítható top edző szerintem. De ha úgy alakulna, ti kit látnátok szívesen? - elsősorban azoktól kérdezem, akik elküldenék (meglep, mennyien vagytok)

Gaga84! Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2635

Pontosan.+meg lehet nézni a mozgékony atletikus belső falukat,nálunk meg a két hentes... akikkel hosszabbítottunk,nevetséges

Előzmény: Gozo (2632)
videkiman Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2634

Bocs, ez a 29re ment. :) 

videkiman Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2633

Hát, lenne itt nagy felhaborodas, ha Zarabec szóba kerülne. Ő a Kiel kezdő irányítója.

Egyértelműen csak kapuban es bealloban jobbak. 

Előzmény: Kyra** (2630)
Gozo Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2632

Ennyit jelent a tervszerű építkezés.

Pedig tavaly csak az EHF kupában indulhattak.

Tudják kit miért igazolnak.

Gozo Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2631

Totál megérdemelt.

Hány gólt kaptak üres kapura? Egyet a végén. Pedig a mérkőzés nagy részében ezt nyomták.

Veszprém mennyit kapott?

Előzmény: Kyra** (2630)
Kyra** Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2630

Gratulálok a Kielnek, teljesen megérdemelték.

dapro Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2629

Szerintem a meccs alapján a Kiel-é is erősebb. És Jicha sokkal erősebb Davisnél, azonnal reagál.

Előzmény: videkiman (2622)
Gozo Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2628

Nem szeretem a németeket, de a Barcelonát jobban utálom.

Remélem a Kiel végig bírja.

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2627

Itt nincs következménye semminek. Majd lesz egy új tájékoztató. A vörös katlan, pénzügyi év, bal-bla-bla......

Előzmény: bendeguz90 (2625)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2626

Dehogy mond le. Az a vezetés hozzá nem értését is bizonyítaná. 

Pedig néhány mehetnének a pereputtyal együtt. 

Előzmény: Underhand (2613)
bendeguz90 Creative Commons License 2020.12.29 0 1 2625

A tegnapi nyilatkozatok után várható, hogy mindenki le fogja székelni ezt a meccsnek, aminek azért szerintem következménye kellene , hogy legyen.

schanc Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2624

Az idei Gasi szerintem egyértelműen világklasszis. A 2015/16-os idényben játszott talán legutóbb így.

Előzmény: Gaga84! (2618)
szabi8080 Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2623

Ha Veszprémben nem lesz változás, sajnos juniusban is csak a 4-edik hely vár a Veszprémre ! Ezzel a mentalitással..  Lehet Davis csak a SEHA ligára gyúr és nem a BL-re ? Nagy átalakításra lesz szükség, és igazolásra.. Laci vedd át !  Te úgyis ismersz mindenkit és a képességeiket és az ellenfeleknek is... Final4 -ban nincsen helye hibáknak, mert a győzelembe kerülhet ! Mióta várunk már a BL-trófeára !!!!  

videkiman Creative Commons License 2020.12.29 0 0 2622

A keretről meg annyit, hogy egyértelműen sztem csak a Barcaé erősebb. 

Előzmény: Gaga84! (2618)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!