Az edzője sajna a fönököm... Ő mondta, hogy van valami vírus e miatt nem indult Denis Lewis és Karsten Kobs. Nem tudom melyiktől kapta el. (Bocs Dóri...) Lázas és fáj a torka. Ennyit tudok.
Én speciel inkább irigyellek, mint sajnállak. Nem tudom, hogyan csinálod, de én majdnem beesek az asztal alá, bár szellemileg egész frissnek érzem magam meglepő módon.
Mi is szeretjük a közvetítéseidet, épp most írtam egy mail-t arról, hogy miért is.
Más: Mi van a Győrfy Dórival? Indul? Mert volt néhány elejtett szó itt a topicon valami vírusról, és bevallom, volt olyan része a közvetítésnek, amikor egy-egy öt percre kimentem, ugyanis a mai ebéd elkészítésével doppingoltam.(Így legalább tuti nem aludtam el.)
sziasztok!
örülök, hogy végre kihaltak a mocskos szájúak.....
a közvetítésről..tündikv-nak a debnár is jól adja elő..minden nevet nem tudhat az ember, de ha belegondolsz nem is a kiejtésen van a hangsúly. szerintem a szakmai hozzáállás és a komi személyisége a döntő, ha ezt a kettőt összeadod a Debnár is ott van a spiccen.
egy kérdés: ki emlékszik arra amikor a Fülöp valaki közvetítette az atlétikát! sokáig megvolt a kazettámon......jobb , mint a Hofi!! :-)
szóval nekik örüljünk!!
Neked most nem aludni vagy regeneráló-masszíroztatni kéne? Én 3-kor kidőltem,7-kor keltem, azóta ásítozom,meg örülök, hogy van 2 igazán jó versenyző atlétánk.