Menni fog ez :-)... A topiknyitó hozzászólás környékén részletesen szerepelnek a szabályok. Szerintem olvasd el, és akkor igazi kecskéket is láthatunk tőled. Már majdnem...
-----------------
A haverod nem tud tervrajzot értelmezni! Még, hogy nincs a falamon sarok?
Hát tudod, ez a Salamon farok!
Csak egy tipp a továbbgondolásra, az első sorban szereplő lét (amely ugye meghatározza a tudat ;-) szopogatva ugrott be, lehet megversesíteni (fuj, perverz):
.... martini szagával,
.... szart inni magával ;-#
Ugyanígy befejezetlen maradt annak idején az Alapítványnál az egyik leggyönyörűbb sorpárunk:
Ó, nem, sőt!!! Az újoncok jó része már az első beszólásban felfedezett egy szép régit!!!
Nem is csoda, már igen sok szépet elhasználtunk itt, törvényszerű, hogy a nyilvánvalóbbak jó részét is. ettől fügetlenül te is egy csomót találtál már, amiket még nem, na bumm, most becsúszott egy.
Ja, és még valami: természetesen nehogy bénának, stb. érezd magad, mert itt már mindenki újrafelfedezett vagy egy tucatot (több tucatot...), ebből még nem volt itt soha harag. Majd meglátod :)
Na, asszem bele is szaladtál az első újrafelfedezésedbe, ha jól emléxem, ses kollega lehet még nálad is büszkébb erre a rímre. Majd ő megmondja, így volt-e (ő a topik amolyan krónikása, minden újrafelfet ő szokott megerősíteni).
Hát, ez valóban határeset, de szerintem jár eked a ont, nomeg persze a lopós. Legyen, mondjuk félig lopós. az nemtom, mi, de fakítok egyet, OK?
A híres regénysorozat-hős annyira kikészül a laktanya konyháján, hogy véletlenül az elcsent bőrkikészítőanyagot húzza meg pálinka helyett Fársztja a csello Pottert
Megissza az ellopott csert.
Más topikból már jól megismert IST bajtársam, szervusz itt!!!!
a szűzbeszéded nagyon jó lett, és ami még inkább remekké teszi, az az, hogy egyet sem fedeztél fel újra - így hívjuk, ha valaki egy más által már régebben haszn
ált rímet használ fel újra - természetesen véletlenül. Előre szólok: eddig még gyakorlatilag mindenki belelépett a telefon-fele ton rímpárba, ses bajtárs legnagyobb megelégedésére, ugyanis ehyelyt ő vezette be ezt a rímpárt. És ilyenkor egyx ún. "lopós2 rímet kell írni, ami egy olyan kecske, ami valami módon lopós témáról szól. Nyilván mindenki sok ilyet írt már, ez a természet rendje :)))
szal hajrá még többet ide!!!!
Én most amolyan alkotói válságban vagyok . bármily hihetetlen :) Csak erre a lopásgyanúsra futotta:
Az ángyélus börtönből menekülvén külhonban próbál elbújni Külhonban barangol
A megszökött rab angol.
Az aláhúzás a kacsacsőrkarakterek segítségével történik; a következő sablonban minden zárójel helyébe helyettesíts be egy ugyanolyan irányba mutató kacsacsőrt - "<" vagy ">" -, és ha úgy leírod és beküldöd, akkor az eredmény egy aláhúzott szó lesz:
(u)aláhúzottszó(/u)
ciao,
ses
Céltalan alkotás tisztítószerekkel Cif-napot festesz a VIM-égre,
bár fogalmam sincs, hogy mivégre…
Otthonról lopott rönkökből építjük az játék-autópályánkat Látszik, hogy király az újfajta pálya:
gyorsan el is fogy a pajta fája.
Egy időre búcsúzom, mert felénk űgy lelassult a szolgáltatás, mint egy tömény dekadenciában szenvedő elaggott levesteknős egészségügyi sétája. (MATÁVNET bérelt vonal)
Egyszerűen nincs idegem kivárni, amig valamit meg tudok nyitni, legyen az akár az Indexnek általunk kedvelt kis zuga. E mai kis jelentkezésemért is fél órája harcoltam...
Nem elég, hogy ez a séf egyszerűen borzalmasan csinálja a kaját, de az még ártalmas is lehet! A kaja, mit a tré mester főzött,
Túlfőtt, elsózott, rémes, fertőzött!
Betegségjárvány miatt kiirtották a töltés környékéről a vadakat... ... s, amíg ez a rossz állapot tartott
Nem rejthetett vadállatot part ott.
Nekem volt egy a szilva kék lett/kakilva széklet, de ez valóban más, úgyhogy no lopós is required :)
A híres festő nem ölthette magára a görög isten jelmezét a bálon, mert az túl sok gyúlékony anyagot tartalmazott, ami a festő ismert betegsége miatt veszélyforrásnak tekintendő Azért nem lett Miro pán,
Mert ahhoz túl piromán.
A mai nap Felhők jönnek, eső rebben,
S szél fúj, egyre erősebben.
Ezt sporttárs szakinak szeretettel, hogy jöjjön má vissza!
Az előző holland szövkap idején még félték a tulipános gárdát! Láttunk mi még narancs pokolt,
Mikor Rijkaard parancsnokolt!