Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Az általam említett készülékek mindegyike alkalmas a kérdéses információk megjelenítésére. Szükséges kiegészítő kütyü Bluetoot-os vagy Wifi OBD (jelenleg wifist használok, mert jobbnak tartom (volt Bluetoot-os is), illetve Torque szoftver.
Nekem a Hondában több éve Eincar készülékem van, s kezdettől fogva korrekt a működése. Jelenleg egy SWM Android 8802-t fogok a Kia Rióba szerelni. Ez utóbbi jóval olcsóbb, de "próbapados" tapasztalataim alapján stbil, készüléknek látom, s minden jelenleg kívánatos funkcióval rendelkezik (beépített navigáció, tolatókamera bemenet, telefon kihangosítás stb). A többi pedig már csak az installált app-okon múlik.
Egyébként a 2016-2017. év legjobbjainak minősített 7-os elfogadható árú, Ebay-on elérhető, nem márkaspecifikus Androidos fejegységek típusai a következők:
Megnéztem, jól néz ki, csak a keret hiányzik a szemnek :) Mindenképp észben tartom a márkát és keresek még cikkeket is. Teljes értékű az android rajta, esetleg amióta nálad van, kapott frissítést?
Sziasztok segítségre lenne szükségem vettem egy toyota avensis veros-t és szeretnék bele egy androidos multimédiát. Gondom pedig az lenne hogy én most a rádión tudom meg nézni a pillanatnyi üzemanyagfogyasztást és az átlag fogyasztást is. Létezik olyan eszköz ami kezeli ezeket az információkat és ha igen akkor melyek azok? Választ előre is köszönöm. Üdv
Köszi a tippet. A tiédről egy pontos típust mondanál? Mióta használod és volt-e bármi gond vele? Akksit nem szívja? :) Gyújtás után mennyi a boot idő? Mondjuk a gari elég macerás lehet, kínai telókat használok már évek óta, de nem fűznék nagy reményeket a kínába visszaküldéshez.
A Pumpkin jó ahogy tudom, több teszt van fent a Youtube-on, az enyém Joying arról tudom hogy szuper, a többit nem ismerem . Nézzed hogy melyiknek van honlapja pl: Joying.com-on van 20 féle autó fejegység, különböző árakon, az enyém egy 170dollár körüli termék, meg nézzed hogy melyik mer adni rá 2 év garit, remélhetőleg amelyik ad, az el sem fog romlani .
2010-es Subaru Foresterbe szeretnék androidos 2 dines fejegységet. Mivel sajnos teszteket nem találok ezekről a termékekről, így csak a már tulajdonosokat tudom kérdezi. Elég sok noname kütyü van ebay-n és ali-n, de ilyen lutrira nem adnék ki tízezreket. Szó szerint noname, még márkanév sincs nagyon sok ilyenen :) Tehát kinéztem pár márkát, amikről szeretném megkérdezni hogy mik a tapasztalatok. Xtrons, Eincar, Pumpkin, Eonon. Ezekről mik a vélemények?
Annyi a kiegészítésem, hogy Magyarországot és Szlovákiát törölték az ingyenes szállítási listáról, s minimum 4 euro-s szállítási költséggel kell kalkulálni.
Szia! Szeretnék venni egy bosion márkájú androidos fejegységet. Nézegettem a bekötési rajzait és van egy CAN RX és egy CAN TX, ezeket hova kellene kötni? Úgy gondoltam, hogy egy adapterre amit rá akasztok a CAN H és CAN L vezetékekre a rádió mögötti kábelkötegben, de nem találtam adaptert ehhez a rádióhoz és nem is jár hozzá (több hirdetést is megnéztem)... Itt egy link a rádióról : KATT