Keresés

Részletes keresés

Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 299
Én megyek a Dunának! Próbáld mégeccer elolvasni! De inkább betűzöm:

szeretnék bocsánatot kérni tőled, amiér megbántottalak, meg amiér úgy gondolod, hogy megbántottalak, meg amiér úgy gondolod, hogy mások megbántottak

Nem nagy dolog, csak aszt köll mondanod, hogy: "OK". Meg érezned.

Előzmény: Viveca (296)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 298
Már az összes pitymallati jószág itt csivitel az ablak előtt.
Én csak azt tudom, hogy mindig mindent elcseszek, ebben egyre jobb vagyok s egyre nagyobb érdemeket vívok ki egyszemélyes cucilista brigádom nevében. Huh, talán le sem kéne feküdnöm, talán reggelig átolvashatnék néhány száz oldalt - bár nem sokra jutnék, az eszem biztosan máshol járna.
Jó éjt azoknak, akik képesek aludni.
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 297
Hjaj, nehéz az élet, virág, sose nőjél föl. Én se merek, így aztán csak kavarom a trutymót és mindazok, akik józanul s bölcsen szemlélik e világot, percenkint kiakadnak tőlem. Nem csoda, hogy annyi elvont, sztratoszférában élő lélek idejekorán megunta e földi létet!
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 296
Oh, semmi gond. Megmondtam, hogy nem boldogulok ebben a való világban, nem? Csak mondd, mit kell tennem.
Persze, rendben. Nekem kell bocsánatot kérnem? Akkor bocsánatot kérek. De ha megint mindent félreértek, hát én a Dunának megyek.
Egyelőre én lenni bűnbak, gonosz és háládatlan. Akkor mégiscsak stimmel. Elnézést. Egyik mondatommal alighanem seggbe rúgom a másikat, mit tudom én...
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 295
Eszt hogy csinálod, Viveca? Támadsz, oszt a végén csak kiderül, hogy megint te vagy az áldozat?

Neked tejjesen hiányzik a szótáradból az a szó, hogy megbocsájtás?

Ha nem, én folyamodnék érte!

Előzmény: Viveca (293)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 294
Flower, figyuzz... This life ain't worth living... So join me in death...
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 293
Mmmm, piszok szép, madárcsicseres hajnal ez. Remélem, szép hétvégétek lesz. Valószínűleg üresjáratban zsong a fejem, nem vagyok ehhez hozzászokva. Még szilveszterkor is kidőlök egy körül...
Rendben van, utáljatok kedvetekre. Ice meg arra se képes, hogy válaszoljon arra az egyszerű kérdésre, hogy mi történt vele a távollét alatt. Na jó. Szerintem holnap elintézek magamnak valami új fórumot, ahol sajnos - ha kellőképp fineszesek az ellenségeim - előbb-utóbb rám találnak és tovább zrikálnak.
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 292
Ez amolyan fű alatti, rejtett női kacaj. Te észre sem veszed, kedves.
Amazt meg én írtam. Csak neked egy nem jut eszedbe: olykor amit az ember leír és gondol, nem teljesen ugyanaz. De ezért igazán nem hibáztathatlak.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 291
Én idézek: "De már nem fogok írni, mer rám ne figyelj fél szemmel. Kettővel vagy eggyel se. Majd máskor."

Ki írta? Ki hajt el? Ki lép le?

Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 290
Ezt a kacagást, lécci idézd szó szerint!
Előzmény: Viveca (288)
iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 289
(kőhajítás)....TOCC!

Iceride Neverrest

Előzmény: Pancser Láma (284)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 288
Egyébként a történtekkel semmi gond. Megértem. Csak valahogy az elintézési mód érintett kegyetlenül... Ez a "na csá, innen lelépek, mer van itt jobb is" szemlélet. És az, hogy oly negédesen lehetett rajtam kacagni. No nem baj, hisz nap mint nap érik ilyesmik az embert. Ilyesmiből okulunk.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 287
Én magamra veszem, bár nem illik rám a gúnya, lötyög ez, meg lyukas itt is amott is...

Én nem hagytam itt semmit, engem elzavartak

Nekem nem volt ciki, nekem cikissé tették, szégyelnem kellett, mit szégyelni nem kell

Ha valakit aláztam, hát magam voltam

Előzmény: Viveca (285)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 286
Milyen érdekes, ezt az érzéketlen jelzőt többen is magukra öltötték! Szerencsére az is, akire gondoltam, de ahogy most elnézem, olyasvalaki is, akire nem... Ezt igazán sajnálom, mert rá nem vonatkozik, csupán az előző bekezdés.
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 285
Igazán rendes tőled, de attól tartok, nekem ma ez az utolsó, mert kidőltem.
Úgy tűnik, egyeseknek állati cikis volt ma itt szerepelni, dehát előfordul az ilyesmi. És még ők szövegelnek arról, hogy az emberek közt nincsenek bizonyos csoportok vagy kategóriák, ami az értéküket illeti... Aztán meg úgy hagynak itt, mint macskát szarni, csak nézel körbe, hogy most mi van, ugyan miért kerültél érthetetlenül megalázó helyzetbe, holott azelőtt azt hitették el veled, hogy te is jó vagy azért valamire... Na mindegy.
Végül is nem tudom, miért tűntél el a semmibe, majd kerültél elő ismét, de azért örülök, hogy itt vagy. Ha a hétvégén ráérsz, ide benézhetsz, én rendre felbukkanok és talán a barátnőm is.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 284
No expectations, nothing at all.

Sok minden lehetek, a semminél kevesebb, rosszabb a Rossznál, üresebb az odvas fánál, gonoszabb a Gonosznál, de érzéketlen, az nem vagyok.

Örülök és fájok, élek, még élek.

Nem tudtál meg semmit, mit ne tudtál volna.

Nem én hagytalak el, te hagytál el engem.

Könnyű a képeket szeretni, nehéz az embereket.

Senki sem tilthatja meg, hogy szeressek. Akár magamat, akár mást, akár téged.

Ki velem virraszt, az vessen rám követ.

Előzmény: Viveca (275)
iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 283
És most elolvastam az utolsó beírást is.
Háááát....Nem vidultam fel tőle.
Akkor inkább nem zavarlak (pedig aszittem pont jókor jövök, hogy megvígasztaljalak mérhetetlen bánatodban...)

Szervusz!

Iceride

Előzmény: Viveca (281)
iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 282
Na, most olvasgattam el az ucsó 40 hozzászólást.

Viveca, nem vagy egyedül!
Azé' gyüttem csak, hogy tíged meglátogassalak!

Ice

Előzmény: iceride (280)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 281
Szia, előfordulhat, de már csak ezen a hétvégén. Ez ugyanis egy afféle... na hagyjuk. Mizújs? Jöttél him-rajongani? Aligha hiszem!
iceride Creative Commons License 2000.05.27 0 0 280
Sorry, off on.

Állítólag találok itt egy ismerőst.
Igaz ez, Viveca?

Off off

Üdv:
Iceride

Előzmény: Viveca (279)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 279
Figyuzz, Virág! Hétfőn megírom, hová menjünk át, mert elegem van abból, hogy rajtam kárörvendjenek és lépten-nyomon azt kelljen ügyelnem, mit írok le (ne adj isten olyan dolgokat, melyeket csak veled szeretnék megosztani). A hétvégét még átvészeljük valahogy, aztán végre békénk lesz. Majd elmagyarázok mindent.
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.27 0 0 278
na jó, neked azért jobban hiszek!
akkor marad pancser!
jó éjt!
Előzmény: Viveca (277)
Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 277
Szegény, naív Flower, be ne dőlj a színjátéknak! Az úr épp remekül érzi magát és tobzódik az élvekben, mit gondolsz, miért nincs itt?! Hát ez rém egyszerű.
Holnap veled ugyanitt.
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.27 0 0 276
neked is Viveca, de ne vedd komolyan szegény lámát (még jó, hogy én védem, mikor te ismered jobban), tisztára ki van borulva, még meg is sajnáltam. és ezúton én is elnézést kérek tőle ha túl kemény voltam vele.
nahát, egész megbékülünk még itt..

Viveca Creative Commons License 2000.05.27 0 0 275
Ébren van még valaki Zuglóban? Vagy már csak alvajáróilag jártál erre, Virág? Nem baj, úgy is jó. Szerettem volna becsempészni valami szép képet, hogy holnap örülj, de egyszerűen olyan lassú minden, hogy teljesen beleőszültem. Na majd holnap délután szétnézek. Remélem, nem bánod, ha esetleg csak egy fiú lesz rajta... Most eltűnök, mert halálra evett önnön mártíriumom és az emberi érzéketlenség, amit ma csőstül megtapasztalhattam. Remélem, holnap benézel, addig is álmodj szépeket.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 274
Kösz BF, hogy így támogacc....legalább Vivecához lenne pár jó szavad!
Előzmény: Bloodflower (273)
Bloodflower Creative Commons License 2000.05.27 0 0 273
látod láma, milyen pancser vagy! szegény Vivecának álmatlan éjszakát okozol!
Előzmény: Pancser Láma (272)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.05.27 0 0 272
Ó te kedves Viveca, hogyan is magyarázzam neked? Hogyan is adhatnám az én bal kezemet a jobbért, apámat anyámért, a napot a holdért, a szépséget a jóságért és pmb-t Vivecáért? Ne várj tőlem ilyet, mert menten belehalok. Légy könyörületes, plíííz.
Viveca Creative Commons License 2000.05.26 0 0 271
Szívesen belehallgatnék a kedvedért, de a Libertine ül rajta. Már egy teljes napja.
Viveca Creative Commons License 2000.05.26 0 0 270
Most épp nem emlékszem, milyen az it's all tears vége, de az album tele van érdekes hanghatásokkal, szóval ha szortyog, zörög vagy kattog, az nem a te cédéd hibája. Egyébként szerintem a Reaper a nyerő. Annak ellenére, hogy feldolgozás.
Ha már nem jössz vissza, virág, akkor én is megyek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!