Tegnap játszott, 5 gólt szerzett. Makitáról azt mondta a riporter hogy kisebb húzódása van. Elég sok sületlenséget hordott össze, de ez talán valid volt.
érdekes és aggasztó összességében látni a tegnapi 4 meccs eredménysorát: a bejutók közül mi kaptuk a legtöbb gólt. 1 embert kellett volna semlegesíteni, őt sem sikerült. nyilván ez addig nem gond amíg 40 körül dobunk, de az nem lesz mindig így.
ugyanakkor nagyon örülök Élesék sikerének, valami nagyon komoly munka zajlik ott, bízom benne hogy fenn tudják tartani a motivációt a fiataloknál.
Stabilizálni kell a jó periódusainkat a tavaszi sikerek érdekében elöl és hátul is. A Vardarnak sincs nagy sora, de mindig motiváltak, a továbbjutás nem hiszem, hogy gondot okozna, de Szkopjéban nem kéne hagyni nekik, hogy beleéljék magukat egy percig is. A Szeged is megkínlódott velük rendesen.
Tévedtem, a Pick komolyan vette a meccset még így, teljesen hiányos kerettel is, mentek, míg a testük bírta. Bár nem tudom, mennyire érte meg nekik kifárasztani a csapat még meglévő játékosait, Tatabányán szerdán biztos feltüzelt csapat fogja őket várni az MK F4-ért, egy meccsen pedig bármi lehet, óvni meg nem biztos hogy lesz mit...
A bíráskodás valóban szörnyű volt, de nem mondanám, hogy a Szegedet támogatták volna. Szimplán következetlen, buta és hibát hibára halmozó játékvezetés volt.
Ez annak a jele, hogy az MKSZ sem vette komolyan a meccset. A mi hozzáállásunkat csak a rigók múlták alul. Emlékezetes mekkora balfékek voltak a Gyöngyös elleni novemberi meccsünkön mindkét csapat kárára. Nagyon remélem hogy nem felhozónak szánták nekik a tegnapit.
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam. Arra gondoltam, hogy nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, és inkább már a Kiel elleni meccsükre koncentrálnak
Hogy érted azt, hogy beáldozzák a mai meccset? Nem sérültek a sérültek és nem betegek a betegek, hanem úgy döntöttek, hogy 2 kapussal és 4 felnőtt mezőnyjátékossal jönnek Veszprémbe?
Ha és amennyiben a szegediek tényleg egy szedett-vetett csapattal jönnek ma, tele fiatalokkal, akkor a mai meccsnek se sportértéke nem lesz, se presztízse... Nekem nagyon úgy tűnik, hogy Pastorék teljesen beáldozzák a mait a szezon hátralévő részének érdekében. Számunkra egy nagyarányú győzelem se jelentene sokat az ismert körülmények miatt, egy kiélezett meccs pedig kifejezetten meglepne. Bárhogy is alakul, rövid- és hosszútávú következtetéseket nem lesz érdemes levonni a maiból. Sajnos nekem semmi derbihangulatom nincs...
Adat- és statisztikaelemző megállapodás született a magyar rekordbajnok Telekom Veszprém és a spanyol Castilla-La Mancha Egyetem között, amely a 2020/21-es idény valamennyi Bajnokok Ligája, SEHA Liga és magyar bajnoki mérkőzést elemzi majd David Davis vezetőedző számára.
Kicsit eltávolodva az aktualitásoktól: a Herczeg/Südi páros nem volt érintve a bundabotrányban? Csak mert mostanság az egyik vezet a másik versenybíróként aktív. Vagy rosszul emlékszem?
Egyik eset sem sportszerű, de azért van különbség aközött, ha "csak" a hálót rázzák előtted, és aközött ha telibe lelocsolnak egy üveg pezsgővel, aminek (számomra) kellemetlen szaga is van... A hálórázó játékos legalább felvállalta minden tette után a sör, nyál és egyéb nedvek áradatát 🙂
egyébként sok helyen hivatkoznak Sulicra, mint "pezsgőzőre"...
azért én a 2007-es bajnoki döntő 4. meccse után ott álltam a vendégben a szegedi sportcsarnokban, ahol minden szegedi játékos nyugiban elvonult előttünk is, egy kivétellel... ő magából kikelve rázza előttünk a védőhálót, hergelve ezzel nem kevés embert...
mondjuk nem úszta meg, repült is felé a sör az első sorokból...ekkor kezdte el még jobban rázni a hálót...
Még annyit, hogy én alapvetően nem is Vujinra vagyok mérges, mindenki tudja ő egy igazi zsoldos Veszprémben is, hogy mennyire az... Az én számomra a SZÉGYEN az a szegedi klubvezetés akik ezt a döntést meghozták...
Puljezevics vs Vujin miatt szégyen! Sulics pedig a pezsgős affér miatt lenne az, vannak olyan Veszprém játékosok akiket tudok tisztelni, nagyon sokan, de Vujin nem tartozik ide, az, hogy őt leigazoltuk gyakorlatilag a Szeged történeték egyik
Ez miért szégyen, egy nagyon tapasztalt és jó játékos, majd amikor lövi a gólokat akkor vissza vonhatod. A szegedi örök reménységeknél biztos hogy jobb, - szerintem. A Sulic- al mi bajod?