Több hónapos szünet után a Veszprém Aréna újra megnyitja kapuit és a Telekom Veszprém-HBC Nantes Bajnokok Ligája mérkőzést már szurkolók előtt tudjuk megrendezni J A találkozóra május 20-án 18.45-től kerül sor.
Fontos információk a belépésre vonatkozóan: a 2021. május 1-jén hatályba került kormányrendelet alapján sportrendezvényre történő belépéskor rendelkezni kell védettségi igazolvánnyal (csak a Magyarországon kiadásra került plasztik kártya, illetve azok az országok védettségi igazolásai elfogadottak, amelyekkel Magyarország kormánya megállapodást kötött) amely kizárólag csak fényképes személyazonosításra alkalmas okirat felmutatásával együtt érvényes (személyi igazolvány vagy útlevél).
A fentiek érvényében csak ezekkel az okmányokkal lehetséges a mérkőzés megtekintése, sajnos nem tudunk elfogadni más jellegű igazolást. Kérem, indulás előtt ellenőrizzék, hogy ezek Önöknél vannak-e, mivel a bejáratnál a biztonsági kollégáknak mindkét okmányt fel kell mutatniuk, hogy ők ezt ellenőrizhessék.
A mérkőzés alatt a szájmaszk használata nem kötelező, de javasolt.
Blonz szép fogás, Manaskov helyére én is elfogadtam volna. De nem erősödik vele a Szeged, legfeljebb a mostani Jonashoz képest. Bánhidi maradásában nekem az a legfájdalmasabb, hogy így Moraes is marad... Martins egyszer jó irányító lehet, de most még egyik veszprémit sem adnám érte (na jó, talán Nenadicot... 😀).
Úgy hallottam, hogy Mahét stratégiai okoból sem akarták, hogy Szegedre igazoljon, ugyanis a franciának jelentős a marketing értéke. Viszont ha választanom kellene Martins és a francia között, biztos nem az utóbbira voksolnék.
Megbízható, nyilván ha azt írja, hogy pletyka, akkor nem biztos, de nem szokott minden hülyeséget megosztani. Ami nagyon valószínű, hogy jön a breszti szélső, és képben van a fiatal skandináv is. Természetesen 22-től. Szita még egy évet marad Plockban, aztán Szeged. Természetesen nem 100%, de előrehaladott tárgyalást folytat a két klub. Máthét is akarják, de ott inkább csak puhatolózás lehet. Borozan egy évét úgy értelmezem, mint Moraes 1+2 évét, a Bánhidi projekt miatt kötötték meg így, mert Bodóval együtt maradnak mindenképp. Viszont ez meghíusult, mert tartotta a tétet a Pick.
Rasmus Boysen mennyire megbízható? Van 2 szélsőnek is érvényes szerződése és oda van írva, hogy pletyka.
Szitát , Máthét idén ki kellene vásárolni, ráadásul balátlövőben vannak már hárman, jobbátlövőben ketten. Jobbátlövőben Stepancicnak 2024-ig, Tönnesennek meg 2023-ig van szerződése.
Szitát még jövőre is ki kellene vásárolni.
Kicsit kétkedve fogadom ezeket a híreket, főleg Mahé után...
Borozannak se tudni, hogy miért csak +1 év opciót érvényesítették.
Nantesból Cavalcantit elfogadnám, ha Borozant nem sikerül megtartani.
Ideje lenne nekünk is fiatalítani főleg szélen mind bal mind jobb szélen mert ebből a szempontból sajnos a Szeged előttünk áll:Blonz nagy fogás a Szegedieknek
Szerintem jó ez így, nem árt a verseny. Mi is erősek vagyunk, mindenki megy a maga útján. Csak húzzuk be a trófeák többségét. BL-ben is jól jöhet, ha hazai porondhoz is top szint kell.
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan be fogják jelenteni Blonzot és Martinst. Btw a Szegednek, Bánhidi példájából kiindulva, jobb híre van a fiatal magyar játekosok körében. Szita hülye lenne ide igazolni, ha Brozonanok és Laugék vannak előtte... Ligetvárinak is megígértek dolgokat és egyelőre azokból sem lett semmi.
Én azért ezzel várnék még! Mahé is hozzájuk igazol majd, mint megtudtuk... :D De majd kiderül. Zozó és Máthé esetén is erős veszprémi szálakról beszélhetünk, egyikőjüknek sem létszükséglet a szegedbe igazolnia ahhoz, hogy olyan csapatban játszanak, ahol még többet tudnak fejlődni, mint eddig.
Bánhidiről Vakszban tényként mondják, hogy Bánhidi hosszabított. Vailupau-ról és a skandináv gyerekről kint volt Rasmus Boysennél, hogy 22-ben váltják Margucékat
"Mivel a honi kézilabda akadémiák már nem tudják megfelelő ütemben kinevelni a játékosokat, muszáj lesz légiósokban is gondolkoznunk. Hálátlan feladat mindez, de hát mit tegyen az ember akkor, ha nincs miből meríteni. Sőt, ha a NEKA feljut az élvonalba, még rosszabb lesz a helyzet." - Éles Józsi (vehir.hu)
Megdöbbentő. És ők valóban fényévekre vannak a nagyoktól anyagi lehetőségekben. Ezt minden zsoldosozós, légiósozós komment alá be lehetne tenni.
Egyetértek. Sajnos még ebben a langyosnak is csak óvatosan nevezhető bajnokságban sem merünk fiatalokat játszatni. Mi történthetett volna, ha a jobb szélen egy fiatal játékos kapott volna lehetőséget?
Koncepció nélküli a klub, és ez a helyzet nyilván demotiválja a fiatalokat.
Én azt látom rajta, hogy ősszel nagyot ment, aztán elkapta a koronát, de ahelyett, hogy rendesen kipihente volna, erőltették a Final4-ban és az egyiptomi vb-n is. Szerintem ő ott elhasználta az erőtartalékait.
Ennek ellenére folyamatosan játszik jelenleg is, holott azért voltak bőven meccsek, amit Maqueda és Tönnesen is megoldottak volna.