Keresés

Részletes keresés

Sulic Creative Commons License 2021.05.25 0 0 3431

Nagyon nagy a csend a csapatkörül  a Bl kiesés után szerintem a Szegedi  bajnoki döntőt meccset várják ,hogy kozmetikázzanak valamit .Davissel nem tudom mi történt mert nem úgy indította itt az edzői pályáját  de mostanra azért körvonalazodott ,hogy abszolút alkalmatlan erre  a feladatra.Azért is szomorú vagyok ,hogy Laci sokkal többre nem képes sport igazgatóként mint Nikola .Mert nem csak a játékos keretünk gyenge hanem kb ugyanolyan gyenge pont a vezetőség is.És sajnos jövőre se lesz jobb egyetlen egy kivétellel ,hogy visszakapjuk Laugét. 

Sulic Creative Commons License 2021.05.25 0 0 3430

egész jól összefoglaltad 

Előzmény: Bembi86 (3428)
Bembi86 Creative Commons License 2021.05.25 0 1 3429

Pascual meg elmegy Bukarestbe

Bembi86 Creative Commons License 2021.05.25 0 2 3428

össze is foglaltam. szerencsére nem csütörtök este kezdtem el megírni.

https://www.eurosport.hu/kezilabda/champions-league/2020-2021/az-epitokert-haragszom-nem-ellenuk_sto8335823/story.shtml

zsolt.revfi Creative Commons License 2021.05.25 0 0 3427

Amit én láttam a 2 Nantes meccsen:

védekezésünk csak néha működött, nincs aki irányítsa, ez nagyon látszik

támadójáték nagyon beszűkült, lehetőségekben és térben is (csak a pálya közepét használjuk a szélsők bátran szotyizhatnak)

előzőek miatt nagyon kiismerhetők lettünk, fel lehet készülni belőlünk

nincs meg a komplett csapat érzés, inkább csak néhány egyénileg jó játékos

ha szép csapatjátékot akarunk látni, akkor az ellenfelet kell nézni :(

néhány játékos ár érték arányban kilóg a csapatból, lefelé

Davis időnként elég hosszú időre "eltűnik", mint aki azt sem tudja mit kellene lépni

Megoldás?

Laugéval talán a legfontosabb emberünk esett ki hosszú időre, hiszen ő támadás védekezésben is pályán tud lenni, van benne (talán) vezérszerepre alkat

Ha visszatér, azzal sztem egy szükséges láncszem a helyére kerül.

Ettől még persze azt érzem Davis körül elfogy a levegő, illetve neki ezzel a kerettel többet kell(ett volna) elérni.

Szóval nálam edzőcsere illetve 1-2 játékos csere/kölcsön.. (ennyi belső embert úgysem lehet eléggé tűzben tartani)

Az, hogy a vezető(ség) mennyire szól bele a napi munkába nem tudom.. Ha megteszi, az gáz, és akkor komoly edző úgysem jön..

Psenior Creative Commons License 2021.05.23 0 1 3426
Kissé megnyugodva is azt gondolom edzőt kell váltani, nem azért mert nem jutottunk FF-ba, hanem mert 3 év alatt nem sikerült összeraknj egy komoly védelmet. Továbbá ki kell egyensúlyozni a keretet annak ellenére, hogy gyakorlatilag a hosszabbítások után nem maradt mozgástér. Én azzal próbálkoznék, hogy Andrást megpróbálnám elcserélni Bokhan-ra, nekem is a szívem szakadna meg, de ez szerintem segítene. Samba és Bokhan fixen megoldaná az egyik 3-as védő posztot, Blago és Liget pedig a másikat. 2-esben Lauge, Borozan, Maki és Siska. Így egy csere van végig. Ha Liget támadna egyse. Nikolajt kölcsön adnám már most, Petart pedig kizárólag lövőben használnám. Mahe , Máté és Rasmus irányítana.
Várom a felkérést... 😁😁😁
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 0 2 3425

Két piros Budakalászon. Nagyképű Manaskov és a Csík Zenekar 

Sulic Creative Commons License 2021.05.22 0 0 3424

Meglátásom szerint ha itt semmilyen változás nem lesz akkor az egy újabb bizonyítványt ad az vezetőség rátermetségére.

Sulic Creative Commons License 2021.05.22 0 0 3423

Nagy Laci meg közben a hátérben sunnyog ! pedig legalább annyira benne van ennek a csapatnak a kialakításában meg az ott zajló dolgaiban mint Davisnek ! Egyébként ezt nem csak az idei szezonról szól mert tavaly is csak az Ehf jutatta be a Veszprémet a final 4-be ahol aztán láttuk mit alkotott .

Sulic Creative Commons License 2021.05.22 0 0 3422

Nemcsak Davist hanem a klub körül dolgozók 90% picsán kellene rúgni mert így h minden következmény nélkül bárhogy játszhatsz jönnek a milliós fizetések illetve a rengeteg elhibázott igazolásért is felelnie kellene normális helyen az illetékeseknek

nm' Creative Commons License 2021.05.22 0 0 3421

Az edző munkájáról annyit, hogy végre tényleg kérdezze már meg valaki, hogy mi jár a fejében, ezek a cserék, vagy nem cserék, és miért kárhoztat a padra játékosokat. Bénultan, tehetetlenül néz, az látszik a viselkedésén, hogy tényleg nem tudja mit csináljon.

Na most ki volt a hibás? Szinte nem igazoltak senkit, a játékosok maradnak, ha minden változatlan marad, akkor az eredményesség is változatlan lesz.

Nagy Lacival kapcsolatban egyet értek veled. Kicsit sok volt a botox kezelés és a családi szörnyűség amit csinált. Tudom, hogy ez magán ügy, de talán a végeredményt látva még sem. El lehet válni, el lehet hagyni a családot, de nem ilyen módon. Mindenki gondoljon bele, mit érezne, ha ez vele történne.  Ha magán ügy akkor nem az Instán kell megjelentetni.

Előzmény: plüss (3414)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 3 3420
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3419

Vaoh, végre vminek lehet örülni is, szupper! 

Előzmény: Thor. (3418)
Thor. Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3418

https://www.youtube.com/watch?v=PTual4qJhTA&list=PLf4WyBsEg1jmkGk6MKY1GsNOdmiFplqKx

Ezen a linken érhetők el az új epizódok! Nagyjából másfél hónappal ezelőtt kezdték újra. Új adások premierje minden pénteken 18:00-tól a Youtube-on, élő cset felülettel.

Ami tegnap történt egy hosszú folyamat "eredménye" mindent leírtatok. Gyalázat, méltatlan. El sem merem képzelni, hogy Csaba bácsi mit érezhet most...

Változások lesznek, jelenleg zajlanak a tárgyalások. De amíg a feje nem távozik, nagy eredményeket nem kell remélni.

Előzmény: birka_zoli (3417)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3417

Vsn új vax, v még régi kiadásban volt, sajnálom, h leálltak... 

Csehov doktor Creative Commons License 2021.05.21 0 5 3416

Nehéz újat mondani azok után, amiket leírtatok... A múltheti és a tegnapi első félidei Nenadic rámutatott a problémákra, amit Egri Viktor is feszegetett a Vakszban, miszerint túlságosan függünk tőle. Amikor nagyon elkezdte magát sztárolni az első félidőben, mutogatni, hogy itt ő az úr, már sejtettem, hogy bajok lesznek a folytatásban, vissza fog ütni az "arc"... Alapos és mélyreható változásokra van szükség... Nem tudok mit mondani, csalódott vagyok, és már mindent elmondtatok ti is.

Sinnerman17 Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3415

Nem hinném, hogy ennek lenne realitása. Minden döntést a politikai nyereség, vagy veszteség motivál, sokszor az értelmet is felülírva. Ráadásul a központi törekvés pont ezzel ellentétes irányú, folyamatosan próbálnak közintézményeket vidékre költöztetni. Ha a veszprémi csapatot Pestre költöztetnék, az politikailag egy nagyon deficites húzás volna, nagyon rossz üzenet lenne a vidék számára, a fővárosban meg nem hozna szavazatokat. Hiába lenne sok klub körül lebzselőnek kényelmesebb ha nem kellene neki két órát autózni egy pofavizitért, ez nem fogja felülírni a magasabb üzenetet. Legfeljebb annyit tudok elképzelni, hogy egy-egy nagyobb BL-meccset - Barca, Kiel, PSG - amire el lehet adni 15-20 ezer jegyet, visznek az új csarnokba, de abban még van is némi ráció, oda beférne olyan drukker is, akinek a veszprémi csarnokba esélye sincs bejutni.

Előzmény: birka_zoli (3413)
plüss Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3414

Sosem gondoltam volna, hogy ilyet egyszer le fogok írni, de ha ez megtörténne, (bár nem hiszem) lehet, hogy az tenne jót, mert akkor (akár az Éles csapatára épülve) újra lehetne egy igazi veszprémi csapatunk..... Nyílván 3-4 évbe telne, mire újra a bajnoki címért küzdene, de mellé állna minden szurkoló és én sem azon gondolkoznék, hogy jövőre újra megéri e bérletet venni. 

más... birka_zoli írásához..

N.L.-t az első két éve után én már nem tudtam "annyira szeretni" . Valami mindig történt körülötte, amit -maradjunk ennél a kifejezésnél- nevezzünk csak pletykáknak. DE... miért nem pletykáltak Gulyás Petiről, Geriről és még sorolhatnám....! Az, hogy ide alkalmatlan mint sportvezető, az nálam egyértelmű.

Előzmény: birka_zoli (3413)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3413

Ez jó, a lényeg itt van, szuper. Még egy jutott eszembe, épül-szépül a pesti csarnok, ha ilyen hálátlanok leszünk-vagyunk, akkor pikk-pakk pesten találja magát a frencsájz, már csak egy stróman csapatot kell találni, Fradi, MTK - itt nincs is fiú csapat...

Előzmény: Sinnerman17 (3411)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3412

Tényleg igaz, h a kézilabda is jön fel a foci és kosár szintjére, hogy annyi sok jó játékos van, h most már vmi több kell, és ez a padról, a szívből kell jöjjön, és nem a zsebből.

A papíron jó játékosokat akarattal, taktikával a kicsit kevesebbre értékeltek simán lenyomják, mert ez még mindig csapatjáték, és mi csapatként nem működünk.

De őszintén érdekelne, h mégis mi a büdös francot csinál nap mint nap, 8 órában a szakmai stáb, ha ennyire amatőrök, h még időt kérni sem tudnak jókor...

Vicc banda ez, komolytalan...

Sinnerman17 Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3411

A negyedik mondatoddal maximálisan egyetértek. Ahogy más fórumokon, más sportágakkal kapcsolatban is már többen megfogalmazták: hiába szerelmes a sportba a NER, a működési elvei, mechanizmusa teljesen ellentétes a versenysport kompetitív természetével, ezért olyan látványos, hogy minden elromlik, ami mögé teli pénztárcával, stróman, kölcsönös szívességeken felpuhult, szolgalelkű helytartókkal odaállnak. Aki ebbe a szakmai becsületét feladva belesimul, a pályán bukásra van ítélve.

Előzmény: Veszpremi (3407)
Gozo Creative Commons License 2021.05.21 0 2 3410

Ott a gond, hogy sz@rnak nagy ívben arra hogy a veszprémi lokálpatrióták mit akarnak. Egy szerethető több magyar játékossal felálló de csak BL 8-ig (esetleg csak 16-ig) jutó csapatot vagy egy rendszeresen F4 résztvevő de tele külföldivel csapatot.

OK, idén ez utóbbi típusú csapat még az F4-et sem érte el!

Sajnos a fiatalítás is elmaradt, meg a keret összetétele sem alkalmas a modern, gyors kézilabdára. Olyanra amilyet a BL 8-ban lévő csapatok többsége játszik. Tegnap ez a Nantes ebből adott oktatást. Ha lett volna náluk az első félidőben átlagos kapusteljesítmény még a mézesmadzag sem húzódott volna el az orrunk előtt.

Davis alkalmatlan sajnos arra feladatra amire most szükség lenne.

Amúgy a két edző közötti különbséget Alberto Entrerrios bátor húzása mutatta meg amikor a mi utolsó időkérésünk során szépen át állította 7 a 6 ellenire a csapatát ami kockázatos volt, de döntő abban a szituációban.

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.21 0 1 3409

Majd pár nap múlva Nyunyókanéni értetlenül mondja, h vmiért megnőtt a cucc koncentrációja a veszprémi szarban! Hát nem csek ez lesz ott a szarban, hanem mi is, sőt már ott vagyunk jó ideje!

Nagy Lacit mint játékos szerettem, de amióta a jövőjét építgeti egy közhelyes semmilyen nyálgép jólöltözött ficsúr lett, a pénzgyár reklámarca!

Ez lett a következményeknélküli-urambátyám-mifiunkkölke országban a mi Csapatunkból, szégyen és gyalázat! Semmi nem fog itt történni, ha az edzőt elküldik, az beismerése lenne annak, h vmi nem jó, és azt nem lehet, mert itt minden szép és jó és tökéletes! Azt nem tudom, h NL mit csinál, a múltkori F4-en mondta, h az edző dolgába nem szól bele, de akkor ki felel a szakmai munkáért? Egy ördögi kör ez, lehet egymásra mutogatni, v inkább kussolni, majd elmúlik. A bajnoki címet talán behúzzák, de jobb lenne az is menne a levesbe, kit érdekel, azzal csak takaróznának.

Tudom ez nem idevaló, de lehet ennek 2022 tavaszán lesz vége, utána majd másra kel az aszfaltpénz, addig még van egy évünk és reménykedünk.

Előzmény: Veszpremi (3407)
Gozo Creative Commons License 2021.05.21 0 0 3408

Halkan jegyzem meg hogy tegnap Markussen volt a jobbik balátlövő...

Ezzel nem akarom azt mondani, hogy F4 szintű játékos (mert ugye ha BL-t akar nyerni egy csapat akkor ilyen játékosokra van szüksége)

Előzmény: Törölt nick (3406)
Veszpremi Creative Commons License 2021.05.21 -3 1 3407

Szinte mindenkivel, de leginkább veled értek egyet, akár én is írhattam volna! A további hsz-ekkel is. Még annyit, a legnagyobb baj (és más sportágakban is), hogy a politika belenyúlt, így a szakmaiság hiányzik, sokadrendű, a kézilabda nincs az első sorban, holott végtelen mennyiségű pénz van. Még annyit, hogy a környezetemben többen sem mentek ki tegnap a meccsre, nyilván a fertőzésveszély miatt. De volt csaknem 5e (felelőtlen) drukker, ami az egész világon páratlan, maszk nélkül üvöltöttek végig (kivéve a csend hangját). Legalább a drukkereknek kellett volna annyi esze legyen, ha már nincs megfelelő járvány kezelés. Ja ugye még külterületen is kötelező a maszk! De 5e embernek az arénában nem!?

Előzmény: r.tonyo4 (3404)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 2 3406

Lehet ezt akárhogy csűrni-csavarni attól szerintem egy tény egészen egyértelmű: a jelenlegi Veszprém egy identitását vesztett zsoldosbrigád. Lehet, hogy egyénileg tök jó és szerethető játékosokból áll össze a keret - erről sem vagyok meggyőződve, abszolút -, de kupa- és bajnoki győzelmek ide vagy oda, ez az egész nem néz ki jól. Lehet itt próbálni bármilyen mesterséges módon csapategységet kovácsolni, az nem ettől, nem az Építők magazintól alakul ki, a legmagasabb szintű kohézióhoz valami egészen más kell. És ez egészen fentről, már a vezetőségből és az egész jelenlegi klubmodellből eredeztethető. Markussen tökéletes "lenyomata" annak, amit a mai Veszprém képvisel: semmit nem ártott szerintem senkinek, szerény, normális arcnak tűnik, viszont semmi, de semmi keresnivalója itt. A mai Veszprém nem az a Veszprém, amibe sokunk még taknyosként beleszeretett.

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.21 0 3 3405

sajnos ez így van minden szavad igaz!És sajnos egy darabig így is marad... Tegnap nekem visszajött ez az érzés amit régen éreztem de nem a játékosok hozták vissza rövid ideig hanem a nézők és a hangulat ! Személy szerint úgy gondolom ,hogy sok mindenen változtatni kellene pl az igazolás politikán.Ész szerűen kéne igazolni sok mindent szempontot nézve pl életkor- játék tudás-és ,hogy valaki mennyire csapatjátékos mennyire illik a csapatba nem az alapján választani játékos ,hogy valaki egyénileg mennyire jó ide komplex játékosok kellenének és ésszerűen felépíteni egy csapatot kezdve a védekezéssel ami nálunk mindig is egy erős egység volt és az alapot adta a csapatnak.És ami a legfontosabb szerintem célként nem szabadna megfogalmazni még a final 4 se főleg ezek után már .Persze kitűzhetünk egy célt közelre is és távolra is de az ésszerű legyen és fokozatos.De mind ehez kell egy vezető aki most belátja ,hogy nem jó az irány és okosan Építkezve felépít egy harcos szerethető csapatot .Akár külföldi játékossal is mert ha olyan játékosaink lennének akik csúsznak másznak a pályán ha kell akkor a néző nem fogja megkérdőjelezni ,hogy az a játékos külföldi hanem azt nézi ,hogy ez a játékos mindent alárendel és megtesz a csapatért és elfogadja-megszereti.Kérdés mikor jön el ez a változás .Sajnos néha áldozatokkal jár a csata de ahoz ,hogy háborút nyerjünk be kell áldozni dolgokat .....Kíváncsian várom milyen irányt vesz a jövőnk .

Előzmény: Törölt nick (3403)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.05.21 0 2 3404

mindent leírtatok a meccsről, nem is tudok hozzátenni semmit.

Autóban, rádión keresztül hallgattam a meccset, aztán a második félidő elején hazaértem, az autót leállítottam, a rádió kikapcsolt és ennyi. A meccs után fél órával néztem rá az NSO-ra, hogy mi mégis mi történt és az történt, hogy a jobb csapat jutott tovább. Teljesen hidegen hagy ez a zsoldossereg, Mátét sajnálom, hogy megsérült, remélem nem komoly. Egyetlen pozitívum volt, hogy lehetett hallani a közönség hangját.

Nem az első indulat beszél belőlem, de itt takarítás kell, és tabula rasa, koncepcióváltás. Attól tartok, hogy nekem, veszprémi születésű és erős identitású személynek teljesen mást jelent ez a klub, mint a vezetőségnek, és a klubot pocskondiázó drukkereknek (az NSO kommentszekciójára gondolok, és a csapat hivatalos FB oldalának látogatóira). Nekem az identitásom része, nekik kirakatcsapat, de mindenáron. Ez a csapat nem érdekel engem, a hozzám hasonló drukkerek pedig nem érdeklik a klubot. Semmi vonzó nincs a klubban, hol van már az, hogy minden játékos csodálattal beszélt erről a klubról és a klubot körülvevő miliőről? Ez teljesen eltűnt. Óriási hiba, mert nem maradt más, mint a "mindig jövőre" és a lelketlen zsoldossereg.

Reggelente néha látom Iváncsik Gergőt, Schuch Timuzsint és Putics Barnát, ilyenkor mindig az Építők jut eszembe.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.21 0 6 3403

A mai naptól kezdődik majd a dolgok megmagyarázása. Nehéz szezon a COVID miatt, kiket vert még ki ez a Nantes, stb… Biztos senki nem fog beszélni arról, hogy persze sem a Nantes. Sem az általuk kivert Kielce költségvetése sehol nincs (de talán még együtt sem éri el) a veszprémit. 
Ez egy szerethető, Európában is kedvelt klub volt, már Csaba bá idejében is. Persze, hogy kellett a vezéreknek, mert lehetett vele villogni, és közel volt a BL trófea. Az lett volna az igazi siker. Ezért pénz nem számít alapon ésszerűtlen vásárlás kezdődött, és bárkit, de tényleg bárkit, akinek ez a klub valaha is fontos volt elzavartak a csapat mellől. Mi szurkolók is magasra tettük a lécet, akartuk a BL serleget. 
És mivel nagyon akartuk, és nagyon jól csengő név volt a Veszprém, így azt szépen megszerezték. Szimplán csak kellett, az ami nekünk nagyon fontos. Mi vártuk a meccseket, mint egy ünnep, míg a klubban dolgozóknak az is csak egy nap volt. Elvesztettük, ami nekünk nagyon sokat jelentett. Nem a BL negyeddöntőt, hanem a csapatunkat, illetve azt az érzést, ami minket összeköt a klubbal és a játékosokkal. Ez történt. Szimplán elvették tőlünk és mivel elhitették egy a cél, mi is hittünk be. Engem nem érdekel továbbra sem a BL győzelem, a régi érzés és bizsergés hiányzik. Bármilyen sportot nézve a legjobb klub volt itthon, mondjuk 8-10 éve, az akaratot,  a szimpatikus szerénységet, és minket a szurkolókat is beleértve. Ezt mind elveszítettük, és amíg ezek a vezetők itt maradnak, addig ez így is marad. 

Előzmény: lincoln osiris (3402)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.20 0 2 3402

Sajnos csak ismételni tudom önmagam: elment mellettünk az idő és egy sor csapat akik fiatalokkal nagyon komoly eredményeket érnek el. Ez a Nantes ma semmi, de SEMMI extrát nem mutatott, csak fegyelmezetten és taktikusan játszott. És akkor lőtt gólt amikor akart. Messze vagyunk a top kategóriától sajnos. És nagyon régóta a pad a leggyengébb láncszem. Nincs játék, nincs védekezés, nincs koncepció. És talán ami a legfontosabb, nincs szakmai hozzáértés és számonkérés. Csak csalódott szurkolók akik tehetetlenül nézik ezt a vergődést és apátiát. Piszok nehéz lesz a bajnoki döntő is, szorosan de talán meglesz. Már csak Kiro miatt is a Nantes-nak fogok szurkolni Kölnben, nagy tartalék van ebben a csapatban. Ja, és csak halkan: jövőre nem indulhatnak majd mert harmadikok a honi bajnokságban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!