Érdemes ezt az oldalt megsasolni: http://www.bnrmetal.com/v2/album_tourney.php
Szavazás a legjobb albumra evör: kicsit furcsa az oldal felépítése, de 2 perc után rá lehet jönni, hogy a körmérkőzések befejezte után a Master of Puppets és a Rust in Peace hadakozik egymással.
Szerintem Mustaine olvassa ezt a fórumot - google fordító segítségével -, és azonnal felvette a Mary Jane-t a listára:))) A többivel nem tud mit kezdeni, mert valaki azt írja, nehogy kimaradjanak, más meg azt, hogy jó lenne valami szokatlanabb dal helyettük.
A Kaszáshoz. Ezek nélkül - főleg az In My Darkest Hour nélkül - egy olyan jó nőre hasonlítana az előadás, akinek mindene frankó, csak mondjuk nincsen mellbimbója.
Nemtom, nekem valahogy a Set the World-öt sosem sikerült megszeretnem: felgyorsul, lelassul össze-vissza ami nem feltétlenül baj, de nekem elég volt ahhoz, hogy sose bírjam megszokni (ugyanez a Conjuring esetében is a Peace Sellsen). Valamiért viszont úgy rémlik, hogy a 2007-es Bécsi mulatságon mintha leadták volna.
Amúgy kihez kell imádkozni, hogy a Wake Up Dead és főleg az In My Darkest Hour valamint a Trust helyett inkább más nótát húzzon a csapat?
A Set The World Afire az egyik szám, amit rettentően szeretnék élőben hallani. Többek közt ez alapozta meg masszív rajongásomat a zenekar iránt. Elindult a kazetta, szimpi kis instrumentális szám, majd az a mindent szétbombázó riff a Set The World elején, ááá, Mustaine védjegye.
én a trust, és set the world helyett nem bántam volna még két endgame nótát. de persze ez csak egy nagyon apró észrevétel, egy ilyen szinte tökéletes setlistnél.
Washingtonban megkezdte Rust In Peace 20th Anniversary Tour elnevezésű körútját a Megadeth gárdája, akik a következő műsorral lepték meg a nagyérdeműt:
Set The World Afire Wake Up Dead In My Darkest Hour Holy Wars...The Punishment Due Hangar 18 Take No Prisoners Five Magics Poison Was The Cure Lucretia Tornado Of Souls Dawn Patrol Rust In Peace...Polaris Head Crusher Trust Symphony Of Destruction Peace Sells
Ultimate-Guitar.com: Is there the possibility that MEGADETH will play all of "Rust In Peace" at the "Big Four" festival shows?
Ellefson: Well, it's interesting that you say that because now we're getting emails from all over the world with people trying to put together... A lot of it is web based of course, but there's almost a movement toward "Bring 'Rust In Peace' to Europe," "Bring 'Rust In Peace' to Japan," and I think because it's such a fan-favorite album, everybody is just going "Oh my gosh.. This would be so cool if we could see the band playing the 'Rust In Peace' record". Right now, the only plan on the books is to go out and do it here for North America through the month of March. I think that once you open this can of worms, it's something that I think the fans could... Let's just say that once it's open, there's opportunity there for it to probably happen again somewhere else.
Meggyőződésem, hogy nyomnak majd fullos RIP bulikat Európában is. Nagyon remélem, hogy ilyen lesz a pesti is, egy feszten azért kevésbé sanszos.
hát, akkor ezt most tényleg duplán benyeltem. ciki! bár, azért most már annyira nem álltam távol a "megfejtéstől" :) mert végre elővettem egy szótárt, megnéztem, és van olyan jelentése is. tanulunk, tanulunk! :DDD /szép lassan.../
Lehet Lomenzo igazi metálarc és képzettebb, de Junior volt (állítólag már nem fogja így hívni) az egyetlen, akire Dév régen is hallgatott. Reméljük most is jó hatással lesz rá. Jó, hogy visszatér, csak nehogy ideiglenes marketingfogás legyen.
Ujjal is penget. Ugyanúgy vagyok vele én is, hogy nagyon szimpatikus arc, nagyon felkészült, jó kiállású, csak hát Junior az eredeti tag. Ilyenkor nem bánnám, ha lehetne két basszer is a zenekarban.
talán mert THE WORLD NEEDS A HERO! :)))))))))))))))))))) Nem véletlenül adta szerintem ő ezt a címet ennek az albumnak, plusz a borító is enyhe ráutalás. :)