Könyörgöm, nekem az ég egy adta világon semmi, de semmi problémám nincs a Szabó Gabival, sőt...
De ha a lelkednek jobbat tesz, akkor :
"Az éjjel Szabó Gabi korántsem volt rusztikus"
Ezzel a témát lezártnak tekintem...
Szerintem összekelllene vetni ggg moderátori stilusát mondjuk egy japán vagy egy olasz müsorvezetöjével /csak is sport kommentátor jöhet szóba / ők igencsak izgatottan vezetnék le az eseményeket, föleg, ha hazai sportolojukrol van szo. Szerintem épp megfelelö, ahogy ggg kommentál.
Humoros, izgalmas, ötletes...végülis éjjel fél négy körül ez már nagy teljesitmény.
Ja, ja De ő is, (ha már ggg fanklub), király riporter volt.
Egy másik kedvenc:
Női műkorcsolya
Gyulai: "De megnőtt ez a kis (fonetikusan írom) pöcs (azt hiszem Petch-nek írják) tavaly óta!"
ha már ennyire humoránál van mindenki: válaszolna végre valaki arra a teljesen szakmai kérdésemre, hogy mi az a trutyi amit a rúdugrók a fogásnál használnak (Grigorieváé undorító fekete)?
És hogy tudják utána elengedni a rúdat?
A 4. helyből kiesik, a 3. pedig azért, mert ez végül is ez 1 ggg-fan topic, nem igaz? Hogy csatlakozzam én is, semmi mesterkéltség nincs benne soha, 2. is kilőve. Marad az 1. Csak nem mondott csúnyát a Gábor? Vagy valami olyasit, hogy "na mos'mán jójjcakát"?
Én egyszer a Gulyást hallottam 800-at közvetíteni.
250-nél kijelentette hogy Borzakovszkij-nak nincs semmi esélye mert leghátul fut, és eltaktikázta magát.
30-cal verte a mezőnyt....