Fijjúk, nagyon élvezetes versenyt vívtok egymással, az tuti!!! Ez a kalmáros egészen remek konstrukcijjó!
Isten ments, hogy playbackre gyanakodjak, de meglepő, hogy ezt a spirituálét ez a fehér orvos ilyen remekül adja elő Bár nem hiszem, hogy a doki csaló
Túl szépen hangzik a csoki-dal, ó!
Félve merek ebbe a remek streambe belelőni, bár nem anyag híján:
A St. Louis Rams focicsapatának edzőjeként hagyom, hogy játékosaim a meccs végén végigcsinálják az ilyenkor szokásos procedúrát, legalább lesz időm közben személyi higiéniámat elvégezni Cseréljenek csak mezet, Kosok,
Én majd addig kezet mosok.
Vörös lesz a fejem a dühtől, amikor meglátom, hogy receptem kintmaradt a kertben a fagyos őszi éjszakán Tágítja a véredényt,
Hogy vastagon lep dér e vényt.
Az olimpiai bajnok tornász annyira népszerű, hogy még a kukáját is kifosztják a rajongók, ezt egy leánygyermek is megerősíti, amint kérdésemre (mi ez?)zsákmányával dicsekszik Ez a Csollány szemete
Válaszol lány csemete.
IST szaki, ha visszatekintesz a korábbi oldalakra, akkor láthatod, hogy fénykoromban átlag 8-10 rím volt egy beszólásban. Nem azért, mert gyűjtögetem őket, hanem, mert olyakor meglódul az agyam, és a hazáig tartó út alatt eszembe jut 15 rím, máskor meg napokig semmi. És, ha már megvan az az x rím, akkor minek tartogassam, nem?
Party-baleset a házigazda szemével Miért tartalmaz a puncs olajat?
Na, mindegy, inkább pancsol újat.
Ha szélvészgyors kétkerekűre ülsz, akkor bukósisakot vegyél fel, különben lefújja a menetszél, amit közölhetsz a barátoddal!
Nagyon megy ez a moped,
Csak leesett a kalapom, Ed!
(Úgy tűnik az utóbbi időben csak az ilyen kecskerímek jutnak eszembe. Jut eszembe, GroundZero kolléga ne lazsálj! Nem ér egyszerre nyolcat beírni! :) )
Pekes kollega, csakhogy helyrebillenjen az önbecsülésed, íme a példa, hogy rosszat nem te írsz, hanem pölö én:
Az olimpia egyik nagy sztárja, az afrikai Eric Mussambani, avagy Erik a delfin, nevetséges úszéástudását sajátos hasonlattal jellemzem Habot már a rajt se szelő,
Úszik, mint egy sajtreszelő.
Lennonosoknak balra át, lépés indulj!!! Vele semmi bajom, veletek van: nem erről szól a topik!!! Bár Youwine szaki legalább idevalót is írt, úgyhogy te maradhacc :))))))))))))))