Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Ma annyit motoroztam mindössze, hogy visszaraktuk egy barátom vifferébe a hátsó kereket, amit javítani kellett. Most végre kész, járattuk is egy kicsit a garázsban. De ha minden jól megy, 1 hét múlva ilyenkor már valahol Görögországban leszünk és motorozunk!!!!
Sziasztok zsiványok! Megint áll a fórum..gondolom mindenki motorozik és csak Én ülök a gép előtt pihenés gyanánt:( De legalább mentek helyettem is:)))))) Csupa rossz hírem van, már ami a kereskedéseket, szervízeket illeti:( Úgy tűnik ahonnan vettem a vasat ( Miskolc ) bezár a kereskedés, pedig állítólag nagyon jók voltak szervíz terén is:( Nem messze tőlem a IV. ker Megyeri úton volt a Yamaha World-nek is egy kis üzlete...na 2 hete az is üresen tátong...gyanítom annak is vége:( Eddig se volt egyszerű futam jó áron alkatrészhez vagy kiegészítőhöz jutni, de ha fogynak a lehetőségeink akkor, egyre nehezebb lesz. Ha majd Jim barátunk elkészíti a weblapot, talán lesznek rajta ilyen beszerzési források is. No most pedig erőt veszek magamon és vásárolni megyek.....áááááá! Utálom a tömeget:( Üdv mindenkinek!
Legalább Te gurultál egy jót:) Az a helyzet, hogy Én nagyon trehány voltam:(((( Veletek mentem utoljára és ahogy haza értem úgy tettem le a gépet...azóta is csak annyi történt, hogy letakartam a garázsban:((( Ígérem jó leszek! Amint lesz időm és nem fagy a levegő, azonnal letakarítom, hogy legalább tisztán szundizzon télen.... Bár lehet, hogy kötelező jellegű gurulás lesz..tegnap szóba került anyáméknál a ház eladása és egy 2 generációs vásárlása, mivel már elég idősek...ha ez még télen lesz akkor vagy hívlak a futóval vagy motorozom:)))) Szóval most még azt sem tudom honnan indulva kezdem majd a jövő szezont.
Szerintem nem volt vészes. Ahol száraz volt az út, lehetett húzni neki. Persze, mivel be voltak fagyva az út szélén a tócsák, az aszfalt hideg lehetett, nem döntögettem nagyon. Azért sikerült megkergetni egy kicsit.
Szia! Ma? Motoron? Tegnap láttam egy supermoto-s futit..mondjuk az nyomta mint állat, csúszott is minden felé a segge, meg 1 robis futárt..annak meg egy halom végtagja lógott az aszfaltra, hogy támaszkodni tudjon a kanyarban...szerintem minden kiáló testrésze lent volt... Papírkutya vagyok:(((( Nem merek menni ilyen úton! Ismerem magam! kb a garázs előtt verném oda a vasat annyit meg nem ér. Amúgy a Görög túra biztosan kellemes lesz, jó utat hozzá és várok képeket meg beszámolót!
túl nagy kérés lenne,ha megkérnélek rá,hogy az email cimemre elküld a rajzot?nem értem,h hova lehet felfogatni!!!a rajz bizti felvilágositana:))))cimem sinka0121@freemail.hu
Hááát, most decemberre még azt tervezzük, hogy levonszoljuk a motorokat utánfutón Görögországba és tekergünk egyet. Utána webezek ezerrel. Első lépésként rakatok fel vonóhorgot a kocsimra kedden. 16.körül indulnánk...
Sziasztok! Bocsi a tespedésért, de így év vége felé állandóan ez van...mindenki mindent és azonnal akar:( Szóval: Látom bukógomba projekt van terítéken:) Én ill. Román Merza barátom ( a régi FJR oldalon megtalálod vagy ha kell megadom az elérhetőségét ) innen rendeltük: http://www.bikergate.de/detail128.html a gyártó weblapja meg ez, de ők nem állnak szóba senkivel, tehát ez eddig nem volt járható út: http://gsg-mototechnik.de/. A rendelés nem volt túl bonyolult. Megadják a számlaszámukat, utalsz és az Én esetemben 7 nap múlva már szerelhettem is:) Korrekt ábrákkal, leírással érkezik a csomag és ha van némi műszaki érzéked akkor max. 1 óra. Ha bármiben segíthetek csak szólj. Ja! még 1 dolog, ez már mindenkinek, leginkább Jim-nek:) FJR oldal? Dokikám:)))) Már mazsolázhatnékom van! Fotók, okosságok, ez a tél k..hosszú lesz:( már rommá motoroztam a fotel karfáját:) Üdv mindenkinek!
Hali A német Ebay-n időnként árulnak MoKo gyártmányút és az valami áthidalással együtt van hogy a gomba olyan helyre kerüljön ahol van nyílás az idomon.
azt irják,h te tudom a 2001-es fjr bukogomba rejtéeid!megszeretnelke kérni,h segits nekem,mert én is szeretnék felrakni a mocikra/féyképet,meg,ha tudsz méretet küldeni azt nagyon megköszönném/
Ha valakit érdekel 1db Fjr benzintank vörös, farokidom és bal oldalburkolat kék színben RP08as modellhez, valamint 1 új Kevlár védőburkolat generátorfedélre. Képet emilben küldök!
Nem kellene felni a Capotol, nekem elsöre bejött mar az ülesprobara is. Azt hittem magas lesz (174cm vagyok) es teletalppal mindket labam leer rola, a menetproba meg vegleg meggyözött kezes, erös, bolondbiztos futomüvel. Aztan mire lett vevö a Dragstarra eladtak, a fene evett, es akkor belefutottam idekinnn az FJR-be ez volt a masik kiszemelt föleg az ereje meg a kardan miatt. Az apriliat sztem nem sokat kellhet szerelni es nagyon korszerü tech van beepitve Ktm moci 4szelep, dupla gyertya, csuszokuplung, szarazkartell, Marzocchi villa elöl, White Power hatul szoval nem baj hogy nem japo. Ha utanaolvasol a teszteknek 5 parameterböl 3-4 mindig jobb neki mint a többieknek, (Vara, Gs, V-Storm) Amugy ez a masik amit hasznal a rendörseg.
Nekem ez a Finnorszäg dolog nem annyira süti bar erdekel de Östersund az kiesik abbol a vonalbol es mint irtam nekem az egyik sarokpontja ez lenne a turanak.
Sziasztok! Már épp szóvá is akartam tenni, hogy csendes a topic, mintha ciánoztak volna. Nordkapp jóóó:))) mármint az olvasott túrák alapján, mert természetesen még nekem se volt meg, de ott a helyünk! Jim bátyó! Hogy áll az FJR oldal?
2 motorral. hárman-négyen Caponord régi vágyam. Pedig még menni sem mentem vele. Egyetlen bajom, hogy nem Japán - nem biztos, hogy messzire jutnék vele, mert szerelni nem tudok. (Az előző motorom egy Pegaso volt) Vágjunk bele! Én közben rájöttem, hogy a baltikumot ki kell hagyni, Lengyeo. - komp - végig Finnország - túloldal vissza, Dánia vagy Németo - Alpokon át haza. Baltikum az legyen külön 2 hét.
En eredetileg Östersundig gondolkodtam mert ott lakik az unokanöverem, de a multkor nezegettem a gurulasokban a Nordkapp turat es nagyon-nagyon gondolkodoba estem. Asszem erdemes beleszöni, onnan mar mint a Sugar "csak 1 ugras" Ketten az ket moci vagy ket szemely? Meg nincs kialakult terv se idoben sem terben csak annyi hogy eszakra es valamikor jul-szept. tajan. En utassal megyek es meg azt sem tom hogy az FJR-el vagy a frissen beszerzett Caponordomat vigyem el megnezni miröl neveztek el. Bar ahogy allnak a dolgok a Capo nyarra el sem keszül ugyanis törött es aranyarban adnak hozza mindent. ötletek jöhetnek emilben: quattroman@csopper.com
Én is a nagy Sárkánycsillagot váltottam le az FJR-el mert egy nagy Skandináv túrát szeretnék végiggururulni és vele még tervezgetni sem mertem. Most viszont már nincs akadály! Akit érdekel a Túra irjon quattroman@csopper.com
Szia! Isteni!!!:))))) bár néha a lehullott faleveleken tépve utánatok aggódtam picit..de csak pár pillanatig, mert mindig volt valami akadály ami elvonta a figyelmem:) autó, tócsa stb:))))))