Látod ezért mondtam, hogy magyar férfi tenisz nincs, ezért csináltam a női topikot, mert az van, főleg (vagy "csak") Áginak köszönhetően. És a jövőben pedig majd jön: Babos, Jani, Susányi akik szintén a Top 100-ban lesznek!
Legyen igazad én örülnék neki, ha Sávolt után lenne vki aki sikeres lesz; de úgy emlékszem, hogy Balázs Györgyre is azt mondták, mert juniorban jól szerepelt, aztán az 500-ba sem sikerült bekerülnie....
A topiknak azért lett a "neve" Magyar női tenisz, mert jelenleg és az elkövetkezendő években nem látom esélyét, hogy magyar férfi teniszező akár az első 200-ba kerüljön.... Azaz nincs magyar férfi tenisz.... (sajnos) Én így gondolom....
Hát igen, elkeserítő volt Melinda részéről de remélem azért párosban Voracova oldalán nem fog ekkora zakót kapni ... és előveszi a Shahar verő formáját :D
Hát igen,az ő játéka nagyon hangulatfüggő.Előző héten majdnem megverte Peert, most meg már breakhátrányban van a második játszmában egy nagyon fiatal és tapasztalatlan játékos ellen.Ezért nem lesz ő soha stabil top50 játékos,pedig a tudása megvan hozzá.