Na még egyszer... Kicsit zagyva lett :) Szóval mikor bekapcsolom a klímát, pár másodperc múlva a klímatárcsája megáll, és akkor a szíj megcsúszik rajta és csikorog nyikorog.....
Megnéztük a gyerekkel, mikor bekapcsolom a klímát, a klíma tárcsa el meg amin megcsúszik a szíj, és az adja azt a szörnyű csikorgó hangot..... Aztán egyszer csak hirtelen elindul, aztán darabig jó....
Olyan problémám van MEGINT, hogy a klímás bevizsgálta hogy mert nincs benne gáz és természetesen a kompresszor enged ki a gáz...lehet ezzel valamit csinálni? mert nem olcsó... bontottat meg nem akarok!
Nem autómata neked kell egy 18-as kulcsal rátartani és két 6-os imbuszos fejű csavar rögzíti a B6-nál (előzőleg összekevertem a b5-ével a másik fórumtársnak amikor kérdezte).
Vedd le nézd meg a feszítőt pörgesd meg kézzel hogy milyen a hangja. Ha jó a feszítőd és feszes a szíj és még mindig ciripel akkor a klíma kopresszor szíjtárcsája is csinálhatja.
Van olyan szíjtárcsa amiben lehet cserélni a csapágyat meg olyan is amin nem.
Akkor az imoval kezdjük. Még egy apróság, kis fordulatról nem szeret elindulni, arra célzok, hogy az alapjárati 900 és kb 1800-2000 között ne akar gyorsulni, csak gondolkodik, meg néha berángat.
Ez összefüggésben lehet az imóval, esetleg kizárólag üzemanyag rendszer gond?
Meg se moccannak a M10-es lengőkar csvarok már az egyik végéről felfúrtam 6-os ig de semmi. Oxigénnel próbáltál rámelegíteni mert csak az maradt lehetőségnek úgy látom. Még benne van a 2 lengőkar amit elbaszok ha rámelegítek.
Sziasztok Srácok! A hozzáértésetekben van minden bizodalmam!
Van egy 97-es A4-esem, 1.8 benzin. olyan gondja van hogy indítás után nem tartja meg az alapjáratot.
Indítás után ad ez gázfröccsöt, és leáll, mint ha nem kapna üzemanyagot. Alapjárat szabályzó cserélve lett mert a fojtószelep hibát jelzett az agya, de nem változott semmit. Szerencsére nem mindig de igen süsün csinálja ezt a mókát, és sokszor 10-15 indítás után hajlandó elindulni. Van valami tippetek mi lehet ez?
Mindig agyalok hogy mi legyen.igazábol benzin párti vagyok de most megtetszettek a kormolos dieselek:-) sajnálom az allroadot átalakitani.kellene abba egy manuál váltó kidobálni belőle a sok felesleges dolgot kicsit könnyiteni és jó lenne az is.de az egy fullfullos kocsi.igazábol a szintálítás miatt vettem meg de már értelmét vesztette igy az is felesleges.
Mondjuk nem tudom hogy ha ésszel felvan húzva egy diesel akkor mennyit eszik de ez 10töl indul de akkor csak a hátszél fúj.ha tolom neki akkor 16lazán