Sleppnek kozben ott a muslim ban, es oh mi, ha nagyon tamadva vagyunk, ok, a zsido temetok elleni tamadasokat is eliteljuk. Nem elsore, mert a sleppunk szereti az ilyet.
En a hazahoznit is megbeszelnem hozzaertokkel. Mi a con, mi a nem. Trump nemvaloszinu. hogy erti, lasd health care. Nobody thought it was so complicated. O most falat epitene, kozben adot csokkentene, es dehogy Mexoko fizeti. Azsiai illegalis bevandorlas nagyobb gond, mint mexikoi hatar. De fact nem szamit manapsag. Csak alternative fact...
Aztan meg, az elnok abbahagyhatna a hazudozast. Wiretrapping, Obama bad, sick esatobbi. Ha haboruba viszi az orszagot - es nekem ugy tunik, mintha erre keszulne - kene a hitelesseg. Es nulla eddig. Fox News fake presidency. People say. CIA, FBI hazudik. Fox News mondja az igazat. Sad.
Budgetrol meg nem hiperventillalok, az meg meg kell, hogy legyen szavazva. De. Coal ash mehet a folyokba, elnoki rendelet. Kinek jo ez? Nyugdij befektetesi tanacsadok, ezentul nem kotelesek az ugyfel erdekeit nezni. Bank mondhat olyan tanacsot ugyfelnek, ami banknak jo, neki nem. Ja es megolheto k a vedett allatok ezentul. Great.
Ja. Putyintroll Clinton ellen szolt hozza, most Merkel jon. Jees, ffi politikusnak sose kell felteleleidnek megfelelni. En ezt a beszelgetest befejeztem. Ha te folytatnad, menjunk dating site-ra.
Poplacsekkal egy payroll-on? Mindig meglep, ha itt jarok, hogy mennyien azonnal ellenvelemenyen velem. En Putyin trollokat latok, mert ha nem az lennel, ismernelek.
egy zéró karizmával bíró ronda hazug karrierpolitikus
"középszerű senki" ahogy tamás gáspár miklós írta róla
más kérdés, hogy az átlag nem jobb nála, egyesek meg rosszabbak.
amerikához nincs közöm, de ott is csak egy ronda vén karrierpicsa meg egy "pszichopata" bohóc közül választottak, szóval az sem tűnik jobbnak európánál.
Trump nem fogott vele kezet a fotozason. Oh well. Merkel nekem a kedvencem, Trump meg sose lesz. De akinek tetszik a viselkedese, ezutan is imadni fogja. Bag designer Ivanka ott ult Merkel mellett, miert is?