Keresés

Részletes keresés

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.17 -1 1 2742

Szerintem meg Tönnesennel korrektül járt e a klubb.

Súlyos sérülése után kapott még egy lehetőséget,hogy bizonyítson,tegyük hozzá,hogy a sérülése előtt sem tudta pótolni a Laci által hagyott űrt. Maqueda,főleg Yahia jobb játékosok nála,alulmaradt a poszttársaival folytatott versenyben így hát eligazol,én megmondom őszintén nem sajnálom. Csak azért mert valaki jópofa és szépfiú ne maradjon...

Mahé más kérdés őt marasztalnám,fiatal és agilis. Lauge is sérülékeny,itt őszintén szólva nem tudom mi  lenne a jó döntés.. én inkább elengedném de csak akkor ha tudnánk hozni kvalitásban hasonló irányító átlövőt a top kategoriából,csak sajnos a tendencia mostanra az hogy a világklasszis alatti szintből igazolunk és haverokat. Az egyetlen kiv Corrales az utóbbi időben.

HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2741

Amit leírtál, ok-okozati dolgok és tények, azzal egyet tudok érteni. 

Azt hiszem, jeleztem is korábban, hogy nem magával a döntéssel van baj, hiszen mindenki (aki akarta) láthatta, az ide vezető utat. Szóval kérlek szépen ne forgasd ki a szavaimat!

Gondolkodtam, hogy írjak-e egy hozzászólást azzal kapcsolatban, hogy az eszetlenül elvert pénzt mi másba lehetett volna fektetni. A klub körüli kommunikáció egy olyan sarkalatos pont, amin igenis lehetett volna javítani ezzel. Nem baj, marad a kármentés.

Nem tudhatom, benne mi játszódott le, persze. Azonban miután mindenki tudta mi a szituáció, sokat már nem rontott volna a helyzetén. Mérges vagyok, mert mélyrepülésben vagyunk eléggé... ez pedig csak még lejjebb nyom "minket"...

Előzmény: Thor. (2740)
Thor. Creative Commons License 2021.01.17 0 3 2740

Én ezt nem ilyen megközelítésből nézném. Annak, ami ma félhivatalossá vált, hogy kölcsönbe kerül Flensburgba, majd onnan nyártól Szegedre volt egy előzménysorozata.

-Kb. 1 évvel ezelőtt súlyosan megsérült, ennek következményeként a klub elkezdett más opciók után nézni, aminek eredményeként leigazolta az addig amúgy remekül játszó Maquedát, majd 1+1 éves szerződést kínált Tönnesennek, azzal a feltétellel, hogy ha teljesen felépül lehívhatóvá válik a +1 év. Ekkor volt utoljára korrekt vele a vezetőség.
- Elkeződött az új szezon, a friss igazolás Maqueda óriási elánnal és jó eredményességgel mutatkozott be a csapatban, emellett Yahia rendre jól játszott, Tönnesen szinte alig kapott lehetőséget arra hivatkozva, hogy időbe telik mire visszajön a sérüléséből.
- Haladt a szezon Yahia kiválóan teljesített, Maquedának tovább romlott a teljesítményei, szinte mumentumai sem voltak, mégis legalább 30 perceket játszott, Tönnessen partvonalon kívülre került.

- Előbb Maqueda majd Yahia betegsége miatt muszáj volt berakni Kent-et is, amikor játékhoz jutott rendre megbízható, jó teljesítménnyel rukkolt elő. Szegeden is a fent tölött idővel arányosan sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint a spanyol poszttársa.
-Decemberben nem kapott hosszabbítási ajánlatot a klubtól, egyértelműen kinyílávnítv ezzel, hogy itt már nem számítanak rá

-A F4-ban a szegedi jó teljesítménye ellenére teljesen meg lett alázva ( a világversenyen látható, hogy milyen gödörbe került emiatt a formája)

-Beérkezik hozzá két jó ajánlat, amit elfogad, mert profi mentalitású játékos, aki játszani szeretne, tenni a mindenkori csapatáért, amire itt semmi esélye nem volt

Azt te honnan tudod, hogy a csapattársaitól, szomszédjaitól, stb nem köszönt el a F4 után, amikor végérvényesen megpecsételődött itt a sorsa?! Az, hogy a csapat hivatalos forrásaiban ismét nem jelenik meg semmi, egy búcsúinterjú, bármi azt hiszem nem az ő sara, ha a klub nem ad rá neki lehetőséget, ilyen téren tehetetlen. Majd ha a saját közösségimédia felületén jelentkezik egy üzenettel akkor látni fogjuk, hogy Ő bizony szeretett volna üzenni...

Végül egy újabb név a már eddig is bő listán, ahol a Veszprémből méltatlanul távozó nemzetközileg magas szinten jegyzett játékosok nevei szerepelnek.
Annyi baj legyen, az érkezők listáján legalább a cimborákat, haverokat, komákat láthatjuk :) Folyt.köv.

Előzmény: HeuReQ (2738)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2739

Lehet, megrettentek a tv-ben látottaktól/hallottaktól...

Előzmény: Törölt nick (2735)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 -2 0 2738

Nem semmi elintézési mód ez azért...

Persze, nem tudhatjuk, mi ment/megy a színfalak mögött, mennyiben és kinek a hibája, hogy így alakult. (Maximum sejtjük.)

Vannak dolgok, amire egy mezei szurkolónak nincs ráhatása, de ez a klub nem csak "a vezetőségből" és a szakmai stábból áll. Azt hiszem, az őt buzdító, bátorító és  szerető emberek ezrei esetleg megérdemelték volna, hogy tisztességgel köszönjön el tőlük. (Ezek szerint egy kurta nyilatkozatnyit sem érünk, hiszen ide már nem fog visszajönni.)

Nem bírok szó nélkül elmenni emellett, mert nem csak minket, hanem a csapatot is se szó, se beszéd, a távolból, gyáván, számára a lehető legkényelmesebb módon (a kisujját sem mozdítva) a szezon kellős közepén sikerült itthagynia. 

Nem a döntésével van gondom, megértem, elfogadom. Ahogy annak mozgatórugóit is. El lehet hagyni a süllyedő hajót, de nem mindegy, hogy.

Remélem, a többiek legalább egyenes gerinccel fognak távozni.

Aldren Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2737

Akkor Tönne nyárig Flensburg, aztán Pick. Reméljük nem lesz sérülés a poszton...

r.tonyo4 Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2736
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.16 -1 1 2735

Sajnos amíg ez a két bohóc van a klub élén, addig semmi jót ne várjunk.

Kiváncsi vagyok, hogy melyik vezetőnk (Lacin kívül)jelenik meg hamarosan Egyiptomban. 
Mert hát értenek a kézilabdához, és körül kell nézni a játékospiacon.

Előzmény: Thor. (2734)
Thor. Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2734

Jól látod! Teljesen összefügg!

Az, hogy kit igazolunk még csak azon múlik, hogy melyik ex-vardar játékos válik elérhetővé! :D

Irányító poszton ezzel az igazolással megint nem leszünk előrébb.

Előzmény: Gaga84! (2733)
Gaga84! Creative Commons License 2021.01.16 -1 0 2733

Tönnesen nem alkotott maradandót Laci visszavonulása után sem... +ugye jött a sérülés.

Mahét sajnálnám,mert fiatal és még lehet jó pár ígéretes éve.

Csak akkor nem fájna ez a transfer ha jönne Bence 2 év múlva (Moraes szerződésében sem lehet véletlen a +1 év ami összefügghet azzal hogy Bánhidineknis akkor jár le a szerződése) lehet ez is benne van az ide-oda szerződtetésben..

Szegedre állítólag megy Mandic és Kühl is. Mandicot Manaskov heleyett már tavaly hoztam volna...

Zarabecet mondogatják hogy hozzánk igazol,hát nem tudom...

Szerintetek hova igazolunk még jövőre.?

Thor. Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2732

A Mahé-pletyka egy wikipédiás szerkesztésből indult, elképzelhető, hogy a Szeged is megkereste, de a Tisza-partiaktól sokkal jobb csapatoktól is vannak ajánlatok az asztalán.

A szóbanforgó játékos szerződése 2022-ben jár le Szegeden, szerintem komoly erősítés lenne, magyar válogatott, klasszis, jó hármas védő ( tehát nem Bodó :D )

Előzmény: Aldren (2731)
Aldren Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2731

Hát azt erősen kétlem, mindenhol Mahét írják és nincs is olyan lejáró szerződésű odaát.

Előzmény: Thor. (2729)
Csehov doktor Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2730

Kire gondolsz?

Előzmény: Thor. (2729)
Thor. Creative Commons License 2021.01.16 0 0 2729

Az a transzfer másik irányba lesz, Szegedről Veszprémbe! ;)

Előzmény: Aldren (2728)
Aldren Creative Commons License 2021.01.16 0 1 2728

https://www.handball-planet.com/kent-robin-tonnesen-to-leave-veszprem-in-direction-szeged/

"Nem ez az utolsó transzfer a nyáron a két klub között. Tehát  Tönne biztos Szeged, és könnyen lehet még itt rosszabb hír is :/ Nyilván nagyon akarnak majd ellenünk bizonyítani...

Kyra** Creative Commons License 2021.01.15 -1 0 2727

Lesz meccs vagy nem lesz meccs ez itt a kérdés.

Ismét fogyóban az ellenfél létszáma.

Kyra** Creative Commons License 2021.01.15 -1 0 2726

Lehet, nekem nem jött át az irónia.

Kapusnak kapus volt tényleg.

Előzmény: Thor. (2725)
Thor. Creative Commons License 2021.01.15 0 1 2725

Szerintem Sevire gondolt

Előzmény: Kyra** (2722)
nm' Creative Commons License 2021.01.15 0 2 2724

Áronlady sérült, a térde problémás, már úgy volt hogy a Final4-ban sem játszik, de ott bevetették azért.

Egyébként szégyen gyalázat volt hogy Mahé-t nem játszott Kölnben.  Talán tegnap bebizonyította, hogy pályára érdemes.  Persze a kispadon nem lehet bizonyítani. DD ugyan azt csinálja vele, mint  Vranjes csinált Accambreyval. A vége szakadt achiles lett, mindkettőnél ill. Tönesennél is,  aztán meg van az indok, hogy miért csücsüljön.

Magam részéről már a Gyöngyös meccsen láttam, hogy valami nincs rendben Davissal, ott is le volt bénulva, majdnem vereség lett.

Kyra** Creative Commons License 2021.01.15 -2 0 2723

Áronlady nem játszott az izlandi meccsen, talán sérült?

Tudja valaki?

Kyra** Creative Commons License 2021.01.15 -2 0 2722

Nem tudom megfejteni, ki a kapus, elárulod?

Előzmény: Törölt nick (2720)
Kyra** Creative Commons License 2021.01.15 -2 0 2721

Hát itt két mondatban leírtátok a lényeget.

Számomra érthetetlen, mi történik Veszprémben, de ezt már lejjebb hosszabban leírtam.

Előzmény: Thor. (2719)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.15 0 2 2720

Ezek a játékosok sem a múltban, sem most nem jelentettek értéket a klubnak. 

Gondolom ezért is bánik így velük a klub. Ja, hogy közben világsztárok, az nem számít. 

Kiváncsi vagyok, hogy a világ korábbi legjobb futball kapusa, és azóta már kézilabdához is értő 

legjobb játékfosmegfigyelő kiket kezd majd megkörnyékezni. 

Előzmény: Thor. (2719)
Thor. Creative Commons License 2021.01.14 -1 2 2719

Mai nap margójára: Shiskarjev ziccerből meccslabdát hibázik, Gajic 10/10.

Mahé 9 gól, gólpasszok, ihletett játék. Na nem baj, majd jövőre biztosan kap lehetőséget az új klubjában :) 😡

Gozo Creative Commons License 2021.01.14 -1 1 2718

Mahé most adja el magát

birka_zoli Creative Commons License 2021.01.14 -1 0 2717
Kyra** Creative Commons License 2021.01.13 -1 0 2716
Kyra** Creative Commons License 2021.01.13 -2 0 2715

A magyar válogatott a Zöld-foki-szigetek ellen kezdhet, de tegnap bejelentették, hogy a riválisnál öt játékos és két stábtag megfertőződött.

Nem lenne jobb el sem kezdeni?

Thor. Creative Commons License 2021.01.12 -1 0 2714

Kezdődik az IHF-kabaré! A vírusferőzések miatt Csehországot egy nappal a torna kezdete előtt Macedonia helyettesíti

birka_zoli Creative Commons License 2021.01.07 0 0 2713

A két egyesület mögötti pénzember lett ugyanaz...

Előzmény: Gaga84! (2711)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!