Hát nem, de ennek a sok 3 órás alvásnak pont ugyanazok nálam a tünetei, mint a másnaposságnak.Az Atlantai olimpiát még egész jól bírtam, de sajna öregszem. Azt hiszem ma megpróbálok aludni egy kicsit, úgyis mindig felébredek éjszaka, és frissen fogom nézni a közvetítést. Ha már minden úgyis olyan későn kezdődik.A férfi magasra igen kíváncsi vagyok, mert majdnem mindenki nyerhet. Én Austin és Holm szimpatizáns vagyok.És ti?
Kösz! Akkor nem lesz 43-on belüli 400 egy darabig... Az M.J. rövidítés egyébként már foglalt: Michael "Air" Jordané!!!! (aki lehet, hogy újra játszani fog???)
Gécsek Tibi kb. 15 éve tudja minden évben a 80 métert, kivéve amikor el volt tiltva. (bár lehet, hogy akkor is tudta, csak nem hivatalosan) Sz'al, ha nem létezne dopping valszleg sokkal több érmet nyert volna az évek folyamán, mert azt senki sem vitathatja, hogy ő - ellentétben számos hullócsillaggal, akik egy-két évig voltak képesek kiemelkedő teljesítményre - folyamatosan ott volt (van) a világ élvonalában. Mintha arról szólna a fáma, hogy erősen doppingolva nem lehet tartósan produkálni az eredményeket...
Ziolkowsky most telelőtte magát, dobott egy közel két méteres egyéni csúcsot, de hol lesz ő 36-37 évesen????
Szerintem alapban nem a másnap hosszával, hanem azzal van a baj, hogy másnap sokáig csak ismétlés van, azt meg már kevésbé birjuk. (ha nincs értelme a mondatnak, akkor az a másnaposság miatt van)
Hát nem is tudom, én éppen most készülök meghalni. Ez a sorozatos éjszakázás már nem nekem való, bár éjszaka még bírom, de.. csak a másnap ne lenne ilyen iszonyú...
Tudom, hogy a kérdéseket a Szabó Gabinak cimezted, de azért, a kettesre mégis válaszolnék: M.J. tényleg abbahagyta, azt mondta neki már megterhelés lenne egy újabb VB-re felkészülni!!!
Szabó Gáborhoz:
1. A 9.97-es brit 100m-es csúcs kapcsán: Linford Christie-től elvették a 9.87-ét? Netán dopping miatt? Ha igen, Flo-Jo-tól és Marita Kox-tól (bocs...) miért nem? És mi az Európa-csúcs?
2. Michael Johnson tényleg visszavonult, vagy félreértettem valamit?
3. Nagyon jó a közvetítésed! Hogy bírod ezeket a világversenyeket szusszal? Külön köszönet a "ha a sportoló elégedett, legyünk mi is azok" mondatokért!
Szerintem igazad van. De nincs is ezzel semmi baj. Ha majd az orvosok rászállnak a lengyelekre, a Ziolkowsky is csak májusban, meg októberben dob ekkorákat. + esetleg egy-két jól fizető-jól elnéző versenyen. Mert itt tartunk, sajnos.
Ez így elég kényelmes magyarázat...
Ennyi erővel bárkit lehet vádolni.
Csak nem érdemes!
Szerencsésebb fejet hajtani előttük, nagyon szeretnék még sokszor szurkolni nekik.
1. Szerintem Kiss Balázs hozta azt, amit idén reálisan elvárható volt tőle, ezelőtt mindössze kétszer dobott idén 80m felett, látszott rajta egész évebn, hogy erőnléti problémákkal küzködik. Tisztesen helyt állt.
2. Tibi, óriási sportember, de egy világversenyen tudta igazán hozni magát (98-as EB), ahol ő volt az egyetlen nyertes, akit nem vittek el dopping vizsgálatra...
3. Adriántól többet nem lehet várni tisztán. Ő messze a legrosszabb technikával rendelkezik azok közül, aki valaha is 83m felett dobtak. Itthon. Nemzetközi rutinja nulla. Kiürült.
Hát nem tudom, én nem maradnék. Van neki egy honlapja, ami szerint minden szerdán idő szerint este héttől ( 1AM CET) lehet chat-elni vele.Ha gondolod nézd meg. www.atoboldon.com