Ó, hát nekem nincs olyan jó szemem hogy azt lássam :P
Bocsi, nem figyeltem meg, hogy az "index méretben" nem igazán olvasható a képen levő szöveg, nekem pedig jóval nagyobb méretben van meg a kép, és azon olvastam.
Szerintem a világranglista 760. helyezettje sem jelenthet nagy kihívást Juditnak. A bulgár lánynak nem ő lesz idén az első magyar ellenfele, hiszen a Fed Cupon Arn Gréta győzte le 6-2 6-1 -re.
ITF Cairo
$10,000 selejtező, második kör:
(4)Virág Németh (HUN) - Monia Pederzoli (ITA)
Yvett Imre (HUN) - (13)Sladana Stankovic (SRB)
Németh Virágnak elvárt lenne a győzelem, hogy Yvett mit tud kezdeni a szerb ellenfelével, az kérdéses.
Hát szerintem akar indulni, és ha mind a másik három elfogadható magyar felnőtt teniszező (Czink, Arn és Nagy) között kell választania, szerintem Grétát fogja választani.
Eddig a különböző híradásokban olvasottak alapján nagyon úgy tünik, hogy az az elképzelés az MTSZ háza táján, hogy Ági Grétával indul az olimpián párosban. Viszont, ha Melinda az első félévben jó eredményeket ér el párosban, akkor érdekes lesz a helyzet.
(Teljesen találgatva - azt is el tudom képzelni, hogy Melinda nem vette jó néven, hogy Gréta hipp-hopp elő- és elékerült a magyar csapatban...)
Hát szerintem akar indulni, és ha mind a másik három elfogadható magyar felnőtt teniszező (Czink, Arn és Nagy) között kell választania, szerintem Grétát fogja választani.