Megmondanád hol találom a nagy forradalmár Viktor hasonló anyagát?
Azt hallottam, hogy a székesfehérvári gimnáziumból, még a naplók is eltűntek, amelyekben Viktor jegyei és egyebek szerepeltek. Hangsúlyozom, csak hallottam (és nem tudom honnan), nem tudom bizonyítani.
miért is nem arra szóltál rá akinek válaszoltam? Gondolom ez költői kérdés marad...
Viktor anyagát meg meg lehetett találni pl az mszmp aktahalmazai között... Persze más akták is voltak ott, pl horn gyuláé is, de azok valahogy időben eltűntek mint a kámfor...
Ez a véleményem. Jó, akkor mondjuk azt, hogy én ezt nevezem politikai fundamentalizmusnak. De bizisten, ezt a fogalmat nem én találtam ki, de nagyon találónak tartom.
Ezeket a jeles napokat ezeknek a senkiháziaknak kéne inkább tiszteletben tartani azzal, hogy nem pózolnak nemzeti nagyjaink emlékműve előtt, vagy pl. nem tegezi le Nagy Imrét a posztkádárista Gy.F., annak emlékműve előtt ("Imre...te mit tennél?... Szerintem "Imrének" lenne erre a kérdésre válasza...)
Erről inkább a nemrég elhúnyt Nagy Erzsébetet kellett volna megkérdezni.
Az utóbbi időben a FIDESZ, feltűnően nem vett részt a Nagy Imre ünnepségeken. Ez nem tűnt fel Neked? Pedig szt. Mihály, a Nagy Imre temetésen debütált.
na most komolyan ki nem szarja le, hogy hol volt demszky 30 évvel ezelőtt? Engem speciel az érdekel, hogy most mit csinál, lés ez milyen kihatással van rám. Megjegyzem eddig nem találtam érvet arra, hogy miért is jó az nekem, hogy demszkyt sikerült bebetonozni Bp. fejeként...sőt arra sem találok érvet, hogy mire jó az nekünk, hogy a pártja egyáltalán kormányzati tényező lehet...
De hát neked bizonyára az a fontos, hogy mit csinált 30 évvel ezelőtt... segítek azért az e,lékezésben... ő volt az egyike azoknak akit maoistáknak hívtak akkor... ja, és ezek nemhogy liberálisak, hanem még kapitalizmuspártiak sem voltak...
Ja. És tök mindegy, hogy hogyan is alakul a népszavazás eredménye, a vágkövetkeztetés az lesz, hogy Gyurcsány mondjon le, a kormány mondjon le, a parlament oszlassa fel magát, és írjanak ki új választást!
Baszki meg is érdemelnék (bár én meg a hozzám hasonlóan gondolkodók nem, de hát ez az élet), hogy ez bekövetkezzen, legyen egy jó kis kormáynválság, puccs, kapásból jön az államcsőd is, na akkor majd megtudnák, hogy milyen is az amikor a magyarok istene veri az embert.
MIndegy, fő az, hogy Gyurcsány dögöljön meg és legyen ujra Orbán.
Kedves anyabanya! Mielőtt ilyen fejtegetésbe kezdesz, és Petőfit hozod szóba, tanulj meg helyesen magyarul írni, mert ő igazán tudott szép anyanyelvünkön, bár még csak 26 éves volt, amikor meghalt.