Sziasztok. A véleményetekre lennék kiváncsi. Adott egy 250-es Trophy. Az oldalkocsira mindenképp a Heidenau K29-et szerelem. A meghajtó hátsó kerékre is elöbb említett típust tegyem vagy sima széria gumit. Pl.: Hedenau K33. Mennyiben befolyásolja a kozlekedést a két gumi közti külömbség? Véleméy?
Kérnék egy kis segítséget, vettem egy papír nélküli Jawa oldalkocsit és egy Yamaha SR500-ra szeretném építeni lehetséges-e ez? Ha igen akkor hogyan? Előre is köszönöm.
Pannónia P10-hez keresek Duna oldalkocsit, lehetőleg jó állapotút. Nem tudjátok hol tudnék jó áron venni? Egyáltalán mi a reális értéke egy restauráltnak és mi egy fellelt állapotúnak?
Sajnos nem emlékszem rá, hogy hol olvastam, vagy hogy ki mondta. Mindenesetre én elmennék a KPM-be, és ott kérdezném meg. Sőt, a szomszéd megyébe meg talán a harmadik megye KPM-jét is meglátogatnám....
Szóló motor mellé (forgalmiban nem oldalkocsisként szerepel) is csatolhatsz oldalkocsit és levizsgáztathatod! Ebben az esetben az NKH-hoz kell vinni vizsgára. Vizsgáztattam így motort. Semmi akadálya.