... mert nem vagyunk még kellően összemelegedve - ha érted, hogy mire gondolok.
Meglehetősen idegenek vagyunk egymásnak, és a csupa idegenek előtt az emberek nem szívesen vetkőznek le.
De megnyugtathatlak, néhány jóleső, és élménydús markolgatást követően majd boldogan szórjuk le magunkról a ruhaféléket. B-)))
És, hogy a tanár személye ne legyen teljesen ismeretlen egy rövid bemutatkozás alant:
"Hát kévrem ez az első óvránk. Nincs idő bavrátkozásra, megjelent a nyelvészeti kézitáska. Ami nálam kötelező !
Maguk még így is velem jávrtak a legjobban, mert a Mavrtinkó tanávrúvrnál nem tudják megcsinálni azt, amit a Dvraskovics Emmánál földvrajzból. Mevrt maguk hiába is adják be időben a dolgozatot az a Mavrtinkónál mávr vrég késő. A Jávovr Andovrnál meg csak kéféle diák létezik, a többi akávr be se jávrjon. Talán a Sávrospataky tanávrúvral jávrtak volna még nálam is jobban . . . , de az én vagyok !
Nálam egy a fontos; önismevret és kövrlettisztaság. Mevrt akinek a tévrde plezúvros, annak én a kövrmévre nézek. És akinek a füle ápovrodott, annak a fejében sincs vrendben minden. Aki viszont veszi a fáradságot és jó alaposan lesúvrolja magát . . . annak nincs ideje az óvrámvra készülni. És én azt vrögtön kiszúvrom ! De nálam a tudás másodlagos, csak a diákoktól követelem meg.
Becenevem Tyutyu, gúnynevem Töpövrtyű, de szoktak csúfolni Szalonnatipvrónak is, fizetéskovr. Elmavrtam magam mellől mávr mindenkit, csak egy miskávrolt kanmacska maradt meg mellettem, avrra szoktam időnként vráijeszteni, de a favrkát sem mozdítja, mevrt fél, hogy év végén meghúzom !"
Már kérdeztem, de lehet, hogy elkerülte a figyelmed.. Hol találtad ezeket a hirdetéseket?
Mert az a Thai téma érdekelné egyik barátomat.. nincs valami elérhetőséged a hirdetőhöz??
Köszi
Most az utolsó napokban eszméletlen forgalom van.
Egy csomóan mondják vissza és egy csomó új jelentkező van. Már azt sem tudom hogy is állunk, de mostmár mindegy. Pénteken úgyis kiderül . . . :-DD
A "csak ennyi" egy 11 éves kapcsolat volt.
Jelenleg eléggé magam alatt vagyok. Ezért köszönöm a kedvességed, de nem vagyok felkészülve más hölgyek masszirozására, és ha már tanulnék valamit, akkor azt teljes erőbedobással tenném ...
mivel akinek a masszázs tudásommal kedveskedni szerettem volna, már nincsen, ezért jelenleg nincs túl sok hangulatom ehhez ...
és "nem túl rózsás" hangulatommal sem szeretném zaklatni a társaságot ...