Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2772

Amúgy az öncélú Mahé 10 assziszttal 3. a csapatában. 11 góllal előzi Lagarde és 12-vel Remili.

Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2771

Ebben az a fájdalmas, hogy szakemberek mondják ezt. Vagyis akik annak nevezik magukat...

lincoln osiris Creative Commons License 2021.01.19 0 3 2770

Akkor megvan Gulyi honnan szedte ezt a fordulatot. Én úgy vagyok vele, hogy ha öncélúan dob 10 gólt meccsenként és kioszt ugyanannyi gólpasszt, akkor nettóban mégsem olyan rossz :)

TRaheem Creative Commons License 2021.01.19 0 3 2769

Még jó, hogy Nenadic nem öncélú 🤔

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2768

VB-n nyújtott teljesítményről.

Minden megmozdulásán látszik, hogy öncélú.

Sokat gondolkozom azon, hogy mennyire kell 

alkalmatlannak lenni különböző embereknek

(vezető, edző), hogy az értékes játékosokat 

így a süllyesztőbe tegyék.

Előzmény: Thor. (2767)
Thor. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2767

Ha nem titok megosztanád légyszíves, hogy ők hogyan vélekednek?

Előzmény: Törölt nick (2765)
Kyra** Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2766

A VB-n nyújtott teljesítményéről, vagy a veszprémiről?

Előzmény: Törölt nick (2765)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2765

Tegnap hallottam mi a vélemény a klubnál Mahe teljesítményéről. 

Szomorú volt. 

Előzmény: Kyra** (2764)
Kyra** Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2764

Mahé a norvégok ellen 9/11 és sok gólpassz, tegnap 8 gól.

Eddig egyértelműen a franciák nyerő embere.

A második meccsen elvétve játszott csak.

És DD-nél csak üldögélt a padon, biztos nincs jó formában.

Tönne tegnap az elején 16 perc alatt 5/5 gól.

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.18 -1 1 2763

Mahé eddig tuti allstar irànyító lenne...

Előzmény: Gozo (2762)
Gozo Creative Commons License 2021.01.18 0 1 2762

Tonnesen is elég jól nyomta ma.

Mahé szintúgy.

menut Creative Commons License 2021.01.18 -1 3 2761

Nagy Laci meg a többi exjátékos a NER kegyeltjei, nyugdíjat kapnak a klub alkalmazottjaként. Se hatáskörük, se befolyásuk, se tudásuk semmire. Feleslegesek ott.

Előzmény: nm' (2760)
nm' Creative Commons License 2021.01.18 0 2 2760

Tavaly már volt  furcsaság az igazolásokkal. Nem bízom Nagy Laciban sem, nyilván nem tud mit tenni,   mert itt a hozzá nem értő  tulajdonos által kézi vezérléssel mennek a dolgok. A legutóbbi nyilatkozatával érezhető volt a fene nagy szaktudása, nálam lehúzta magát. A résztvevők, Sevingertől Nagy Laciig komoly fizetéseket kapnak, tehát nix ugribugri.

https://24.hu/kozelet/2017/07/31/meszaros-emberei-atvettek-a-veszpremi-kezilabdacsapat-vezeteset/

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.17 -4 0 2759

Én Laciban bízom leginkább,higy az Ő személye garancia lehet anyagi források (szponzor) szerzésére valamint klasszis játékosok veszprémbe igazolására.

Előzmény: HeuReQ (2756)
Gozo Creative Commons License 2021.01.17 0 2 2758

Egyre többen látják hogy rossz az irány amerre halad a klub.

Ennyi...

Egy jó vezető előrelát és még mielőtt kigyullad a ház kipakolja a gyúlékony anyagokat. Itt meg befelé lapátolják!

Előzmény: Gaga84! (2753)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2757

Lehet, hogy az árukapcsoláson alkudoznak.  Vagy hogy hamarabb szeretnék... és esetleg Moraes lehet a cserealap. Akinek ugye jövő évre lehívták a +1 éves opcióját, és feltételesen még két évet hozzácsaptak. Másra gondolni nem tudok.

Előzmény: Aldren (2754)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2756

Mahéval kapcsolatban, engem meglepne, ha Szegedre menne. Pár hete olvastam egy német nyelvű interjút vele, ahol azt kommunikálta, hogy nem igazán jött be neki az élet Magyarországon. Szerintem hazafelé kacsintgat. Sajnos most hirtelen nem találom a cikket, de ha véletlenül elő tudnám ásni, megosztom.

Én még sose láttam ennyire sötéten a jövőt -ezért sem nagyon szoktam írni-, így mindig várom az olyan hozzászólókat, akik kicsit felcsillantják reményt. 

Valakinél Csík nyilatkozatain, nálam ezen a balf.sz hírlehozáson, megint másnál meg egy harmadik dolgon szakad el a cérna. Önmagában véve egyik sem lenne olyan tényező/jelenség, ami miatt 3 napos nemzeti gyászt kéne hirdetni, de az, hogy teljesen mindegy milyen aspektusáról van szó a kézilabdának, folyamatosan alulmúljuk magunkat... ...azt már nehéz megemészteni. 

A háttérben persze csöndben születhetnek új csodák, de ha végigpörgeted az elmúlt időszak eseményeit, az első, ami eszedbe jut, hogy ez a mi évünk lesz? Nekem sajna nem.

Bánhidit én is sejtem, főleg, hogy nyilatkozta, hogy a Szeged nyitott a folytatásra, de konkrétumokról még nem tárgyaltak. Ha annyira ott szeretne maradni, szerintem megállapodtak volna, egyenlőre annyit mondott, hogy nyárig eldől a sorsa.

Persze, hinnünk kell, főleg, hogy ennél többet nem tudunk tenni. Csak azért segítene, ha tapasztalnánk előremutató dolgokat is. Nekem nem feltétlenül kell Sagosen, akkor nevezzünk ki másik csapásirányt, mondjuk ki, és dolgozzunk azért. Támogatom. Csak induljunk el valamerre, mert olyan érzésem van, hogy egyhelyben toporgunk.

Te mit tippelsz változások terén? (Itt nem csak a "ballaszt" játékosok elküldésére, újak igazolására, fiatalok beépítésére gondolok, hanem az elromlott csapatdinamika helyreállítására, bizalom megszavazására, vezetőség összetételének átgondolására, stb... gondolok.) Kelts egy kis reményt, kérlek!:)

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2755

Semmilyen alkudozás nincs a háttérben, nincs is miért. 

Én ezekben a vezetőkben egyáltalán nem bízok. Túlélők, és nem igazi vezetők. 

Aldren Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2754

Én meg ezt az alku témát nem értem. Lejár a szerződésük, oda mennek ahova akarnak. Jövőre lejár Bánhidinek is, ha meg tudjuk győzni, hogy ide jöjjön, akkor így lesz. Ki alkudozna kivel? Ezekben az ügyekben a két klubnak semmi dolga egymással, még egy telefonra sincs szükség.

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.17 -2 0 2753

Ezt a túlzott pesszimista hangulatot azért nem értem...

Persze nekem sem tetszenek bizonyos dolgok (Markusen,Siskarjev igazolása,fiatalítás hiánya,Csík nyilatkozatai..) de azért bízzunk már egy kicsit a klubban és az azt körülvevőkben. Sztem a háttérben komoly alku folyik Bánhidiért erről lehet szó Töne és esetleg Mahé kapcsán.

HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2752

Igen, sok mindenben igazad lehet. Sajnos az szomorú lenne, ha csak egy "gyenge" előd miatt jár(na) a tisztelet. Ennek nem így kellene működnie (profik közt meg pláne). Nem tudom, milyen szintről kezdve és hogyan lehetne változásokat elérni, ki  tudna és merne belenyúlni... 

Előzmény: Aldren (2751)
Aldren Creative Commons License 2021.01.17 0 2 2751

Szerintem eleve csak annak volt köszönhető a respektje, hogy a Vranjes-i nihil után megkönnyebülés volt, de azért ha csak az eredményeit nézzük már akkor se egy egy sikersztori. Eleinte folyamatosan kikapott a Szegedtől, de mindenki türelmesebb volt, pont az említett előző időszak miatt. Aztán a nagyarányú győzelem a bajnoki döntőben meg a hosszú győzelmi sorozat a BL-ben megnyerte a népet. De van itt elvesztett kupadöntő, elvesztett BL döntő, elvesztett elődöntő... Minden alkalommal papíron gyengébb csapatok ellen. Így könnyebben előtérbe kerülnek azok a problémák, amiket máskor elfednek az ideiglenes jó eredmények. Meg sok mindenkit megnyer az olyan performanszokkal, hogy szól pár szót magyarul, Mikulás sapkában. Számomra ezek inkább bohóckodások.

Előzmény: HeuReQ (2750)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2750

Azzal kapcsolatban is jó lenne tisztán látni, hogy Davis respektje hogy fordult zuhanórepülésbe. 

Előzmény: Törölt nick (2748)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2749

Egyetértek Veled is.  Igen. lehet Kent is írhatott volna. Sajnos sok a lapítás minden ügyben.Csak egy példa, miért nem utazott Strlek Kölnbe? Van aki tudja....  

Olyan sok eset ügy van már. 

Előzmény: HeuReQ (2747)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.17 0 1 2748

Szerintem a vezetéstől azért kapott esélyt, mert ősszel minden bizonytalan volt. 

Az edző sajnos hihetetlen tempóban veszíti el a felé irányuló tiszteletet és szeretet a szurkolók oldaláról. 

Szomorú dolog ez a Tönnesen eset, de nekem csak azt mutatja továbbra is, hogy nagyon nagy gond van. 

Ide vezető(k) kellenek végre és nem kirakati bohócok. Tudom ezért biztosan néhányan majd megszóltok, de 

Hajnal Csaba óta gond van nálunk. Néha a jobb eredmények hatására elfelejtjük ezt, de ettől még valós a helyzet. 

Előzmény: Gozo (2746)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2747

Én a ködösítést nehezményezem elsősorban.

Leszögezem nem vagyok sem élsportoló, sem jogász, tehát nem tudom, mikortól nyilvánulhat meg valaki a jövőjével kapcsolatban, de nekem volt egy olyan naív elgondolásom, hogy az egésznek elejét lehetett volna venni egy három mondatos üzenettel (Kentétől). A Klub részéről sajnos nem is reménykedtem ilyenben, egy ideje már csak a futás megy az események után.

Így hát főleg ennem szólt a frusztrációm. Meg annak, hogy lassan eluralkodika teljes káosz. Pályán kívül is.

Az meg, hogy a szegedi szurkolókat mennyire veszik emberszámba, jól hangzik. Megkérdezném. ;)

Előzmény: Törölt nick (2743)
Gozo Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2746

Ne felejtsük el, hogy a vezetéstől kapott esélyt a sérülése után, de az edzőtől már nem.

Előzmény: Gaga84! (2742)
HeuReQ Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2745

Az a baj, itt megint lábon lőttük magunkat. A vb előtt volt egy sor bejelentés meg egy nagy adag hallgatás. Hárítás. Hogy majd a többi ügyben utána... blabla. Most meg lehet nézni, mennyire kínos helyzet állt elő. A korrekt az lett volna, ha ezek után nem a titkolózás meg a halogatás megy, hanem szépen kiállnak az emberek elé és elmondják, hogy hát igen, a többiekkel nem sikerült megegyezni, sok sikert köszönünk mindent, sziasztok.

Az elintézési módnál erre is gondoltam ám, nem csak a másik félre.

Nem hiszem, hogy van egyszemélyi felelőse Kente történetének, de azt azért furcsállom, hogy más már távozott játékossal kapcsolatban néhányan jóval keményebb hangnemben írogatnak és az nem gond. Ott pedig aztán nem látott napvilágot a teljes igazság...

Nyugodtan mínuszolhatja bárki a véleményem, én csalódtam. Mivel ennek a játékosnak valószínűleg már semmi köze a klubhoz és több ezer ember tudta/tudja, hogy kinek a kötelékében mikortól meddig fog játszani, nekem hiányzott egy pár soros szösszenet részéről. Más lenne a szájíz.

(Ha pedig felsőbb utasításra nem adhatta ki, akkor egyszerűen tényleg nem tudom már szavakkal minősíteni, ami nálunk megy.)

Előzmény: Gaga84! (2742)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.17 0 0 2744

És sajnos azt is be kell látni, hogy Szegeden partnerként tekinti a klub a szurkolókat. Arról nem is beszélve, hogy tudatosan a munka, a jövőkép, mint Veszprémben. 

Hasonlítsuk már egy percre össze a két vezetőt.... 

Előzmény: Törölt nick (2743)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.17 0 2 2743

Teljesen egyetértek a lent leírtakkal. Kent  mikor ide érkezett, akkor elit jobbátlövőnek számított. 

Sok minden közrejátszhatott, hogy nem tudott állandósítani jó teljesítményt. Nyilván a sérülés(ek) is nagyon sokat 

számítottak ebben az ügyben. Visszajött és a sérüléshez képest hamar felépült. A F4 alatt égette az edzője, és lehetett

a képeken látni, hogy ez nem tetszik neki. Miért is hasonlóak ezek a történetek? Székely (leigazoljuk úgy, hogy már megállapodás volt 

a másik két kapussal), Mahé és Tönnesen. Aki azt nehezményezi, hogy miért nem búcsúzik el egy játékos tőlünk szurkolóktól, az miért nem kérdezi meg a vezetést(?), hogy ezeket a dolgokat miért nem jelentik be?! Engem jobban zavar, hogy a klub veszi semmibe a szurkolókat. 

Előzmény: Thor. (2740)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!