Don, bár ses elmondta a dolog lényegét, én is válaszolnék, kicsit tömörebben: azért szóltam neked, mert ha nem tettem volna, akkor lehet, hpogy sosem olvashattuk volna azt a csodálatodssat, amit most beküldtél! Nagyon jó volt! Remélem, nincs haragm nem volt ilyen szándékom, hidd el!
Pivovar szaki, milrt mentegetőzöl te is minden remeked előtt? Nem látom, hogy kéne!!!
Nekem most csak egy van:
Akkor most a csendbe repeszetek egy madárdaélt, jó hangosan... hopp, nem sikerült. Füttyentek egy tök éleset...
Na, ez nem lett tökéletes :(
Nem GZ helyett válaszolnék, csak a magam nevében, megkérdezetlenül: szerintem azért, mert az utóbbi időben, hosszas szabálytisztelés után sokasodott a mindenféle versekkel - de nem kecskékkel - jelentkezők száma. Előbb-utóbb mindegyik feladójának írtunk is. Meg talán az a tény, hogy mások leszarják a topiknyitót, még nem feltétlenül indokolja, hogy én is hasonlóképpen cselekedjek ;-)
Az új művedbe viszont nem lehet belekötni!
---------------------
Na tessék: kitalálom a hétvégém kedvenc rímét, erre ma reggel megnézem Pivovar beszólását... :-( mindegy, felteszem, mert technikailag nem ugyanaz a rím, de hát ennyit az eredetiségről...
Kikötői baleset miatt oda a buli! Ráesett egy bója Gálra,
nem is megy gólyabálra!
Igazából csak azt nem értettem, miért éppen nekem hívtad föl a figyelemet az "elejére", mikor az enyémnél (jobbak is) rosszabbak is bőven akadnak, megjegyzések nélkül.
De vezeklés képpen álljon itt egy szép darab:
Maffiózók tesznek tönkre egy bérbeadott ingatlant, amellyel halálát okozzák az abban élő veteránnak
Tessék normálisabb nicket választani, és akkor nem kell állatot csinálnom belőled!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nézd csak meg, az enyémből - mert jó a nick - te milyen szupert tudtál csinálni :)))))))))))))))))