najólvan jólvan, ezt csináltam elébb is, csak külön sorba írtad őket, azt azt hittem két cím. na de ezt tényleg ismerem, és így már a neve is ismerős!
ezek után nem tudom miért csikorgathatnék..hö!
Hát ez: Végítélet. Nemrég terítették a placcon. (A Doubleday adta ki '78-ban, ez, a mostani állítólag a teljes változat, mert akkor, 78-ban megrövidítették, mer legalább 2500 oldal, hö.)
Ment valamikor a filmváltozat is a kilencvenes évek közepén a HBO-n, négy részben Rob Lowe-al meg Gery Sinise-zal. Az első két résztől fogcsikorgatást kaptam, a többi két rész: kényelmes fogmosás.
naképzeld, épp egy ilyet olvasok. abba nincs hold! melyikbe van?
én is olvastam, de csak a főcímet, csikorgasd ide miért, ez egyébként nem csak vmi reklámfogás? (a baleseténél is gyanakodtam:))
Szereted Stephen King cuccait? Egy King-regényhős dumája. Hogy azongya, H. O. L. D., az annyit tesz... És akkor elmondja, amit akar, és annak nincsen semmi köze a Holdhoz - csak a regény végén, hö.
Á propos! Tudod, miért csikorgatom a fogam? S. King bejelentette, befejezi a regényírást.
Szívesen azt mondanám, hogy igen, itt a nemtrendy a trendy. De ez csak egy vélemény. Történetesen az én véleményem, a topicgazdáé. De engem jobban érdekel a te, a ti véleményetek. Persze ha úgy adódna, azonnal csikorgatok.
Mert vannak itt kiváló nickek. Elsőként téged említelek, aki a kezdetekben olyannyira itt voltál, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. (A 157-es hozzászólásodtól pedig azonnal lepetéztem, annyira telitalálat.)
Iago csábító filozófiai mélysége, Parser hihetetlen jóhiszeműsége, Verax hihetetlenül frappáns innovációi, és persze - nem utolsó sorban - Morticia 170 százalékos EQ-ja, a fölbecsülhetetlen értékes új aspektusaival, hö.
Tudni vélem, szmájlizni már nem trendy. De én azért csak maradok konzervatív szabadságélményeim mellett, ezért, ha van rá érkezésed, hö, nyomizzál minél több szmájlit.