Jogos a 2 pont. Nekem is tele lenne a tököm a 2-3 szori tippekkel.
Tegyetek egy könyvjelzőt és már vissza is lehet nézni a hülyeséget amit tippeltetek, mert itt ez az igazi tipli. Erőviszonyok nem számítanak, legalábbis a fesőfelében.
Nekem van egy ötletem.Átküldöm neked az exceles táblázatokat és csináljuk úgy,hogy összevonjuk az alsóház 1. és a felsőház 1. fordulóját és az számít egy körnek.és az alapján csinálhatnánk a csapatot is.Mit gondolsz?
Na ez az ,hogy ezt nem szerettem volna,hogy olyanok érezzék szarul magukat a beírás miatt akiknek éppen nem kéne,mivel ezzel így nincs probléma ,amit csináltál.Nem leszel gép közelbe megértem és eszembe se jut kizárni.Inkább mondanék egy példát név nélkül,hogy mivel van a baj: a0zzal,hogy volt olyan, aki egy meccsre 3x adott le 3 különböző tippet... :))) Na ezeket ne!
Csaaptverseny eredménye is menne már fel, csak várnék ötleteket a lebonyolításra; legyen úgy, hogy minden alsó- és felsőházi forduló külön-külön legyen pontozva, vagy esetleg valamilyen formában legyen összevonva egy-két kör (pl. alsóházban két fordulónként legyen, felsőházban mindegyiknél, stb.). REmélem érthető mire akarok kilyukadni :-) Szóval várok ötleteket :-)
Kedves Yogo!
Teljes mértékben megértelek, hogy már teljesen kész vagy az összevisszaság miatt. Sajnos hétvégén én nem lenni tudni internetezni. Ezért nem lenni tudni megvárni, míg felrakod. Ha már tényleg oly tele van a tököd a renitensekkel, mint én, akkor diszfaklivikálj a versenyből, amit tisztelettel megértek. Ellenkező esetben, és barát üdvözlettel/köszönettel:
Falco KCAtomerõmû SE +8
Lami-Véd-KörmendAlbacomp +7
Zalakerámia-ZTE KKPVSK-E. Center Pécs +8
Marso-C. S. NYKKSzolnoki Olaj +5
Visszanéztem tippjeimet, az alsóház 4. és 5. fordulóját már bepartizánkodtam.
Amikor csak tehetem igyekezlek megvárni.
If donegri, plíz szimpli dikszkfalikíren.