Keresés

Részletes keresés

Aldren Creative Commons License 2021.05.13 -1 3 3219

Rendesen beindultak... Sőt eléggé belénk is álltak úgy érzem :D Berághattak már Maquedán, meg a Bánhidis próbálkozásokon. Érdekesebb, hogy ezeket meg is tudják csinálni. Egyértelmű fricska.

Előzmény: Csehov doktor (3218)
Csehov doktor Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3218

Szita is a Szegedé, hát ez hihetetlen...

Thor. Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3217

Most olyan?! Az elmúlt 7-8 évben mindig ez volt a mantra...

Amíg a vezetőségben nem lesz változás, addig komoly szakmai előrelépésre nem kell számítani.

Előzmény: birka_zoli (3214)
Bokai Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3216

Idén a Flensi sem gyenge. Legalábbis nem nagyon inogtak még meg, ami jellemző volt rájuk.

Előzmény: birka_zoli (3215)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3215

Ja, hogy a Kiel-PSG közül kiesik egy, ezt benéztem, na szóval idén sem biztos, h nekünk áll a zászló.

Előzmény: birka_zoli (3214)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3214

Sztem most olyanok a körülmények és az elvárások, h a pillanatot hajhásszuk, nem a jövőt építjük, most, de azonnal kell eredmény ami gazolná, h miért is kellenek csilliárdok. Ha nem felsőbb utasításra jön a manna, akkor kell az azonnali eredmény, ha most idén sem lesz bl győzelem, akkor esetleg egy kurzusváltással megspékelve rossz évek is jöhetnek, szóval nagyon kell a jó eredmény ma, habár ha be is jutunk a Kiel, Barca, PSG most is előttünk van...

Kyra** Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3213

Fazekas Gergő kiváló meglátás szerintem is.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.13 0 0 3212

Ne is várjunk csodát amíg ilyen vezetők vannak! 

Előzmény: Tomek 87 (3211)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.12 0 0 3211

De igazából mit is várunk emberek amíg olyanokat igazolunk mint Shishkarev  vagy Markussen  addig ne várjunk csodát.

Gaga84! Creative Commons License 2021.05.12 0 0 3210

Pontosan. A kielce évek óta nagyon jól erősít. Jó korban lévő klasszisokat.lad Tournat,most pedig Nahi,Remili. Ezt kellene nálunk is..

Előzmény: Tomek 87 (3209)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.12 0 0 3209

nem hinném ,hogy ha Bánhidit nem tudtuk leigazolni képesek lennének  Fabregast leigazolni Grandéék elég gyenge a menedzsment nálunk sajnos .Ez a Nahi gyereket elnézve a Psg-Kielt nagyon nyer a Kielce.Na meg Remilivel kiegészülve eléggé elöttünk lesznek szerintem . 

Előzmény: kovi1123 (3207)
Aldren Creative Commons License 2021.05.12 0 0 3208

Hát szerintem ilyen nem lesz...

Előzmény: kovi1123 (3207)
kovi1123 Creative Commons License 2021.05.12 -6 0 3207

Akkor 2023-ban Nilsson és Blagotinsek helyett meg lehet próbálkozni Fabregassal.

Bánhidi meg maradjon Szegeden... Nagyobb fogás lenne Fabregas és átlövők nélkül Bánhidi nem fog érni semmit.

Ha Máthé és Szita Veszprémben kötne ki, azzal a Szeged nagy lépéshátrányba kerülne lövő posztokon.

Balátlövőben Szitát , Cavalcantit tdunám elképzelni, ha Markussen mellett Borozan is távozna.

Jobbátlövőben a Máthé, Yahia kettős megoldaná hosszú évekre a posztot.

Beállóban Fabregas, Moraes kettős elég lenne.

Irányítóban Ahmed Heshamban hasonló potenciál rejlik, mint Yahiában Nenadicsot tökéletesen pótolná, Lékainak meg csak hagynám kifutni a szerződését. Jó játékos, de stabilan sose tudta hozni magát és 35 lesz addigra. Akkor lenne Lauge, Mahe, Hesham, Cavalcanti, Ligetvári, Szita középen és balátlövőben, egyedül Mahét kellene csak cserélni ezek a játékosok közül. Lauge helyett addigra meg, ha nem törik meg a fejlődése Fazekas Gergőt próbálnám beépíteni a csapatba. 

Edzőnek vagy egy Chema - Ilic kettőst vagy Garcia Parrondót Davis helyett. 

Jobbszélre hallani Vailapauról és a svéd fiatal szélsőről, az is lehet csak az egyikük érkezik Marguc mellé vagy mindkettő. 

Balszélre Mandic lenne a vágyam. 

Bembi86 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3206

A Remiliről való lecsúszásunkat egy esetben tudom elfogadni: ha a Yahia-Máthé páros lesz 2022-től.

Lassan amúgy ennek a keretnek is lejár a "szavatossága", ahogyan anno Kálomista is elmondta, hogy a régi keret a 2016-os BL-re lett felépítve.

Andriska, Máté, Petar sem lesznek már fiatalabbak, szerintem idén, illetve jövőre lehet még egy nagy dobás, aztán komolyabb rebuild kell.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 1 3205

Fogunk találni olyan játékost,

a ki idejön. Persze 1+1 éves szerződéssel, ja és 33 évesen. 
Itt ez az érdek. Egyszer úgyis minden kiderül! 

Előzmény: Tomek 87 (3204)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3204

Nilsson szeretem de szerintem már felesleges volt vele is hosszabítani ! Moraerest és Nilssont el kellett volna engedni és egy Bánhidival pótolni őket !Remilit vicc ,hogy egy csőd közeli Kielce el tudta vinni . Yahiával kiegészülve top 1 jobb átlövő sor lehetett volna egész hosszú ideig .De inkább Macedával aki 33 éves  képzeli el a jövőt a vezetőség . Kiérti ezt ?  a széleken Margucban még lehet bízni meg Strelek-ben. De nem kérdés szerintem ,hogy Manaskovnak már semmi keresnivalója lenne itt ahogy az orosznak se !Jövőre mire észbekapnak kérdés kiket lehet még mozgósítani .Már igyis lemaradásban leszünk más klubokal szemben mert ha igazolunk egy fiatal játékost az nem úgy van ,hogy egyből kiemelkedően tud játszani.

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3203

Igazából senki nem tudja megmagyarázni: Gajics-Siskarjevet, Manaszkovot, Magnussent, és szódával Terzicet, Mahét, Blagót, Marcit, Maquedát. Oké, h elment Mackósajt és Tonessen, de lemaradtunk sok jó lehetőségről, a lent említett franciák, egy top beálló, fehérorosz szélső, stb. Csütörtökön elválik a szar az ocsutól, még bármi is kijöhet ebből a szezonból, most jön a mánitájm.

birka_zoli Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3202

Mindent is! De hát vezetőként ez a dolga, és hát valjuk be jól csinálja, és egy dolgot nem értek! A válogatottat tök jól csinálják, nekem úgy néz ki, h az az élvezet, ez meg a munkája...

Előzmény: Tomek 87 (3200)
Gaga84! Creative Commons License 2021.05.11 0 2 3201

Komolyabb igazolások kellenek ha tartani akarjuk a szintet és nem Manaskovokkal,Mahékkal kellene hosszabbítani és Shiskareveket idehozni... Corrales kb az egyetlen klasszis igazolásunk az utóbbi időben + Lauge de ő meg rettentő sérülékeny.. Láthatjuk,higy a skandináv piac sem elérhetetlen,akkor miért a szeged tudja kivásorlni Blonz-ot...?????

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3200

Mindent megmagyaráz!

Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3199

egy kutya mind kettő! Majd ha esetleg nem jutunk be a final 4 be vagy ha be is jutunk és nem érünk el megint semmit akkor  már látom Nagy Lacit magam elött ,hogy nyilatkozik." sajnos ez nem volt egy teljes év nekünk a vírus miatt,voltak sérülteink is de jövőre ott  lehetünk majd ha teljes évünk lesz és minden rendben lesz. Majd csak figyeljétek!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 1 3198

Igaz, de én tudok egy másikat. Igazi bűvész a szavakkal. CSZ

Előzmény: birka_zoli (3196)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 2 3197

Nem hiszem, hogy csak Laci bűne ez. Nézd meg a mi vezetőinket. A pacsizgató, mosolytalan puhos, és a volt rendőr. Mind túlélők, és persze igazi kézilabda szakemberek! 

Előzmény: Tomek 87 (3195)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.11 0 1 3196

Rájött, hogy itt lehet pihenni, ez egy nyugdíjas állás, itt elég néha kiállni és mondani a szokásos Nallaci féle közhelyeket - nála unalmasabb, közhelyesebb nyilatkozatokat nem sokat hallottam - és úgy sincs aki kérdőre vonná, h mifax? Hozza a szokásos magyar szükséges minimumot, a lehetséges maximum helyett...

Előzmény: Tomek 87 (3195)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.11 -1 0 3195

Nagy Lacit tisztelem mint  vollt játékos de mint vezető nemtudom mert eddig nem látunk sok minden pozitív dolgot tőle és már már  Eklemovic szintet képvisel. Duma van de vezetői képesség 0 semmi! Jövőre remélem nem tudja le megint avval az igazolásokat ,hogy kiöregedett játékosokkal hosszabítgat ! Már idén kellett volna ezt elkezdeni a fiatalítást  ! 

Előzmény: Törölt nick (3193)
birka_zoli Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3194

Lehet nem mertek bevállalni egy árháborút? A pickes- opt-s pénz az viszonylag -!- politika független, de a mi pénzünk az gyorsan megapadhat 1-2 éven belül...

Előzmény: Törölt nick (3193)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 1 3193

Semmi érdek nincs abban, hogy magyar játékost igazodjon a klub. Miért kell csodálkozni?  Majd lehet magyarázni, hogy Bánhidi nem akart idejönni. Ez nem menedzsment, ez egy bohóc alakulat. 

Előzmény: Tomek 87 (3192)
Tomek 87 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3192

Bánhidi :Nagy Lacit Lacit idézném ha lesz valamikor Veszprém szintű magyar játékos akkor azt biztosan leszerződtetjük az nem kérdés! Lacika ez akkor hogy is van ???Lacika idén úgynéz ki idén a párcsere volt a prioritás.És állítólag még mindig lesz bejelentés Szegegeden .

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3191

Ez a hajó elment. Majd hozunk megint balkáni játékost, és globálisan megmagyarázzuk. Lacinak is nagy blama ez.

lincoln osiris Creative Commons License 2021.05.11 0 0 3190

Ahogy az NSO-n többen írták ez egy üzenet is a mezőnynek Csányi papától: van az a pénz... Möglátjuk. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!