December 6.-án meglepôdöm azon, hogy le van szarva ismerôsöm csokitélapója (kínrím) Mi? Kulás a
Mikulása?
Miután a volt MTK-pályaedzô hajlandó együttműködni, nem cipeltetnek vele nehéz dolgokat (ez nem télapós, viszont kecske) Nem kapott a Bolla korán sérvet,
Mert felhozott egy kollaboráns érvet…
Mondd meg: ki hagyta kint éjjelre a halefomat ebben a hidegben? Felelj a kérdésemre:
Hogyan került dér késemre?
Szurkolót a vesztes meccs után vígasztalja a kocsmában kirendelt nedű Megjött a sere végre,
Nem gondol vereségre!
A nigér csatár kipingáltatta a hátát, amiről most a zsidó ünnep jut az eszembe Idézi a hanukát a
Tetovált Kanu háta.
OK, kártyatanfolyamunkban most következhet a licitálás tudománya, de tömören add elő! Vegyük most a tétes részt át,
De ne nyújtsd, mint a rétestésztát!
Tamagocsi Picsogó
Csipogó
A Hallgatói Önkormányzat kiszivárogtatta a hírt, miszerint ez a nagyképű alak lopott a kasszából Az infot meg a HÖK pendítette,
Hogy pénz el e pökhendi tette.
Már megint a Fritznél van a kukker? Basszus... Fogadjunk, hogy most is spionok után kutat vele! A távcső megint német kézben? Ne!
Tuti megint kémet néz benne!
Öregszünk, és ezért van viszály köztem, és a templomi énekes között? Mivel jár ez, tán korral,
Hogy utáljuk egymást a kántorral?
Uralkodó beszédében először is elnézést kér, hogy izzadt arccal áll a szónoki emelvényre Bocsáss meg, ó kedves népem,
hogy egy kicsit nedves képem!
Persze, olvastam, ultrakonkrét az is.4
Van új feladvány, neked teccőbb!!!
Tanárok szerint a magyar ütős-labdás játék jobb, mint az amerikai, és ők is szívesen űzik e spőortot, ha munkaeszköz hiányában nincs tanítás Bármit mondanak, túltesz a méta kriketten
Ezért sokat játsszuk, ha nincs kréta, mi ketten.
A színésznő arisztokrata rokona kleptomániás, de ezt a betegséget csak egy bizonyos kártyalap váltja ki nála Megjelenik báró Kubik,
És eltűnnek a káró bubik.
Vetíthető rókamese-gyűjteménye egész kis vagyont ér, többet, mint egy vasúti híd! Sokat ér a dia Vuk-tára,
Többet, mint egy viadukt ára.
Ha ennyit fekszik, annak nemzőszerve láthatja kárát! Ön túl sokat heverész,
Lesz még ebből here-vész!
Ezt, asszem, már ellőtte valaki - tán pont én??? - úgyhogy ha lopás, akkor tudtam előre!!! :)
Lantosnak nem engedték meg a kommunista Lengyelországban, hogy műemléket vásároljon Szivatja a LEMP Tomot,
Nem vehet ő templomot.
Azért adom csemetédnek ajándékba pont ezt a kis házikót, mert... ... a gyerek, ha babáz,
Jól jön egy babaház.
Régi emlék: A VFB csapatát dícsérik, amikor a német bajnokségban az első 6 meccsét megnyerte Gut Start,
Stuttgart!
(a ragozástól tekintsünk el :)))
ses, régebben valahol már sajnálkoztál, hogy mindig a pikánsabb (testi folyamatokat taglaló) rímek jönnek be, és, lám, nekem most pont azok csaltak könnyeket a szemembe: farizom, kibastag - nagyon jók!!! Tejoé meg mégúgyszintén :)
Szasztopk, tagok, hosszú és nettelen hétvége után most van pár percem, íme a termésem - nem tudom veletek felvenni a versenyt, de ez már meg sem lep :)
Ínyenc szerzetes ha nem megfelelő minőségű ételt kap, otthagyja az asztalt Rossz kaját nem esz a barát,
Otthagyja, mint eb a szarát.
A színészkirándulás csak szervezett keretek között, mindenki részvételével zajlik, vajh részt vesz-é rajta a közismerten lusta híresség is? A kirándulás csoportos,
Jön a naplopó Csortos?
Agresszív diplomácia a századelő Csehszlovákiájában Hogyha nem tárgyal e Benes,
akkor jön a balegyenes!
Vlagyivosztokból a melegebb éghajléatra vágyom A szívem a Karibé, szia,
Búcsút intek, Szibéria!
Mindig csak az orosz csodakapusról hallani, és a zeneművész hol marad? Éjjel-nappal Jasin,
És sehol kis Saljapin?
Tényleg nem látni a párától, vagy csak a szenmem nem a régi már? Vagy az idő ködös,
Vagy csak idősödök...
Még egyszer kis peléset:
Szerintem nem igaz, hogy a kisállat kültakarója túl szűk! Nem látszik a pele bőrén,
Hogy ne férne bele pőrén!
A HMVásárhelyi ellenzék uccsó próbálkozása: orv-pákászáson próbálják kapni a testes ellenfelet Leleplezzük Rapcsákot:
Tilos helyen csap rákot!
Az egykori spanyol szövetségi kapitány manapság földet művel, de a nagy meleg miatt csak sötétben dolgozik Na, Clemente papa:
Naplemente: kapa.
Kisfiú megijedt a nemzetiségi láttán. Attól kapott Jankó frászt,
Hogy meglátott egy frankó jászt.
Nem hittem haveromnak, aki a múlt évben azt mesélte, hogy a híres turistaparadicsomban milyen jól,lehet horgászni, de idén magam is odautazom, hátha kiderül: igaz a hír Csodálkoztam tavaly halán,
De most meggyőz Hawaii talán...
Túl sokat ivott már ő ahhoz, hogy sebészként dolgozzon, de ápolónak még mindig elsőrendű! Nem műthet már remegő kézzel,
De még mindíg remek ő gézzel.
Nem nyerte el tetszését a szerszám, szerzett hát magának jobbat Nem volt jó a kopott lapát,
Fogta magát, s lopott kapát!
Hiába is énekeltek, a büntetést nem kerülhetitek el! Nem vernek a dalok át:
Adok nektek kalodát!
Mateo, "nőszemélyen" remek, (nem azért,mert szabályos)
Csabee még mindig magas szinten termel egyik ámulatból a másikba estem, főleg a páratlan sorszámúaktól... Qhote-tól a "feneköd" és az "autók orra" volt két szép kínrím.
Én is kecskézem, kínozok, meg tán akad szabálytalan is közte...
Kalandra fel!
Ókori fagyis ellenlábasa VAníliát a pun csócsál rá s a
következő a puncs ócsárlása.
Finnyás madár Nem eszik a rigó szút,
grimaszt vág rá, szigorút.
Tűzoltó fél Na, Kis, oltsál,
ne sikoltsál!
Nyelvkedvelő -Ez a vég igeragon jó!
-mondja végig e rajongó.
Falusi vandál Még a papunk is tapétázza
a falat, ha Pista tépázza.
Meccs tétje bútor Végeredmény: 7/8 ott,
aki nyer, az itt nyer polcot.
Akrobata Miközben Pál táncol,
egy labdát pálcán tol.
Hajléktalan zenészek Amíg Béla oboázik,
rosszul él a Bobó, ázik.
Drága utazás Sok-sok pénzt legombol Galapagos,
de legalább domboldala pados.
Harisnyaszárítás Ez nem azért szárad izzón,
hogy valaki rászadizzon!
Filmgyári konyhásnéni -E héten Kis kap-e, Tánya?
-Csak a Tenkes kapitánya!
Középiskolai terror Elnyomja markon a cigim is,
itt ez a marcona, ki gimis.
Térkép előtt Nézek, ez-e Djakarta,
s épp a kezed takarja!
Hirdetés Nini, tele plakát lóval,
3D telek lapátlóval!
Alföldi sipista Tudja szeretett Kalocsám,
hogyha kártyázok, csalok ám!
Programozó meséli Beverve az orr eréllyel:
volt egy kicsi ERROR éjjel.
Az Iliászból készült operában szereplő énekesnő férje a nézőtérről más szemmel nézi az előadást Csábosan belejt kincsem falóban,
slusszkulcsot felejt kinn csembalóban.
Rovarok látását javító kísérleteiről híres orvos halála Beadta a kulcsot Ványa,
lassan megvakul csótánya.
Filmhős megfogadja egy kisemlős tanácsát Nem mászott fel Zorba gályára,
mert figyelt a borz aggályára.
A ló nehéz eset E furcsa fakó komplex,
kell hozzá fakolomp, keksz.