Sajnos fogalmam sincs, hogy ki ellen vesztettem :( Iwiwen nincs fent az a bizonyos rumcájsz, a pénzt pedig meglepő módon Vera számlaszámára kérted... Csaló, faszszopó, szarházi banda nem fog belőlem egy forintot sem kiszedni. Nem a 10k-t sajnálom, azt kifizettem volna amennyiben köteleznek rá. De egy ilyen senkiházi, gusztustalan lúzertől egy darab szart is sajnálok, mert a legyek jobban megérdemlik. Ami azt nézve, hogy mekkorát tudok szarni, tényleg igazi is. Igazi szánalmas kis hülyegyerek vagy, akit borzalmasan nagy örömmel pofánbasznék bármikor. Szerencsére jópár társam akadna...
1. a kiirásban hol szerepel,hogy csak egy néven indulhat valaki? muhahahahahaha - agyatlan barom :)
2. Szerintem a bomlasztásnak a TRIÁL( trigó,András,Sign) a legfőbb okai. Na igen, szeretjük ám az ilyesmit. :) Előttetek is annyi embert égettünk meg máglyán, hogy számolni sem tudjuk már...
3.Miért nem lehet elfogadni,hogy ők mások mint ti !
Mire gondolsz attól függ. Ha melegek, eskü elfogadom. Ha csalók, akkor...
4.Miért nem tisztelitek őket,úgy mint önmagatokat?
Csalókat sosem tiszteltünk...
5.Valahogy elfelejtettétek,hogy ez csak JÁTÉK!
Aminek szabályai vannak pajti... Ki is a feledékeny?
6.Szerintem ez a játék itt unalmas lenne nélkülük !!
Dehogy, rájöttem:D csak a bla-bla-bla/észosztás/aztán a hopp-hopp-hopp,majd a kopp-kopp-kopp , most meg elment egy ásdelmagad-felszerelésért és arra költötte a lét:D/hallottam félfüllel, mit talált ki erre az egészre,remélem egy kis vér lesz a pucájában, mert amint hallom szintén az is elég nagy:D
Sziasztok! Szeretnék egy pár szót mondani a Kerub és a cm boszorkányüldözése ellen. 1. a kiirásban hol szerepel,hogy csak egy néven indulhat valaki? 2. Szerintem a bomlasztásnak a TRIÁL( trigó,András,Sign) a legfőbb okai. 3.Miért nem lehet elfogadni,hogy ők mások mint ti ! 4.Miért nem tisztelitek őket,úgy mint önmagatokat? 5.Valahogy elfelejtettétek,hogy ez csak JÁTÉK! 6.Szerintem ez a játék itt unalmas lenne nélkülük !! 7.Én tisztelem,és elismerem a játéktudásukat!! Kösz,hogy hozzászólhattam ))) Sziasztok
Végigcsalod a bajnokságot legalább kétféleképpen. Ráadásul te kószálsz más portája felé prédára lesve. És mindezek után úgy teszel mintha semmi sem történt volna, és szellemeskedsz továbbra is, és sokallod a "büntetésed". Ilyen emberrel nemhogy kezet nem fogok, de hazáig rugdosnám ebből a bajnokságból - ha rajtam múlna.
És ki is volt az, aki odament a másikhoz? Te órákon át kussoltál ott a háttérben... Nekem kellett odamenni, hogy te vagy kerub, vagy csak valami nyomorék, akit odaszartak. Talán észre kéne venni, hogy te vagy az egyik fő oka annak, hogy ez az itteni póker kezd elcsesződni és egyesek nem hajlandóak játszani. Jogos is... Ki tudja, hogy egyes nickek között hol bújik meg 1 kerub, vagy 1 cmexpress...
Mindenféle hátsó szándék vagy irónia nélkül kérdezem, hogy van bármi olyan nyomós érv, ami amellett szól, hogy ezen "játékosok" ne kerüljenek kizárásra?
- "nem feltétlenül" - ebben nyitva van hagyva a kérdés
- ezeket a döntéseket elsősorban te hozod meg
- azért érdemes figyelembe venni, hogy nyár van, bár abban igazat adok xxxx
játékosnák, hogy a topikban, vagy más formában lehet ezt jelezni, ha valaki
mondjuk elutazik pl. 1 hónapra; nem olyan rég te is "panaszkodtál" nekem, hogy
nem tudod hogyan fogod lejátszani a partikat, mert most is csak 3-4 napig vagy
elérhető, ha jól emlékszem
- másrészről viszont, aki tudja hogy nem fog ráérni mondjuk utazás miatt, az
12 asztalt akár az első héten is lejátszhatot volna (ha talál ellenfelet)
1. Nyilván nyitva van, mert nem fogok éjjel egyedül véglegesen dönteni.
2. Nem hozom meg egyedül. Van amihez ragaszkodom és van amihez nem, csak támogatom.
3. "panaszkodtam"? Csak közöltem, h kutatnom kell az ellenfeleket, mert elutazom. Sikerült is gond nélkül. A másik meg az, hogy legalább látnám, hogy próbálkozik ellenfelet szerezni az a személy, akinek kevés lejátszott meccse van.