Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4149

Sengeliának a büntetőit bírtam. Ha nem lett homály, az már jó volt. :D Vicc volt az a pali.

Nigel Smith? Rá nem is emlékszem.

Előzmény: Jr. Benitez (4145)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4148

Bocsi lehet rosszul emlékeztem. 

Előzmény: zizou0005 (4147)
zizou0005 Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4147

Szerintem a Csaplár-Nagyot fojtogatta :)

Előzmény: Jr. Benitez (4143)
Godemperor Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4146

Most belegondolva, Colemant inkább cserélném Wiley-ra. Miért nem lehet itt szerkeszteni a hozzászólást? Tök idegesítő.

Előzmény: Godemperor (4142)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.08 0 1 4145

Shengelia😂😂😂 Egy jó meccse volt, mondjuk azon pont megverte Körmendet. Mondok még durvábbat akinek egy jó meccse sem volt: Nigel Smith

Előzmény: Godemperor (4142)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4144

Wileyt... Aut akartam irni

Előzmény: Jr. Benitez (4143)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4143

Mai napig bánt ahol és ahogyan eltörött a keze...  Ha valakinek megvan rakja már fel légyszíves. Meg amikor Wilwyt csúnyán faultolta Grebenár? Keresztes? erre ő megfogta a nyakát. Pont körmendi szurkolók előtt, akik erre majdnem berontottak. Mire Wiley angyali nyugalommal: Come on everybody😂😂😂

Előzmény: Godemperor (4140)
Godemperor Creative Commons License 2021.08.08 0 0 4142

De akkor konkrétan:

1. Kálmán-Dzunics-Csirics-Kazlauszkasz-Reddic

2. Váradi-Frazier, Perl-Govens-Bruinsma-Coleman (Centerben még gondolkoztam Sengelián is :D)

3. Kálmán László

4. Winsome Frazier

5. Gasper Okorn

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.08 -1 0 4141

Kálmán - Dzunics - Frazier - Wiley - Reddic a legjobb csapatod? Mert, ha igen, akkor szívesen hozzávenném a többiekéhez. Írnál B-csapatot is, és a legjobbakat is megneveznéd?

Előzmény: Godemperor (4140)
Godemperor Creative Commons License 2021.08.08 0 1 4140

Bánét én imádtam. Azt sose felejtem el, hogy törött, gipszes kézzel is simán felment a pályára és nyomta. Irányítóban Lacika volt a legjobb, ebben szerintem mindenki egyetért. Tudást tekintve centerben meg Reddic. Wiley meg örök kedvenc, ahogy a kiscsarnokban a debütáló felkészülési meccsen futott körbe aztán pacsizott mindenkivel. Nekem Frazier játéka is nagyon bejött, az egyik legjobb légiós volt.

Előzmény: zizou0005 (4130)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.08 -1 0 4139

Jó, hogy ezt leírtad. Azt látom, hogy többen is vagytok, akik régóta jártok meccsre - régebb óta, mint én - így mindent tudtok a Falco történelméről.

Esetleg te is benne lennél a játékban? Örülnék neki.

Előzmény: Törölt nick (4137)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.08 -1 0 4138

Legjobb játékos ? Legjobb légiós ? Legjobb edző ?

Előzmény: yellowforever (4134)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.08 0 2 4137

Tok jó ezeken agyalni mert látszik hogy van tortenelmunk már, imádtam a Hali csarnokot imádtam Rosinskyt, Melderist, Krivit (aki a vegen lerombolta a viselkedésével, amit felépített, pedig volt am 50 pont körüli meccse is), aztán jött Pavlovic aki a pletykák szerint nem hibázott dobast a probaedzesen, Pallag Zoli, Bau, aztán jött Tibi masodik saját nevelesnek. 
a szoke gyerek akit az elején sokan szidtak mert olyan onzo volt rossz volt nezni:-)

Az első érmek...

aztan az egy legiosos legendas szezon, imádtam minden meccset, az volt nekem a bajnoki címeken kívül az igazi Falco-sziv szezonja 6 saját neveles a keretben abból Tibi, Pityu szinte mindig 10 pont felett, Imi darált, Graci, Csabi meg Benitez...

30 éve járok meccsre összesen talán volt 3 szezon ami rosszul sikerült (Zsoldos teljes szezonja amikor majdnem csődbe mentünk, Bencze utolsó szezonja, meg Laci utolsó szezonja)

Nem raknek össze semmit mert méltatlan lenne sok jó embert kihagyni, kellett mindenki ahhoz hogy itt legyünk és nem szeretném elfeledni azokat akik A csoportba juttattak minket, aztán a saját neveléseket akik útján egyre jobb jatekosok jöttek ki és van Zoli es Beni most, aztán lesznek meg jobbak is biztos mert ez a világ rendje

Koszonom Istenem, hogy Falco szurkolo lehetek!

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.08 -1 0 4136

Azért örülnék, ha leírnád te is, hiszen befolyásolhatja a végeredményt, meg szerintem mindenki kíváncsi a másik csapatára.

Előzmény: Withoutshadow (4132)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.08.08 0 3 4135

Akit sajnos én is kifelejtettem, és nem lett eddig említve, pedig az itteni fél szezonja valami fantasztikus volt.. Horváth Zoltán! Tanár volt a palánk alatt!🙏🏽

Előzmény: CrazyBasket (4111)
yellowforever Creative Commons License 2021.08.08 0 1 4134

Üdv falcosok! azért volt egy Dragoljub Krivacevicünk is😁.hatalmas küzdeni akaràssal. Nálam  a top five: A+ csapat-Kàlmàn-Dzunic- Pavlovic-Bruinsma-Coleman B+csapat-Vàradi-Perl-Arnas-Wiley-Reddick

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.08 0 2 4133

Mindkettő elképesztő volt. Palja első meccsén egyszerre látszott mekkora igazolás. Egy tanár volt a pályán, nem mellesleg úgy általában mindent is bedobott! Báne meg.... El se hittem mikor leigazoltuk. Minden neccs minden percében hihetetlen győzni akarás. Mindent beleadott elől hátul. Amikor a Kálmán, Dzunic, Walke, Mujke, Anderson kezdővel nyerrünk idegenben egy német élcsapat otthonában Trierben, egy rakat pontot dobva, na az nem volt semmi.... 

Előzmény: zizou0005 (4130)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.08.08 0 2 4132

Nem tudok írni legjobb csapatot és játékost mert felsoroltátok az összes szóba jöhető lehetőséget...egy kivétellel:

Djordje Pantelic 😊

wiley_ Creative Commons License 2021.08.08 0 1 4131

1. Kálmán, Perl, Csirics, Kazlauskas, Wiley

2. Váradi, Govens, Dzunics, Bruinsma, Reddic

3. Kálmán Laci

4. Csirics

5. Földi S., Okorn

zizou0005 Creative Commons License 2021.08.08 0 1 4130

Végre rajtam kívül is van Pavlovics - Dzunics rajongó 😎

Csak azt sajnálom, hogy a fiatalabbak nem láthatták őket játszani.

Rongyosra néztem már az akkori meccseket videókazettán ☺

Előzmény: Jr. Benitez (4124)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.07 -1 2 4129

Ha már "művelt" légiós, akkor Robert Reedet is érdemes megemlíteni.:) Bár ő is nagy szívvel játszott, mondjuk anélkül lehet kosaras sem lett volna. Az utolsó meccse utáni estén (amikor a balhés Debrecen elleni párharcban maradtunk alul, talán Szendreire mindenki emlékszik)  a Kiskar utcában az úttest kellős közepén gyalogolt végig tök részegen és ordibálva, aztán amikor a parkoló autóm mellé ért letekertem az ablakot, és kiszóltam neki: Hi Robert. Teljesen homályos tekintettel rám nézett, én pedig mondtam neki: Fucking Debrecen, fucking Szendrei. Erre magyarul mondta : Nem baj...  (gondoltam magamban a faszt nem baj). Aztán invitált , hogy menjek a közeli szórakozóhelyre, de én megköszöntem, így haladt tovább egyedül az úttest közepén a cél irányába.

(közben folyamatosan összesítem az eredményeket)

Előzmény: Jr. Benitez (4128)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.07 0 1 4128

Imádtam a palit. Amit a csapatért tett, az elképesztő volt. Mondjuk volt nála műveltebb légiósunk is, de nem ezért hoztuk😂😂😂

Előzmény: buccke02 (4127)
buccke02 Creative Commons License 2021.08.07 0 0 4127

Együtt írtuk. :)

Emlékszem az első két meccs után kb mindenki el akarta zavarni, aztán milyen hasznos lett.

Előzmény: Jr. Benitez (4125)
buccke02 Creative Commons License 2021.08.07 -1 0 4126

Arra az alba elleni meccsre nagyon emlékszem, asszem 18 pontot dobott Coleman. 

A: Kálmán, Báne, Pankár, Krivi, Wiley

B: Beni, Benke, Zozó, Arnas,Reddic

Legjobb légiós: Fraizer.

Legjobb jatekos: Kálmán Laci

Legjobb edző:Gasper

Nekem mindig a szürkébb játékosok voltak a kedvenceim. Tarlét imádtam,  Pankar Tibi is kedvencem volt. 

Emlékszik még valaki Poindexterre?

De imádtam a Green-Kálmán Laci alley oopokat.

Milyen jó nosztalgiázni.

Előzmény: Jr. Benitez (4113)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.07 0 0 4125

Poindexter. Igy akartam írni 

Előzmény: Jr. Benitez (4124)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.07 0 1 4124

1. Kálmán - Dzunic-Pavlovic-Wiley - Benitez.             2.Govens-Váradi-Perl-Arnas-Coleman.                                      Legjobb:Kálmán Laci.                                                                   Legjobb légiós :Pavlovic.                                                             Legjobb hozzállású légiós :Pointdexter.                                   Edző(k) :Gasper, Hajnal

Törölt nick Creative Commons License 2021.08.07 -1 0 4123

Örülnék, ha te is részt vennél a játékban.

Előzmény: Jr. Benitez (4122)
Jr. Benitez Creative Commons License 2021.08.07 -1 3 4122

Egy név, ami még nem hangzott el. Gasper után szorosan említsük meg: prof. dr. Hajnal László! 

Real013 Creative Commons License 2021.08.07 0 1 4121

1. Minden idők legjobb Falco csapata ?

Kálmán-Perl-Dzunics-Wiley- Alekszejev (Képességek alapján Reddic)

2. Minden idők legjobb Falco B csapata?

Govens-Váradi-Csiro-Arnas- J.R. Benitez (az az egy légiósos szezon... :D) 

3. Minden idők legjobb Falco játékosa?

Lacika.

4. Minden idők legjobb Falco légiósa?

Ide dobok egy Evant, mert nem tudtam betenni egyik csapatomba sem. :)

5. Minden idők legjobb Falco edzője?

Gasper. 

(Földi S., Szrecskó)

splity24 Creative Commons License 2021.08.07 -1 0 4120

a 2+1-ek kiralya. Imadtam a jatekat. Utana Papayaba mindig ment a pialas.. 😀

Előzmény: Törölt nick (4119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!