Mai napig bánt ahol és ahogyan eltörött a keze... Ha valakinek megvan rakja már fel légyszíves. Meg amikor Wilwyt csúnyán faultolta Grebenár? Keresztes? erre ő megfogta a nyakát. Pont körmendi szurkolók előtt, akik erre majdnem berontottak. Mire Wiley angyali nyugalommal: Come on everybody😂😂😂
Kálmán - Dzunics - Frazier - Wiley - Reddic a legjobb csapatod? Mert, ha igen, akkor szívesen hozzávenném a többiekéhez. Írnál B-csapatot is, és a legjobbakat is megneveznéd?
Bánét én imádtam. Azt sose felejtem el, hogy törött, gipszes kézzel is simán felment a pályára és nyomta. Irányítóban Lacika volt a legjobb, ebben szerintem mindenki egyetért. Tudást tekintve centerben meg Reddic. Wiley meg örök kedvenc, ahogy a kiscsarnokban a debütáló felkészülési meccsen futott körbe aztán pacsizott mindenkivel. Nekem Frazier játéka is nagyon bejött, az egyik legjobb légiós volt.
Tok jó ezeken agyalni mert látszik hogy van tortenelmunk már, imádtam a Hali csarnokot imádtam Rosinskyt, Melderist, Krivit (aki a vegen lerombolta a viselkedésével, amit felépített, pedig volt am 50 pont körüli meccse is), aztán jött Pavlovic aki a pletykák szerint nem hibázott dobast a probaedzesen, Pallag Zoli, Bau, aztán jött Tibi masodik saját nevelesnek. a szoke gyerek akit az elején sokan szidtak mert olyan onzo volt rossz volt nezni:-)
Az első érmek...
aztan az egy legiosos legendas szezon, imádtam minden meccset, az volt nekem a bajnoki címeken kívül az igazi Falco-sziv szezonja 6 saját neveles a keretben abból Tibi, Pityu szinte mindig 10 pont felett, Imi darált, Graci, Csabi meg Benitez...
30 éve járok meccsre összesen talán volt 3 szezon ami rosszul sikerült (Zsoldos teljes szezonja amikor majdnem csődbe mentünk, Bencze utolsó szezonja, meg Laci utolsó szezonja)
Nem raknek össze semmit mert méltatlan lenne sok jó embert kihagyni, kellett mindenki ahhoz hogy itt legyünk és nem szeretném elfeledni azokat akik A csoportba juttattak minket, aztán a saját neveléseket akik útján egyre jobb jatekosok jöttek ki és van Zoli es Beni most, aztán lesznek meg jobbak is biztos mert ez a világ rendje
Akit sajnos én is kifelejtettem, és nem lett eddig említve, pedig az itteni fél szezonja valami fantasztikus volt.. Horváth Zoltán! Tanár volt a palánk alatt!🙏🏽
Üdv falcosok! azért volt egy Dragoljub Krivacevicünk is😁.hatalmas küzdeni akaràssal. Nálam a top five: A+ csapat-Kàlmàn-Dzunic- Pavlovic-Bruinsma-Coleman B+csapat-Vàradi-Perl-Arnas-Wiley-Reddick
Mindkettő elképesztő volt. Palja első meccsén egyszerre látszott mekkora igazolás. Egy tanár volt a pályán, nem mellesleg úgy általában mindent is bedobott! Báne meg.... El se hittem mikor leigazoltuk. Minden neccs minden percében hihetetlen győzni akarás. Mindent beleadott elől hátul. Amikor a Kálmán, Dzunic, Walke, Mujke, Anderson kezdővel nyerrünk idegenben egy német élcsapat otthonában Trierben, egy rakat pontot dobva, na az nem volt semmi....
Ha már "művelt" légiós, akkor Robert Reedet is érdemes megemlíteni.:) Bár ő is nagy szívvel játszott, mondjuk anélkül lehet kosaras sem lett volna. Az utolsó meccse utáni estén (amikor a balhés Debrecen elleni párharcban maradtunk alul, talán Szendreire mindenki emlékszik) a Kiskar utcában az úttest kellős közepén gyalogolt végig tök részegen és ordibálva, aztán amikor a parkoló autóm mellé ért letekertem az ablakot, és kiszóltam neki: Hi Robert. Teljesen homályos tekintettel rám nézett, én pedig mondtam neki: Fucking Debrecen, fucking Szendrei. Erre magyarul mondta : Nem baj... (gondoltam magamban a faszt nem baj). Aztán invitált , hogy menjek a közeli szórakozóhelyre, de én megköszöntem, így haladt tovább egyedül az úttest közepén a cél irányába.