ggg!
Baromi jó volt a tegnapi monstre közvetítés, csak kár, hogy Radcliffe megint kikapott. Tudom, hogy utólagos okoskodás, de szerintem ezzel a taktikával még annyi esélye sem volt, mint tavaly. Szerinted van egyáltalán olyan taktika, ami beválhat? Vajon meddig fog még próbálkozni a 10ezerrel?
egyrészt: Gabriella Szabo tagadja magyar származását, románnak vallja magát. Székely Violetta nem tudom hogy áll a kérdéshez.
másrészt a kettejük közötti vita: Szabó pár hónapja kijelentette, hogy nem indul egy versenyen Székely Violettával később meg azt nyilatkozta, hogy Székely Violettát azért nem hívták meg egy versenyre, mert nem látnak olyan ronda nőt szívesen, mint Székely... Sz.V. persze beperelte Sz.G.-t SzG erre felajánlotta a peren kívűli megegyezés lehetőségét, de valami nevetségesen kevés összeget ajánlott fel. végül nem tudom mi lett az ügy vége, most úgy látszik, hogy SzG békülni akar, de SzV nem igazán van kedve ehhez
múgy nekem is ez volt az eslő benyomásom hogy tényleg egy k...va... De amúgy nekem Szabó gabi isx (mármint a futó) unszimpatikus meg van merevedve az arca mibtha kőből volna, nincsenek arckifejezései.De legjobban azért mert az olimpián a kezébe merte venni a ROMÁN zászlót...
Tömören: Szabó azt mondta Székelyről, hogy kurvaronda ezért nem indulhat Németországban. Most éppen perlekedvek. Székelynek szerencsélye, hogy nem azt vizsgálják, hogy tényleg az e.
ggg!!! A Mai kérdések és az eredmények egy másik topic-ban vannak, ugyanis a tippversenynek indult egy új topic-ja ,,8.Atlétika Vilgágbajnokság tippversenye,, címmell(ezt is bemondhatod, hgy ezentúl oda kell tippelni). Te is tippelj oda!!!
Nicko!!!! te mindenhol itt vagy vagy inkább ott... Mik vannak a kevenceid közt(erre azé kiváncsi lennék)? Úgy látom a sodrófát kihúztad a konnektorból! :-)))
Gratulalok az atletikai V.B kozvetitesehez, bar a neveket nem mindig ejted jol. Te vagy a kedvenc riporterem, mert nagyon szorakoztato a stilusod.
Jo lenne, ha egyszer lathatnank a kepernyon is.
Mikor?
Na akkor indult a tippversenynek egy topic!!!
,,8. Atlétika Világbajnokság tippversenye,, címmel!!! A tegnapi és az összetett állása is benne van már!!! A mai szabályok is ott lesznek nemsoká!!! Sztem tegyétek be a kedvencekba!!! Minden ami tippverseny oda!!! Ha valaki jön annak jelezzétek, hogy oda menjen tippelni!!! THX!!