Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
"Elkezdtem olvasni. eleinte tetszett, de nekem ez magas. Nem értem hogy lehet matematikailag, vagy számokkal megközeliteni valamit , aminek nincs kiterjedése."
Az emberiségnek nagyon sok megoldandó problémával kell szembenéznie. * Nekünk az a kifejezett célunk, hogy az összes problémát egyetlen tollvonással oldjuk meg. * A grafológia módszereivel elemeztünk rengeteg toll- és ecsetvonást, statisztikailag megvizsgáltuk ezek hatását az olvasó tudatára. * Kiválasztottuk a többség számára leginkább hatásosnak bizonyult tollvonást. * Ezentúl ezt a jelet minden publikációnkban elhelyezzük, valahányszor megoldunk egy problémát.
:DDDD
Az összefoglaló egyes szerkezeti elemeit csillaggal választottam el a könnyebb felismerhetőség kedvéért.
Elkezdtem olvasni. eleinte tetszett, de nekem ez magas. Nem értem hogy lehet matematikailag, vagy számokkal megközeliteni valamit , aminek nincs kiterjedése.
"Személyesen erősen hiszek általában a természet egyszerűségében, a természet egyszerű elméleti modellezésében. Ennek egyszerű oka van, szeretném a természetet a lehető legkisebb energia befektetéssel minél jobban megismerni."
.
A "Wishful thinking" egy tudósnál elég érdekes kiindulási alap.
.
"Ennek a szemléletnek szoros kapcsolata van a régóta ismert kutatási elvhez, ez az Occam borotvája. Ez a fölösleges, szükségtelen dolgok elhagyását követeli meg a kutatási folyamatban. Nyilván, az Occam borotvájának egyenes következménye a fizikai leírás egyszerűsödése."
.
A probléma az, hogy a kvantumfizika világa olyan távol van a mi (beleértve Sarkadi Dezsőt is) megszokott környezetünktől, hogy az "egyszerűbb a jobb" elvet is ennek megfelelően kellene ott értelmezni, nem úgy, ahogy a konyhában vagy a garázs-műhelyben.
A fizikai/matematikai modellek amúgy alapvetően továbbra is egyszerűek, csak a kifejtésük/megoldásuk bonyolult. :)
(A gravitáció jelenlegi leírásával amúgy valóban lehet gond, ez a "sötét anyag" rejtélyének egyik megoldása/feloldása lenne, bár fizikusok állítják, nem ez a legvalószínűbb. Fene tudja, előbb-utóbb kiderül... ha megérjük.)
Aki ezt igyekszik kikerülni, az valójában a saját magáról és a tevékenységéről alkotott téves, aránytévesztett képet akarja megőrzni, és nem akar tallkozni a valósággal.
Minden bírálatból lehet tanulni. De vakon ehinni nem szabad benne.
Az egyik csillagászati tanulmányomat szerettem volna tesztelni. Már 3 ismert csillagászna küldtem el. Az első csillagász el sem olvasta. A második hazudott valamit, hogy miért nem jó. A harmadik február óta kotlik rajta.
Az súlyos, de még van remény. Úgy tudom, többen kigyógyultak már belőle. :)
"Hiába fürösztöd önmagadban, Csak másban moshatod meg arcodat."
Az önjelölt előadó művészeknek a visszajelzést a tehetségkutató zsűrije adja, amit ők általában nehezen fogadnak el, és mindig vannak számosan, akik beintenek a zsűrinek, közlik, hogy a tagjai mind hülyék, irígyek, tehetségtelenek, és hogy nem is érdekli a véleményük, és így megőrzik a magukról alkotott téves képet. És újra és újra nekimennek a falnak, boldogtalan emberek.
A tudományos kutatásnál a tükör az maga a tudomány, annak a megfelelő fórumai, például a pubkikálásra leadott anygok előzetes bírálata.
Aki ezt igyekszik kikerülni, az valójában a saját magáról és a tevékenységéről alkotott téves, aránytévesztett képet akarja megőrzni, és nem akar tallkozni a valósággal.
Kell a bírálat, a visszajelzés, és annak a reális feldolgozása, mert különben az ember pazarolja az energiáit, az idejét, az egész életét, haszontalan dolgokra.
És boldogtalan közben.
Ha viszont ez teszi boldoggá, mindezek ellenére, az más. Akkor hajrá mindenkinek, csak tessék folytatni az eddigi módon.
Motivációm van, Célkitűzésem van, de nem bisztos, hogy a célomat értem el..Az alkalmazási eljárásokat nem foglaltam össze.Meglepő eredményt értem el, de nem azt amire számitottam.
Nem tudni magyar?Ez egy szimpla kötekedés. Én jóindulatú voltam.Én a Magyar Nyelv kutatója is vagyok.Ha tetszik ha nem. Én Biblia kutatással, Nyelv kutatással foglalkozom. Matematika és fizika terrületén is gondolkodom.
Cseik jól írta. Te buktál meg a több ezer dollárosnak hazudott, de valójában ingyenes arXiv publikációval, amit most sűrű mellébeszéléssel próbálsz elmismásolni.
A munkahelyet is meg kell nevezni , ahhol kutató vagy. Én nem dolgozok senkinek. Kutató vagyok a saját házamba. Nem értem , hogy miért nem irod meg a könyvedet és csak adod ki. Fel lehet tenni az internetre.Árulhatod a könyves boltokba. Nem tudom mi a problémátok.