A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Láttuk a fotón a régi Ginát, teljesen másképpen nézett ki, mint amikor Tivadar feleségeként élt. Távolról Damilnak -ha ismerősnek is tűnt- nem gondolhatta, hogy a kis "rocker csajt" látja.
Én nem érzek ebben semmilyen ellentmondást, vagy gyanús dolgot, pláne "elcseszést" az alkotók részéről.
Ami azt illeti Tivadar semmilyen kapcsolatot nem tartott a közismerten csempész kuzinjával, szóval az se valószínű, hogy bemutatta a feleségét, akit az utcára se nagyon engedett ki... DE: volt egy jelenet, mikor Róza mama kereste a besúgót és mindenkire ráállította a két rockert, és akkor látták, hogy Igor és Gina együtt vannak a játszótéren... Még vmelyik mondta is, hogy halál unalom ez a megfigyelés... Persze Gina tíz éve biztos kicsit másképp festett, mint örömlány, de azért aki közelről ismrte, csak felismerné...
Azért most egy kicsit sajnáltam, rohadt egy érzés lehet rájönni, hogy amit anno elcseszett, attól már a büdös életben nem szabadulhat... :S
Én is kíváncsi leszek Damil anyjára, róla kb. csak annyit tudunk, hogy már nem él, bár az eddigiek alapján ki tudja, bármikor kiderülhet valami váratlan dolog... A másik kérdés, hogy az ő révén kinek lesz még rokona Damil.
Én nem is emlékszem, volt-e Damilnak és Ginának közös jelenete, egyáltalán találkoztak-e. Gina ugye sokáig főleg a házban ücsörgött, vagy időnként beült a templomba (ahol Damil nemigen fordult elő), módjuk sem volt nagyon találkozni. Utâna jött a gyerekrablás és Petra fogvatartása a templomban, majd a börtön, végül a mostani bújkálás. Persze mindennek ellenére fura, hogy Damil ne találkozott volna Ginával Tivi unokatestvéreként, még akkor is, ha az unokatesók nem annyira tartották a kapcsolatot egymással.
Azt nem értem, ha Gina 8 éve "Damil és bandája" mellett volt "feszültségoldó lány" (aki a zenészek feszültségét koncert előtt, alatt, után különböző szexuális szolgáltatásokkal oldja - lehetett hallani ilyenről IRL is), akinek még kulcsa is volt az öltözőhöz, vagy legalábbis Damil barátnője/szexuális partnere volt, akkor Damil hogy a retkes búbánatba nem ismerte meg, amikor megjelent Makkosborzasztón az unokatestvére feleségeként, illetve soha azóta sem, amióta a KA megy?
Legalábbis én nem emlékszem, hogy a Tibitivi házával szemben lévő Kolbászdába napi szinten járó (és így Ginát nyilvánvalóan ismerő) Damil bármikor is, akár egy fél mondattal utalt volna legalább arra, hogy ő Ginát ismeri régebbről.
Gondolom itt is az a már sokszor (a DÖ-ben is és itt is) tapasztalt jelenség fordult elő, hogy a Nagyasszony (vagy valamelyik kreatív) kitalálta ez a "Gina Damil macája és hivatásos kurva volt" fordulatot, de azzal megint a legminimálisabban sem foglalkoztak, hogy ez a korábban történtekkel nincs összhangban.
Lehet itt is Divattervező-vállalkozó lesz.. :))) Épp ment kocsival, amit Nóra nevű anyjától kért el, anyagot venni a Luca nevű varrónő barátnőjének, mikor igazoltatta Oszkár egyik rendőrkollégája, Zénó.. :)) Egyébként semmi köze nem lesz a BK-hoz.. :))
Még a végén kiderül, hogy Damil szegről-végről fél Makkosszállással és Vologyával rokonságban áll. A másik fele pedig a Sukorov-Pálinkás ikerpár rokona. :)
Szerintem nem is volt munkaviszonyban az RTL-nél, volt egy szerződése a csatornával vagy inkább a BK-t forgató külső céggel, ami a sorozat megszűnéséig tartott, most meg van egy másik a KA készítőivel. :) Kíváncsi vagyok, kilép-e BK-Timike árnyékából, vagy itt is hasonlóan elkényeztetett karaktert játszik.
Ez így van, de tényleg nem derül ki semmiből, hogy mikor és hol jött létre az aktus... Ettől függetlenül rontja a rendőrség jó hírnevét, főleg egy olyan helyen, ahol amúgy is a fél falu rajtuk röhög...
az általuk Mikola Szaparenkóként ismert bűnöző megjelenik náluk, mint Kovács János rendőr-tizedes?
Éppenséggel elképzelhető, hogy az isteni hatalmú Sótonyi bemutatja, mint Kovács János nyomozó hadnagyot, aki eddig álnéven próbált mind a két oldali csempészbanda közelébe férkőzn...i
Mondom, csak egy megoldás elképzelhető: a felismerhetetlenné tévő csodaparóka..
Itt jegyzem meg, hogy Mirellának jól áll a szőke paróka, egész természetesen fest benne... A legrémesebb pont Mikola volt parókában, na róla ordított, hogy nem igazi..