Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 523

Vergődj csak, nyugodtan toppants is hozzá! :-DDDDD

Aztán ne csodálkozzatok (gingergirl kollégáddal), ha a kívülállóknak olyan véleménye van az MLM-esekről, amilyen.....

Előzmény: Rainmanus (522)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 522

Ha téged valamivel vádolnak, akkor nem az a logikus, hogy bebizonyítod az igazadat? ( Talán még akkor is, ha szinteden aluli a vádaskodó) Párizs még azt is parodizálta, hogy soha nem edzettem a vádlimra és mégis olyan, mint egy testépítőé... Mert ő nem látott még ilyet állítólag, akkor az már csakis hazugság lehet.. ha ezt te mondtad volna neki, akkor azt persze nem kérdőjelezte volna meg..

Előzmény: ásítósmacska (520)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 521

Jaaa neked szabad, ha viszonzást kapsz, akkor óvoda?

Előzmény: ásítósmacska (520)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 520

olyan vagy, mint egy kiscsoportos óvodás.....

"nem én kezdtem", és azonnal mindenre visszaütsz.

Komolytalan lúzer benyomását kelted.....

Előzmény: Rainmanus (517)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 519

azt hiszel, amit akarsz.... Hordd csak továbbra is fenn az orrodat, és ne törődj, másoknak milyen véleménye van rólad... :)))

A tuti siker titka. :-D

Előzmény: Rainmanus (518)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 518

Semmi köze az MLM-nek ahhoz, hogy ha valaki primitív velem, akkor viszonzásul ő is azt kapja..  

Előzmény: ásítósmacska (516)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 517

Tudod, amikor te és a társaid hiénának, meg hazugnak neveztek, akkor arra reagálva sorolom el annak egy részét, amit másoknak segítettem...ez nem öntömjénezés, mert soha nem várok el hálát, egyszerűen nekem elég, ha örömöt látok a másik szemében! tehát nem dicsekszem, csak a vádaskodásaitokra és negatív megítélésetekre próbálok reagálni. Persze szerintem fölösleges, mert mindent úgy értelmeztek, ahogy akartok! ( de azért mindig feltételezem a jót)

Előzmény: ásítósmacska (513)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 516

megint nem a konkrét kérdésre válaszoltál.....

Az, hogy a nicked békás volt, és erre utaltam, messze nem az, hogy te itt leállatozol...

De mind1, ne foglalkozz vele.

A megfelelő kaszniban már úgyis ott  vagy!

Még egy "előítéletünk" beigazolódott, hogy milyenek az MLM-esek....

Előzmény: Rainmanus (514)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 0 0 515

Nem olvastam még egyszer sem, hogy ilyet írtál volna, de tökéletes, hogy megosztod, mert valóban nagyszerű, amit tettél!

Előzmény: ásítósmacska (513)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 514

"Nem hánysz magadtól...? "

Ide ez is elég, hadd ne keressem ki, hogy melyik állattal volt éppen problémád a békával vagy bármelyikkel.... Ez is elég bunkó hozzászólás szerintem.

Előzmény: ásítósmacska (512)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 513

Leírtam kb. tucatszor, hogy hány gyereket készítettem fel nyelvvizsgára ingyen v. jelképes összegért.

A többit meg nem fogom itt felsorolni, hogy milyen alapítványnál ill. szervezetnél végeztem /-zek önkéntes munkát.

Előzmény: Rainmanus (511)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 512

pontosan melyik hsz-omban állatoztalak le téged....????

Nehogy hazugságban maradj!

Előzmény: Rainmanus (508)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 511

A mellébeszélés és mellé értelmezés helyett inkább te is nyilatkozhatsz, hogy miben segítesz másoknak!? 

Előzmény: ásítósmacska (509)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 510

Megint miről beszélsz értelmeském?  próbáld az eredeti hozzászólást értelmezni, ne párizs fals értelmezését tovább vinni!!

Ha az MLm-esek a hiénák, akkor megmutathatjátok ti, hogy milyen az, aki nem hiéna (ez nálatok azonos a nem mlm-essel.)

Előzmény: ásítósmacska (507)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 509

Kb. olyan összefüggést próbál felállítani, mint a klasszikus viccben..... "nincs akváriumod? - akkor buzi vagy".

:-DDDDDD

Előzmény: Replay (502)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 1 508

Csak téged idéztelek! Ez fel sem tűnt neked?

Előzmény: ásítósmacska (504)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 507

Ők ezt a módszert nem ismerik...

Csak a vigéckedés, a hetvenkedés, az önreklám....

És qrvára nem értik, mennyire visszataszító! meg persze hiteltelen...

Előzmény: Párizs73 (498)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 506

szokás szerint próbál mindent összemaszatolni.... Tök irreleváns dolgokat... :-s

Előzmény: Replay (499)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 505

Mi ez az öntömjénezés...?? Megmondtuk már x-szer korábban, hogy az öndícséret (hencegés) MINDIG BÜDÖS!!!!!!!

Van, aki teszi a dolgát szép csöndben, és vannak, akik proccolnak vele (aztán vagy igaz, vagy nem...). Te ez utóbbiak közé tartozol.

Előzmény: Rainmanus (494)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.30 0 2 504

Annyira bájos, mikor kijön belőled a valódi éned.....

Azokat a lúzereket is ilyen stílusban osztod, akik az IRL tukmálásodból nem kérnek ???

Előzmény: Rainmanus (492)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 503

Nézegesd vissza a kommentjeimet és meglátod, hogy naponta többször is benézek.. Közmunkásként? Ez nagyon jó, pedig nem is a vicc topic!

Ne ragadj le a véradásnál! Ha te nyugodt lelkiismerettel hiénának nevezel, akkor várom, hogy te, mint nem hiéna milyen segítséget nyújtasz másoknak!?

Előzmény: Replay (502)
Replay Creative Commons License 2017.08.30 0 2 502

Jó nagy hülyeségeket írsz, emberismeret nulla.Elmondom neked, én nem adok vert. Na akkor ebből milyen következtetést fogsz levonni? amugy te miért nem vagy itt soha napközben? Csak nem köz munkásként utcát soporsz valahol?

Előzmény: Rainmanus (501)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 501

Talán az, hogy igen gyerek lehetsz még, nulla tapasztalattal és végig nem gondolva mész a tömeg után... ha valaki azt mondja rám, hogy hiéna, akkor te azonnal beállsz mögé.. Csak próbáltam levezetni neked, hogy a hiéna az nem segít másokon, nem ad olyan pénzeket, amik soha nem térülnek meg, még, ha egy két liba azt is képzeli, hogy 1 pénztelen embernél az jó "beetetés", hogy akár 25.000, akár 75.000 ft-ot nekiadok!

Itt jön képbe a plazmaadás, mint segítség. De aztán eszembe jutott, hogy most az jön, hogy azt meg biztosan azért teszem, hogy 3.500 ft-ot kapjak... minden bizonnyal :)  A véradást meg csak úgy :)

Tehát replay fórumtárs, hallgatlak, hogy te miben és hogyan segítettél másokon. Te, mint nem hiéna hányszor is adtál vérplazmát?

Előzmény: Replay (499)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.30 -2 0 500

Ugye megint nem azt értetted, amire a felhívás vonatkozott???  Akkor tessék, mesélj, hallgatlak!

Előzmény: Párizs73 (498)
Replay Creative Commons License 2017.08.29 0 2 499

A te hiénaságodnak meg a mi véradásunknak mi köze egymáshoz?

Előzmény: Rainmanus (494)
Párizs73 Creative Commons License 2017.08.29 0 2 498

Mert csak az MLM-sek segítenek másokon? Olyan szerinted nincs, hogy valaki segít másokon, de sem fórumokon, sem máshol nem veri nagy dobra?

Előzmény: Rainmanus (497)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.29 -2 0 497

De menjünk más irányba! Írjátok meg légyszi nem MLM-esek, akik egyben nem hiéna emberek, hogy hányszor adtatok vérplazmát és vért!!! 

Elmondom, hogy én eddig beetetésnek 10-szer adtam plazmát és egyszer vért.... Úgy gondolom, hogy továbbra is fogok adni!!!

Kíváncsian várom, hogy a vádaskodók hogy állnak ezzel! :)

Rainmanus Creative Commons License 2017.08.29 -2 0 496
Előzmény: Párizs73 (493)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.29 -2 0 495

Lemaradt az idézőjel... ugyanis a macska volt olyan kedves és azt írta nekem 

Előzmény: Párizs73 (493)
Rainmanus Creative Commons License 2017.08.29 -2 0 494

De menjünk más irányba! Írjátok meg légyszi nem MLM-esek, akik egyben nem hiéna emberek, hogy hányszor adtatok vérplazmát és vért!!! 

Elmondom, hogy én eddig beetetésnek 10-szer adtam plazmát és egyszer vért.... Úgy gondolom, hogy továbbra is fogok adni!!!

Kíváncsian várom, hogy a vádaskodók hogy állnak ezzel! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!