Ha téged valamivel vádolnak, akkor nem az a logikus, hogy bebizonyítod az igazadat? ( Talán még akkor is, ha szinteden aluli a vádaskodó) Párizs még azt is parodizálta, hogy soha nem edzettem a vádlimra és mégis olyan, mint egy testépítőé... Mert ő nem látott még ilyet állítólag, akkor az már csakis hazugság lehet.. ha ezt te mondtad volna neki, akkor azt persze nem kérdőjelezte volna meg..
Tudod, amikor te és a társaid hiénának, meg hazugnak neveztek, akkor arra reagálva sorolom el annak egy részét, amit másoknak segítettem...ez nem öntömjénezés, mert soha nem várok el hálát, egyszerűen nekem elég, ha örömöt látok a másik szemében! tehát nem dicsekszem, csak a vádaskodásaitokra és negatív megítélésetekre próbálok reagálni. Persze szerintem fölösleges, mert mindent úgy értelmeztek, ahogy akartok! ( de azért mindig feltételezem a jót)
Jó nagy hülyeségeket írsz, emberismeret nulla.Elmondom neked, én nem adok vert. Na akkor ebből milyen következtetést fogsz levonni? amugy te miért nem vagy itt soha napközben? Csak nem köz munkásként utcát soporsz valahol?
Talán az, hogy igen gyerek lehetsz még, nulla tapasztalattal és végig nem gondolva mész a tömeg után... ha valaki azt mondja rám, hogy hiéna, akkor te azonnal beállsz mögé.. Csak próbáltam levezetni neked, hogy a hiéna az nem segít másokon, nem ad olyan pénzeket, amik soha nem térülnek meg, még, ha egy két liba azt is képzeli, hogy 1 pénztelen embernél az jó "beetetés", hogy akár 25.000, akár 75.000 ft-ot nekiadok!
Itt jön képbe a plazmaadás, mint segítség. De aztán eszembe jutott, hogy most az jön, hogy azt meg biztosan azért teszem, hogy 3.500 ft-ot kapjak... minden bizonnyal :) A véradást meg csak úgy :)
Tehát replay fórumtárs, hallgatlak, hogy te miben és hogyan segítettél másokon. Te, mint nem hiéna hányszor is adtál vérplazmát?