Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.29 -4 1 2724

Ezzel le is hengerelted.......:))))))

Nyilvánvaló,-hogy egy user áll a sok nick mögött....

Borzasztóan frusztrált már a troll királyunk,-..... az idő őt sem kiméli....olcsó személyeskedésben merül ki már csak a tudománya.....

Előzmény: nzsolt18 (2723)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.29 -6 1 2723

egy kicsit sántít az összefoglalód..... 

1- én unalmamban, nagyképűségemben, hatalmi mámoromban beszóltam Teslának.

2- Te kitudja miért (hisz Teslát ez nem zavarta, és azóta sincs benne a flémbe) Bele vauztál valamibe amihez nincs közöd, nem is érint téged, ha meg zavar ki is ixelhetnél.... 

3. azóta fújod a passzát szelet (feleslegesen) 

4. próbáltad bele rángatni Dericket, Nedót (őket nem sikerült) és Manurhint. 

5. értetlenkedsz, zagyvaságokat írsz fórum tisztaságról, meg szabályokról belemagyarázva azt ami nem is volt benne az eredeti unalmamban, stb  beszólásomban.

6. előkerülnek, fikák és szellemi oriások, a te támogatásodra ( minő véletlen) 

7. remegve várod a válasz hszeket, de azok nem jönnek ezért egyre elkeseredettebben próbálod igazolni magad...

8. nem vagy régi fórumos, fikanick vagy erre a flémre születtél és ennyit is érsz.

9. majd ha vállalod a régi fórumos neved (mintha férfi lennél, és nem kislány) akkor talán átértékelném a stílust amit kiérdemeltél.

(ugye nem zavar, hogy akikkel vitázni próbáltál azok mind a régi nevükön vannak a flémben így pontosan tudni kik ők, míg te a ködbe         veszel, ugye hogy ugye te kis hiteltelen) 

10. "többetek" aha ahogy szoktad a sokk nikkes kavarásod. hahaaha 1edül vagy szép öcsém csak sok a neved.

11. te erőlködsz és égsz kb 30 órája kicsi huszár.

12. és ezután valóban ne is erőlködj tovább, hisz a teli hold is múlik halkul bent a zizegés is , és még ennyi választ sem fogsz kapni tőlem mint eddig.

13. valóban lehetne béke és nyugodtság, de ahhoz a te fajtádnak bekéne szüntetni a szarkavarásokat.

+1. hogy jónapod legyen: 

a megfejtés a 2586 hoz.

későn válaszoltál tehát: le maradtál mint a borra való.

folytatod a flémet miközben én kiszálltam tehát: de látom érteni sem érted.

adtam egy elegáns kifarolási utat:  mondj még valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó, aztán ugorjunk,

és jeleztem, hogy ezt nem veled fogom meg beszélni: a többit meg bízd csak nyugodtan Teslára. 

na most már tényleg csőváz.

ps: és ne fáraszd magad a válasszal mert valóban nem érdekel és valóban nem reagálok többet

(de ha kell a lelki békédhez írj még valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó. )

Előzmény: Törölt nick (2719)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.29 -3 1 2722

Mi ez a többesszám?........:)))))

A számos nick-eid összessége?... Gyere el inkább egy versenyre,-szeretettel fogadunk.........:-D

Előzmény: MPF (2717)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.29 -4 1 2721

Bele kéne törődnöd a megváltozhatatlanba!!!.....:))

Mások vagyunk!... Ki ilyen,-ki olyan habitussal fórumozik!

Az egyik nick pár hsz-el lejjebb nemrég beismerte,-hogy troll,-ez mindent elmond!!!!!...... A többi már a moderációra tartozik.....

preceptio Creative Commons License 2015.11.29 -3 2 2720

Már megbocsáss, hogy megkérdezem, de miért használsz többes számot?  Kiket képviselsz?  

nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.29 -3 2 2718

köszönjük a hozzászólásod, remélem most már könnyebb a lelkednek.

igaz a tények téged látom nem zavarnak ( gondolom a vissza olvasáskor elkerülte a figyelmed ki állt bele kibe) de legalább van véleményed arról amihez nincs is közöd.

javaslom:  

a lelki békédhez sokat segíthet ha rám teszed a piros x-et.  

Előzmény: MPF (2717)
MPF Creative Commons License 2015.11.29 -2 1 2717

Zsolt,Gyuri!Hihetetlen mit ámokfuttok itt napok óta.Szégyen!Nézzetek már magatokba.

Népszerű légfegyveresek vagytok.Ezek után kiálltok versenyezni a légégpuskás társadalom elé?

Főleg te Gyuri.Csalódtunk benned páran itt akik tiszteltünk példaképünknek tekintettünk felnéztünk rád.

Pl. a fiam is.

nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.29 -1 2 2716

hát nem mindenkinél......   talán 50% nál nyugi lesz mert elhalkulnak azok hangok ott bent. 

zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.29 -1 1 2715

Drága / vastagkígyó öreg barátom. Egy 10 év múlva is ezen fogsz vajon bánkódni hogy valami csecsszopó kisgyerek kitiltotta a már trotty öreg Python papkót?? Megártott Ennyire az egódnak Gyuri papuska?? :-))

Előzmény: Törölt nick (2712)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.29 -2 1 2714

Hűtsd le magad Zsótika brummild be a mocit félmeztelen csinálj pár kőrt a város körül! :-)

Előzmény: nzsolt18 (2713)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.11.29 -2 2 2713

már csak 88% a telihold.... csökken is a zizegés a fejekben.......

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.29 -2 0 2712

Lukra futottál szokásod szerint picim......:-D

Azért pár nickedet én is lenulláztam az évek során....

Mert nem vagy elég jó.....

Kevés vagy öcsi,-mint mackó sajtban a brummogás....:-D

És gyerekes az érvelésed... átlátszó,-logikátlan....

A céltáblát még jól látom öcskös,-tudhatnád,-hiszen tisztában vagy az eredményeimmel,mi lenne ha összefutnánk egy közös lövészetre?....:-D

Hozhatnád a Bau 300-asodat!!!!!!.......😂😂😂

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2709)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.29 -1 0 2711

Val.szeg ő volt az!!...:))))

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2708)
janek666 Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2710

Na ez a topik pörög ám! Még a Zen-t is lepipálja M.C havör nagy bánatára! :-) De hát így a jó. A telihold hatása, vagy a közelgő ünnepek stressze? Öröm is legyen már! Megjött Jónagypukki Mikulás bácsi! :-D

zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 -1 1 2709

Egy nagy bü....s fenéket játszol korrekten. Ki vagy tiltva és kakaskodsz itt csecsemőkkel meg bébicsőszökkel vénségedre. Örűlj ha látod a céltáblát hisz távcső nélkül már az sem menne. Lealacsonyodsz Ennyire hogy minket trollokat etetsz tápoddal .....:-) na neee má Gyuri!!

Térj már észre. Látod a Segal már megbánta hogy etette a csecsemőket. A jelszó eddig ez volt nem??

Ne etesd a Trollokat!! Nem ezt csinálnod?? Hiteles veszted Pyton. Ha kitiltottak innet nem a nicked tiltották hanem a Nick mögötti személyt. Akkor te nem lehetnél itt picinyem!! Húzd meg magad és ne akarj okosabb lenni mindenkinél mindíg. Jó tanács. Az meg hogy tiltottak... Jajjj te kis ártatlan biztos nem tehetsz róla. Áldozat voltál..........:-))))

Előzmény: Törölt nick (2706)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 -1 1 2708

Csak nem indafapuskával akaszkodtál össze és legyűrt a rutinjával??

:-).....:-).......:-)

Előzmény: Törölt nick (2706)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -4 0 2707

Értem a válaszod!Illett hozzád!

Nem lett volna agyszerűbb egy szóban begépelned?!Kötözködöm!-Ennyi

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2704)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -3 0 2706

Vagy úgy ismertél meg,-nem vállalom önmagamat?....

Ezt a nicket akkor hoztam létre,-amikor egy troll magával rántott,-és egy hónapra az egész indexről tiltva voltam....Ennek 3 éve...

Amikor visszakaptam a jogosultságomat,-a Manurhint inaktiváltam!........

Szóval én fer játékot játszom!.....:)

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2704)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -2 0 2705

Látod-látod mi van akkor,-ha nem vagy képben!.....:)))

A Python nickem tiltást kapott egy hónapra itt a lelkisben!....

Azért vagyok a másod nickemmel....

December 7-én jár le a tiltás... 

Ellenőrizheted a gépházban....:)))

Szóval?.....;-)

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2702)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 0 3 2704

Laci! Ne itt telepedj. Nézd megy a Hungarien G Show. Unatkozó nyuggerdíjas vagy tudjuk de ne oszd már örökké az észt. Már kezd unalmas lenni.

Előzmény: nedolaci (2703)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -3 0 2703

Mielőtt tovább mennénk,tisztázzuk:Nem látod a különbséget,vagy kötözködsz? Nem mindegy!

Előzmény: zoo.shufgh.gepard (2702)
zoo.shufgh.gepard Creative Commons License 2015.11.28 0 3 2702

Laci! Ne a Nick álarcaival dobálózál már örökké. Miért Gyuresz a fő nickjével van itt kardot csörgetni? Nem! Vállalja magát? Kockáztatja a 4 éves nickjét? Nem!! Akkor meg hagyjuk már ezt az állj ki elém vállald fel stb... Dumát!!!

Előzmény: nedolaci (2699)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -4 0 2701

Itt valahol a 22-es csapdája műxik.Ha nick valóban új forumozó,sok mindent nem ismerhet az itteni dolgok közül.Ha meg valamelyik" régi motoros" nyócadnickje,(és ez mindig kiderül)akkor egycsapásra hiteltelenné válik.És a kígyó,már bele is harapott,a......

Előzmény: Törölt nick (2700)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 3 2700

Nem akarok én meggyőzni senkit,éstojok a hitelességre. Nem justicia tartja itt a mérleget. Elmondtam a véleményemÁmen.

Előzmény: nedolaci (2699)
nedolaci Creative Commons License 2015.11.28 -5 0 2699

Milyen vélemény az és kinek a véleménye,amit nem tudsz,nem mersz(?)a V betűs neveddel vállalni?Szerinted,mások szemében hiteles?!És ez most,szerintem független az érvek milyenségétől.

Előzmény: Törölt nick (2698)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2698

Én is érintett vagyok. Csak nem akartam a V bötüvel élni. Nem évek számával, hanem érvekkel kell vívni! No tekintélyelv!

Előzmény: Törölt nick (2696)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -1 0 2697

Elhagyom a pástot,- kutyasétáltatás a programm..........

Üdv mindenkinek......:-D

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 -2 0 2696

Azt nem ígérhetem,-hogy egymásba gabajodás lesz,-de hagy döntsük mi el,-hogy mi szájkarate,-és mi nem az.......Mi,-az érintettek!....:-D

Megértésed köszönöm!....

Előzmény: Törölt nick (2695)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2695

Ha egymás nyakába borul a végén mindenki, akkor volt értelme. De addig szájkarate.

Előzmény: Törölt nick (2694)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.28 0 0 2694

Lelki fájdalom....... a topic címe......:)))

Ilyenkor a nagy fájdalmak miértjére is fény derülhet.......

Nem feltétlenül rossz ez.....;-)

Előzmény: Törölt nick (2692)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!