egy kicsit sántít az összefoglalód.....
1- én unalmamban, nagyképűségemben, hatalmi mámoromban beszóltam Teslának.
2- Te kitudja miért (hisz Teslát ez nem zavarta, és azóta sincs benne a flémbe) Bele vauztál valamibe amihez nincs közöd, nem is érint téged, ha meg zavar ki is ixelhetnél....
3. azóta fújod a passzát szelet (feleslegesen)
4. próbáltad bele rángatni Dericket, Nedót (őket nem sikerült) és Manurhint.
5. értetlenkedsz, zagyvaságokat írsz fórum tisztaságról, meg szabályokról belemagyarázva azt ami nem is volt benne az eredeti unalmamban, stb beszólásomban.
6. előkerülnek, fikák és szellemi oriások, a te támogatásodra ( minő véletlen)
7. remegve várod a válasz hszeket, de azok nem jönnek ezért egyre elkeseredettebben próbálod igazolni magad...
8. nem vagy régi fórumos, fikanick vagy erre a flémre születtél és ennyit is érsz.
9. majd ha vállalod a régi fórumos neved (mintha férfi lennél, és nem kislány) akkor talán átértékelném a stílust amit kiérdemeltél.
(ugye nem zavar, hogy akikkel vitázni próbáltál azok mind a régi nevükön vannak a flémben így pontosan tudni kik ők, míg te a ködbe veszel, ugye hogy ugye te kis hiteltelen)
10. "többetek" aha ahogy szoktad a sokk nikkes kavarásod. hahaaha 1edül vagy szép öcsém csak sok a neved.
11. te erőlködsz és égsz kb 30 órája kicsi huszár.
12. és ezután valóban ne is erőlködj tovább, hisz a teli hold is múlik halkul bent a zizegés is , és még ennyi választ sem fogsz kapni tőlem mint eddig.
13. valóban lehetne béke és nyugodtság, de ahhoz a te fajtádnak bekéne szüntetni a szarkavarásokat.
+1. hogy jónapod legyen:
a megfejtés a 2586 hoz.
későn válaszoltál tehát: le maradtál mint a borra való.
folytatod a flémet miközben én kiszálltam tehát: de látom érteni sem érted.
adtam egy elegáns kifarolási utat: mondj még valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó, aztán ugorjunk,
és jeleztem, hogy ezt nem veled fogom meg beszélni: a többit meg bízd csak nyugodtan Teslára.
na most már tényleg csőváz.
ps: és ne fáraszd magad a válasszal mert valóban nem érdekel és valóban nem reagálok többet
(de ha kell a lelki békédhez írj még valamit, hogy tiéd legyen az utolsó szó. )