Zuroff véleménye szerint az. Akinek semmiféle diplomáciai akkreditációja, meghatalmazása nincs. Egy egyszerű - bár hathatós háttérrel bíró - magánnyomozó.
De egy nyilvánvalóan a végletekig elfogult magánnyomozó véleménye még nem ítélet! Remélhetőleg Áder János is tisztában van ezzel, és nem enged az etikátlan nyomásnak, nem rendeli alá Magyarország elfogadott jogrendejét Zuroff igényének.
Nem elsősorban Csatáryról van szó, hanem Magyarország önrendelkezéséről, melynek esküvel fogadott első számú védelmezője Áder János.
Mivel nincs halalbuntetes se a cseheknel se a szlovakoknal se MO-on hiaba van ellene halalbuntetes nem lehet vegrehajtani ez az az eset amikor a visszamenoleges torvenykezes ervenyes ugyanis enyhiteni lehet egy bun megiteleset visszamenoleg az teljesen jogszeru ,de a forditottja nem. A koma eseten ki lehet mondani az eletfogytiglant minden tovabbi nelkul de a birosag a korara valo tekintettel a vegrehajtasat felfuggesztheti. Elrendelhetnek nala haziorizetet vagy kotelezo tartozkodast,kabe ez is varhato ha lesz eljaras.Es ezzel ele4get tesznek a jognak.
"Képes lennél-e a lakásukból kirángatott, szerencsétlen és kiszolgálatatott emberek ( gyerekek, asszonyok, öregek, betegk...) szenvedését végignézni, vagy pláne a kínjaikat még fokozni is, majd könnyű szívvel küldeni őket a halálba....? Gondolj bele, és utána ítélkezz!"
Milyen jogszabályba ütközik az általad leírt tevékenység?
Én pl. képtelen lennék egy csirke nyakát elnyiszálni, de ettől még a csirkenyaknyiszálás nem bűncselekmény.
Bizony furcsák az emberek. Oroszországban meg Sztálin képekkel vonulnak az utcán mai napig is, pedig ő aztán nem 15ezret küldött a táborba. Valamiért mégis szeretik.
"épp ideje leszámolni azzal a hamis izével, hogy a magyarországi holokausztot a "németek" csinálták - nem, nem a németek, hanem a m.kir. államh és annak tisztviselői, csendőrei hajtották végre a gettósítást, bevagonírozást, ahogy előtte a zsidótörvényeket is a magyar parlament hozta"
A szlovákok maguk csinálták a zsidótlanítást. Közel 100 %-os hatásfokkal.
A románok maguk csinálták a zsidótlanítást. A nácikat meghaladó kegyetlenséggel.
Nekik lehetett, mert őket senki sem aszogatja miatta. Sőt. Itt védik zsidók a románokat azzal, hogy náluk több zsidó maradt meg, mint nálunk.
Kérdem: hol vannak azok a zsidó tömegek? Miért is nem Bukaresben van akkor a zsidó egyetem?
Ezek után még te is jössz a bűnös magyar nemzet szlogennel Rákosi méltó utódjaként.
Pontosan, sokan akik vedik nem gondolnak bele es mi van ha en is zzsido lennek es a felmenoimmel ezt csinaltak volna./
Van egy amerikai film ahol egy fekete komat gyilkossag miatt birosag ele allitanak ,mert lelotte akiskoru lanyat megeroszakolokat, egyebkent parades szereposztasban. Es a feher vedoje azzal fejezi be a vedobeszedet az eskudtek fele ,hogy hunyjak le a szemuket es kepzeljek maguk ele mi tortent azzal a kislannyal es kepzeljek azt,hogy az a kislany feher!
Reggel óta ezen gondolkodom : zsidó fajú egyéneknek még kölcsönképp se kaphatnak élelmiszert, utcán nem járhatnak, ablakot sem nyithatnak stb alataa a Csatáry "bácsi" neve mint Gettó-parancsnok
Ha pechem van és zsidónak születnek a felmenőim, ők is lehettek volna ott vagy innen bárkinek a nagyszülei, rokonai
ezt az embert sajnálják meg tisztelegnek neki ?
szégyen, hogy tizenévig Budapesten élhetett zavartalanul
A kulturális rokonság a sztyeppei népek kulturájára vonatkozott a lovas-nomád kulturára."
Nincs mar ilyen rokonsag evszazadok ota,vagy csak nyomokban ,mint a nepzeneben meg megmaradt pentatonia,a mai magyarsag europaval van kulturalis rokonsagban. Volt ilyen persz a honfoglalas korul de ilyen alapon a gotoknak is van hiszen ok isw eredetileg nagyallattaroto nomad nepek voltak ,meg Attila idejen is.
A fejedelmi többesre továbbra sem tartok igényt. "nektek ez nem olyan lényeges....." - ilyen mondat helyesen nincs. Ha azonban kiegészíted egy megszólítással (pl. Quirites, vagy Samideanoj, stb.) akkor semmi kifogásom nem lehet.
Bizonyíték meg akkor van, ha bűncselekmény is volt. Nem koncepciós per ez.
Aerion!!!! Neeeee!!!! ma már elég volt a magyarázkodásbó!:O))
De csak most, és csak neked megmagyarázom: ezt a kec meg mecet, meg kettőt a szemetek közé - nem én mondtam.
Nem veszed észre a kiváló drámai vénámat! ( meg is vagyok sértve, mert olyan jól sikerült - nekem teccik DD) ... na szóval ezt a két micsodát az elképzelt szereplő szájába adtam:O))) Azaz a könnyebb érthetőség meg illusztrációképp dramatizáltam egy elképzelt jelenetet.
Mert ugye egy fogalomra, egy gondolat kifejezésére ott a magyar nyelv gazdag kincsestára, hát merítettem belőle:O))))
Micsoda szegényes dolog má' az, hogy félázsiai, aki csak az erőből ért..... nem szebben mondtam el én...?
Milyen szép is, ha valakinek azt mondják, hogy öcsike nincs kecmec, csinálod, amit mondok, vagy kapsz kettőt a szemed koözé.... ez olyan andalító!:O)))))))))))))
Kérek engedélyt örülni!:O)))
Bocs ma ilyen marós hangulatban vagyok... rá se ráns!:O))