S még egy, a blogolás beindulásakor én is belevetettem magam, sablonomat változtattam, meg ilyesmi. Onnan tudom nagyjából, hogy mit mutattál. Képes voltam CSS-könyvet venni, amikor bejött.
Értem! :) Nekem nem szakmám, de egyszer i.e. a hajdani origó fórumának bétatesztelője voltam- az zárt topik volt, vagyis talán teljesen külön volt választva. Nagyon szerettem, a kommunikáció minőségét is, és sokat tanultam közben (pl. a HTML formációkat). Nagyon hasznos lehettem mint civil, ugyanis kísérletező kedvvel szét is tudtam robbantani olyan dolgokkal, ami a hozzáértőnek nyilván nem jutna eszébe:) Nagyon sajnálom azt a fórumot, hogy kukába ment, sok jó anyag volt fent, meg technikailag is jó volt. Aj de rég volt.
Nekem ez a szakmám, én tökéletesen értem a jobb oldali részben látható szövegeket. De, mivel nem jött mindig elő, azért tettem be ide, hátha segít a fejlesztőknek.
Ha jól emlékszem, többször befogadott a topik hasonló kérdéseket, hiszen a FortePan fórum(család) a legalkalmasabb hely erre, legalábbis én nem tudok hanonlót. Többnyire megszületett a megoldás is.
Most nyilván az új honlap tesztelése az elsődleges, na meg a végre elérhető új, megfejtendő 2000 fotó lefoglalja mindenki idejét. Ezt azonban egy betoppanó kérdező nem tudhatja.
Úgy gondolom, hogy ha valaki tudja a választ, ez a barátságos hely nem fogja zokon venni. Magam részéről mindenkinek köszönöm előre is a türelmet.
A kis képes nézetnél most többször is a 856-odik képnél áll le a betöltés, aztán utána egy darabig csak egy adag jön elő:
A 856. kép után után a 934-938, 979, 1008. ismét leállás. Ha rámegyek a megjelenő képre, és elkezdek léptetni, nem jön elő semmi, ha ekkor kilépek a mozaikra, ismét az elejére ugrik. (1953-1958-as évek)
Majd 1058-tól megint nagyobb adagban jönnek a képek.
2211 után szintén rövidebb leállás és lyuk 2289-ig. (1985-1986) (lehet hogy előbb is voltak a kisebb leállásnál kihagyott sorszámok)
2310 és 2313 között is szünet.
2340-2348 között is.
Pl: 184503 számú kép nem jelenik meg a listában, és rákeresésre sem.
Lehet, hogy túl öreg vagyok, de nem szeretem a végtelenbe gördülő honlapokat... Nincs vége, ha visszatérek, már fogalmam sincs hol tartottam, elejéről kell kezdeni...
Az egyéni képmegjelenítő nagyon kellemesen néz ki (jó, hogy lehet váltani hátteret!) viszont egyelőre nehéz elképzelni, hogy egy terjengősebb képleírás, kulcsszóözönnel hova fog elférni.