Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Én külföldről szoktam rendelni modelleket egy ismerősömön keresztül (minél többen rendelünk, annál kedvezőbbek a feltételek). Az általatok elérhetőnek (20 000 alatt) mondott kategóriában is tudnék egy-két jó vételt, ha érdekel titeket. Főleg F1 és pályaautók vannak jó áron, de van egy pár rallyautó is.
Pl.:
Sun Star 1:18 (Xideko svéd rally) 9800 Ft
Konkrétan ebből is van más dekorral (Wradd svéd rally és Astra Racing német rally) és egyéb autók is vannak még. Ha érdekel írjatok az e-mail címem publikus.
Amúgy megyek én is mert még olvasnom kell, ugyanis holnap megyek életembe először védeni nagypályára és még nem ártana megnézni mikre is kell figyeljek..
VH-ba kinéztem egy asszem '91-es Brabhamet. Kyosho. 1/43. Szakadt papír doboz. Mondom ez hámeni? (használtam a héber akcentusom: KHÁMENI?) Aszondja a gyerek 5 rongyra van itt hagyva de vihetem kevesebbért is.
Mondom magamba mi legyen, mennyi az a kevesebb?
Nézek egy Onyx Salo-t, kérdem az mennyi? Az is öt, mindkettő öt. Mondom a kettő együtt ötezer? Nem, külön külön öt ezer.
Szájmaszkot vigyél ! Nem is mondtam nektek, volt hétvégén börze. Nem a Dózsa Tamás féle, hanem a közlekedési múzeumos. Na ez pont olyan börze volt amin ha van pénzed sem tudod elkölteni. Mondjuk én örültem neki, mert nem terveztem vásárolni, viszont imádok nézelődni.
Nekem a Zemplén rally zajlott a kertek alatt,abban az időben zombi módjára közlekedtem,a prológtól az eredmény hírdetésig,3 nap non-stop menőke alvás nélkül.
Ez is megszünt.
Bár a Miskolc rallyból se sok maradt ki,Eger rally ezidáig mind megvolt,Budapest rallyból pedig néhány 2006-ig.Hiányzik,minden, az egész légkör.
Ott fogtok hörögni, részegen fetrengeni, majd mikor a földön fekszetek, Miki odaáll a fához ami alatt kuporogtok és illuminált állapotban rátok vizel :)