Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A ragyogó napsütés közepette kimentem a szőlőbe egy kis bort hozni. Jött egy pici felhő és kapott a kocsi egy kis esőt. Most mostam le mert holnap a fővárosba kell mennem a húgomékhoz. Mocskos vidéki autóval mégsem illik ott megjelenni. Még meg kell néznem, hogy hétvégén fizetős- e a parkolás.
Mögelőztem most kicsit a természetöt, mög stuccoltam egy akácfát, ami csak úgy kinőtt az udvar szélén de elfér, pont jó árnyékod ad már néhány éve, de a mellé nőtt bodzát az teljesen eltüntettem. Közben fölaprítottam az apró gallyakat és ágakat is, ládába rakva, jó lössz majd az ősszel begyújtogatni a kazànba.
Maradt még egy vastag akác ág összevágnivaló, de van epörfa is fölösleg és egy japánakácot is jól mög köll szabályoznom, mielőtt erőre kapnának.
Hát még a főnököm ((::!! Kb mint aki megivott 1 liter gyomírtót ! Minden nélkül sok éve szórongatja 10000 literszám a vegyszereket a lyukas traktorból ,és ha eldugul akkor kiszáll és kipiszkálja a fúvókát is . Papucsban !
Volt a TSz-ben két igen normális traktoros, ök vegyszeröztek is, ha repülővel szórtak ök voltak az irányjelzők, be is tartották a szabályokat mindig. Most ott vannak 8o fölött mindketten, igaz hogy elektromos 4 kereküvel járnak már mindketten, de viszonylag jó egészégben élnek.
Zsolti annyi permetszert felszívott már magába, hogy szerintem a kiskertek gyümölcsfáinak már az is elég ha permetező nélkül végig megy az utcán... :-((((