Keresés

Részletes keresés

kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7998
Az is sokszor leíródott már itt, hogy nem kötelessége a rendőrségnek - sajnos - minden videót nekünk megmutogatni.
Ez szomorú, de így van. Sőt, az eddigieket sem lett volna, csak azért kaptuk meg, mert kerestek tanúkat.

Hogy hol találták a táskát, azt maga az édesapa mutatja meg egy francia videón. Mármint azt, ahol az olaszok megjelölik a megtalálási helyet.

Az azonban egyértelmű, hogy mindez a hídon történt.
Előzmény: Scavolas (7995)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7997
Ha nem haragszol, nem fogok 6000 hsz-t visszaolvasni (kb. ennyit kellene), enm tudnál esetleg egy közvetlen linket adni? Megköszönné a csecsemő lelkem...
Előzmény: halkergető (7996)
halkergető Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7996

"Úgy figyeltem, hogy folyamatosan keveredik még a megtalálási hely is: pillér vagy hídfő?"

Ismered a mondást? "Egy újszülöttnek minden vicc új."

Tessék kérem visszaolvasni a topikban! 

Előzmény: Scavolas (7989)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7995
Értem a logikádat, de szerintem abból még sajnos bizonyítva nem látom, hogy az olaszok valóban ott találták a táskát, csak hogy azt tudják állítani, hogy a hídon találták. ÁLLÍTANI. Ezt a 2 videót sem mutatták be nekünk, úgyhogy azt hiszünk, amit akarunk.

A megtalálási hely pedig elég fontos, mivel azon feltételezésen alapulva, hogy direkt módon O. hagyta ott azon a helyen, az is következik, hogy O. felment odáig a hídra, erről azonban megint csak nincsen semmilyen direkt bizonyíték.

Áttételes bizonyítékokból pedig nagyon nehéz szuperszilárd bizonyítékokat faragni. Hittel pedig nem ér...
Előzmény: kígyószisz (7992)
O2_ Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7994
Sorold fel hogy mit tudsz teljes bizonyossággal ebben az ügyben!

Majd utána húzd le magad a WC-n! :)
Előzmény: halkergető (7993)
halkergető Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7993

Látom, maradok lehúzatlan.

Ha valaki a saját mondatát nem tudja értelmezni, akkor hogyan várhatnám el, hogy az enyémet megértse?

Süketek közötti párbeszédet pedig nem kívánok folytatni!

Előzmény: O2_ (7973)
kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7992
Nem számít a megtalálási hely. Ha táska nélkül mentek fel a hídra - és ezt rögzítette a kamera - és táskával jöttek le a hídról - ezt meg szintén -, akkor csak a hídon találhatták a táskát.
Ez - gondolom - érthető.
Erről vannak felvételek. Legfeljebb annyit hazudhatnak az olaszok, hogy 10 méterrel arrébb találták, mint amit előzőleg mondtak, de ennek nincs igazán relevanciája.
Előzmény: Scavolas (7989)
halkergető Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7991

Scavolas kartács, olvass vissza a topikban, sztem valamennyi felvetésedre megtalálod a választ is, és annak tagadását is.

Magam már nem akarom elkezdeni az egyszer megrágott gitt továbbrágását!

Előzmény: Scavolas (7968)
kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7990
Ebben biztos vagy? Mindkét alkalomról felvételnek kell lennie és nem tudom elhinni, hogy ne látszana az egyik alkalommal a táska (és remélem, csak az egyik alkalommal).

Az nyilván nem látszik ,hogy hol vették fel útközben, de annak feltétlenül látszania kell, hogy gyarapodtak egy táskával.
Előzmény: Scavolas (7972)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7989
Úgy figyeltem, hogy folyamatosan keveredik még a megtalálási hely is: pillér vagy hídfő? Ennyit arról, hogy látszik a videón az olaszokkal együtt... A franciák utánamentek az olaszoknak, ez alapján nekem nem tűnnek annyira érdektelennek.

Van valakinek egy transzkriptje az eddigi rendőrségi felhívások/sajtótájékoztatók/közlemények teljes anyagából? (nekem nincsen) Mert én kizárólag ezt tudom hiteles minimumnak elfogadni, az összes többi információ csak interpretáció és hablatyolás és bár szörnyen érdekes és hasznos is LEHET, de ugyanolyan pontatlan, téves vagy hamis és félrevezető is LEHET.
Előzmény: alfredoo (7977)
mamicska Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7988
én ugyan semmit nem fogok kimutatni a vízből, az egész egy nagy kavarás:)

Meghalt a szerencsétlen, nyugodjon békében.

minden más csak dagonyázás
Előzmény: Scavolas (7962)
kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7987
Öööö, bagoly mondja verébnek? :-)

De látom, egyformán gondolkodunk ;)
Előzmény: alfredoo (7969)
O2_ Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7986
Ne legyél már idióta.
Előzmény: alfredoo (7970)
kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7985
"Kétlem, hogy O. mindössze 4400 Ft-tal rendelkezett kp-ban (és ne lett volna nála EUR is), ez a fővárosban és tehetős külföldi létére lófitty, a saját napi kajálására sem elég."

Ne felejtsd el, a PortSide-ból jött és ott - gondolom - fizetett az italokért.
kígyószisz Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7984
:-)))
Előzmény: alfredoo (7970)
O2_ Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7983
Nézd, ha nem zuhant bele a Dunába és ő vitte fel a táskát, akkor valahol le kellett mennie a hídról.

Számomra az a kérdés, hogy egy 2 hónapos holttestnél meg lehet állapítani, hogy a halála előtt lezuhant-e 10-12 m magarsól vízfelületre vagy sem?
Előzmény: alfredoo (7981)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7982
Nem tudom, mi értelme ezeket a balatoni horgászokat itt taglalni, hacsak nem egy ügyes diverzifikációs művelet része. Megjegyezném, hogy már vitáztok is rajta... Másik topkba megfér, de itt?
Előzmény: alfredoo (7981)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7981

o2

nezd az 100/150 meter a parttol. onnan miert ment volna vissza?

Előzmény: O2_ (7978)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7980
Legyünk már következetesek magunkkal szemben, jó? O. híres barátnője elmondása alapján, ő volt az, aki késő délután felhívta O-t a mobilján, ami az olaszokat a saját otthonukban ért meglepetésként. Az okés, hogy valaki esetleg bebaszva kicsit hajnali fél 4-kor nem rendőrt keresgél, hogy leadja a táskát, de délután fél 4-kor még mindig nem teszi meg ugyanezt? És feljebb már elsoroltam, hogy mi minden volt a táskában, ami alapján azért kellett volna lépni, ha már "segíteni akar", ahogyan Te írod. Vagy bíztak O. telepatikus képességében?
Előzmény: alfredoo (7974)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7979

scavi

o.k. modositom. kettos vakprobas kovamoszatelemezest kovetelek. hiszen lehet hogy a gyilkos gyakorlott kovamoszatelemzo es a megtalalasi helyszinrol helyezett kovamoszatokat a meggyilkolt szervezetebe. es az injekcios tuk helyenek megtalalasat is kovetelem, ahol bevitte a szervezetbe az idegen kovamoszatokat.

amugy, ugy hallottam, hogy desztillalt vizbe fojtotta meg igazandibol!

Előzmény: Scavolas (7976)
O2_ Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7978
Pillérről. Ha igazak a hírek akkor onnan pár méterre találták meg a táskáját.
Előzmény: alfredoo (7950)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7977

scavi

ezt most tudod vagy csak mondod, feltetelezed?

ha szemelyeket tudtak azonositani a videok alapjan akkor a taskanak is latszodnia kellett a lemeneti oldalon. es ott nem korbeforgo kamera volt, tudtommal.

valaminek ala kellett az olaszok vallomasat tamasztani, masreszt meg abszolut erdektelennek tunnek az ugyben!

Előzmény: Scavolas (7972)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7976
A kovamoszat elemzést kötelezően el kell végezzék, annak tisztázására, hogy vízbefulladás történt-e, és ha igen, akkor a megtalálás vízébe történt-e. Lehet ezen szórakozni, de ez az igazságügyi orvostannak az egyszer-egye.
Előzmény: alfredoo (7969)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7975

o2

ezt nyilvan felterkepeztek, nem kotottek az orrunkra, nem veletlenul, valoszinuleg ezek elemzese alapjan jutottak az ongyilkossag/baleset verziora.

Előzmény: O2_ (7973)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7974

scavi

most nagyon szigoru vagy. a kovamoszatvizsgalat meg semmit nem mutatott ki.

az olaszok magatartasa logikus. el tudom kepzelni hogy egy francia allampolgarnal minimalis keszpenz talalhato. hiszen a hitelkartya minden helyzetben muxik.

az olaszok fel negykor talaltak meg es hazamentek aludni. masnap foglalkoztak a temaval.

ellopni nem akarhattak, valoszinuleg nem volt ra szukseguk es KETTEN voltak, rendorsegre menni nem akartak.

az egyetlen pont hogy arrafele van egy rendorseg, de gondolom inkabb aludni akartak. igy is szidhatjak magukat hogy nem a dunaba dobtak a taskat es akkor nyugodtan mondhattak volna hogy nem lattak semmit.

az ember segiteni akar es kellemetlensegbe kerul!!!!

honnan tudtak volna hogy egy ongyilkossag/bunugy kellos kozepebe keverednek? egy elhagyott taska okaan? hanyan talalnak taskat? es nagyon sokan nem a rendorsegre mennek hanem kello idopontban a tulajdonost probaljak megtalalni. vagy eldobjak a hasznalhatatlan cuccost!

O2_ Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7973
Nem erről van szó, hogy gondolatolvasónak kellene lenniük, de ha valaki heti 3x jár bulizni rendszeres társasággal, akkor annak a szokásairól már lehet képet alkotni, a baráti, ismerősi elmondások alapján. Nyilván arról is lehet érdeklődni, hogy hogyan szokta befejezni az ilyen bulikat, egyedül szokott távozni, vagy barátokkal, ez a mostani eset volt az egyedi, vagy ez volt a megszokott.
Azt se tudjuk igazából hogy milyen hangulatban vagy lelkiállapotban volt ott a bulin.
Előzmény: halkergető (7951)
Scavolas Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7972
Ha jól figyeltem, ilyent SENKI nem állított, ezt Te fantáziáltad, már ne is haragudj. A videón tudtommal még az a hely sem látható, ahol megtalálják a táskát, nem hogy magát a táskát lehetne látni a kezükben. Circumstantial evidence, ahogyan angolul mondják, csak arra van objektív bizonyíték, hogy a két olasz a pesti oldalon felmegy és 7 perccel később a budai oldalon lejön a hídról. A táska története teljesen az ő szóbeli vallomásuk alapján létezik csupán.
Előzmény: kígyószisz (7967)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7971
És mi van ha a lánchídnál került a holttest a vízbe és felúszott a Sió-csatornán a balatonba? Persze átjutott Siófoknál a zsilipen is!!!!:D
Előzmény: laci781 (7964)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7970

kigyoszisz

mivel eszetlen dumadat ophelie esetere is lehet ervenyesiteni igy nemsokara jon a pofancsapas vagy annak igerete!

hogyan lehet ennyire elvetemult, embertelen valaki? ilyen dolgokkal viccelodni!!!!

Előzmény: kígyószisz (7965)
alfredoo Creative Commons License 2009.03.01 0 0 7969

laci

szerintem a masik meg nem talalt ferfi volt a gyilkos es elevezett a csonakkal, valoszinuleg a sio csatornan es a dunan at a fekete tengerig.

remelem alaposan felboncoljak a megtalalt meggyilkoltat es valoszinuleg mar azt is tudja a rendorseg hogy mennyit ivott mielott vitaba keveredett volna tarsaval a kifogott halmennyiseg elosztasan esetleg milyen drogokat hasznalt.

remelem osszehasonlitjak a tanuvallomas szerinti gyomortartalmat a tenyleges gyomortartalommal. lehet hogy megevett a cukraszdaban egy kremest is ahol juliskaval csalta meg eppen feleseget az allitolagos horgaszas elott.

ja es egyaltalan nem biztos hogy ott halt meg ahol a vizbe kerult. kovamoszatelemzest KOVETELEK!

Előzmény: laci781 (7964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!