Keresés

Részletes keresés

pricpracprucier Creative Commons License 2013.07.23 0 0 6937

Ismerem azt az idegenlégiós topikot,néha benézek, de szerintem nem volna helyénvaló, ha ott irnék csákat a légiósokról. Itt azonban írhatok,mert így nem sértegetem őket direktben. Itt akinek nem inge az nem veszi magára.A téma megittmindenkit érinthet, hiszen egy gyengeelméjű, bér-szarkupac  ránk is rossz fényt vet. Jobb elhatárolódni tőlük.

Előzmény: Törölt nick (6935)
pricpracprucier Creative Commons License 2013.07.23 0 0 6936

Miért pártolod ezt a söpredéket? Csak nincs közöd hozzájuk?

Ha van az nem az én bajon.Nem kötelező pénzért emberek megölésére elszegődni.

Én itt szar magyarokról beszélek. Egyembertipusról. Ja hogy ezek légiósok? Az engem hidegen hagy. Ha valaki nem légiós, és pénzért embereket öl én bizoony azt is pont annyira értékelem.Egy nagy kupac szarnak. :-(

Előzmény: Törölt nick (6935)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.23 0 0 6935

El vagy egy kicsit tévedve Fater !

Ezen a topic-on SENKI sem foglalkozik az idegen légioval !!! Annak van külôn topik-ja !

Billy

Előzmény: pricpracprucier (6934)
pricpracprucier Creative Commons License 2013.07.23 0 0 6934

Egyriport egy székely idegenlégióssal,akitőlmegkérdezik hogy:

"– Ha Székelyföldön kellene egy felkelést leverniük, akkor lőne-e a honfitársaira?"

Válasz:– "Mi Franciaország gyarmatait, az állam fontos „ügyeit” védjük. Nem értek a politikához, és nem is dolgom, hogy sorkatonaként tudjam, mi rejlik a „felsőbb utasítások” mögött. Annyit viszont biztosra állíthatok, hogy Székelyföldön nem fogunk harcolni, mert itt nincsenek a francia államnak érdekei."

Nem ad egyenes választ.

Franciaországnak vannak romániában érdekei. Polgárháború volt Jugoszláviában,Észak-afrikában,és akár lehet Erdélyben is

Igen,belelőne a tömegbe, saját rokonaiba, barátaiba, hiszen fizetett gyilkos. Söpredék!

Az egész cikk ime,mindenki szörnyülködjön:

http://www.hirmondo.ro/web/index.php/riport/7801-Egy-szkely-idegenlgis-vallomsa.html

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.22 0 0 6933

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.22 0 0 6932

Version un:

Version deux:

yaouank Creative Commons License 2013.07.22 0 0 6931

Hommage á Michel Tonnerre

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r-2U0d31uwc#at=203

ya

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.22 0 0 6930

Kell a píz az arabok segélyezésére.:-(

Előzmény: nicsella (6929)
nicsella Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6929
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6928

http://southparkreszek.hu/south-park/10-evad-south-park-ingyen-cartman-kenny-southpark-epizod-resz/southpark/south-park-10-evad-12-resz-revolucio-1/

Eric nem tudja kivárni a három hetet a Nintendo Wii megjelenéséig, ezért jégbe fagyasztatja magát. Az igazgatónő megbízza Mrs. Garrison-t, hogy az evolúciót tanítsa diákjainak, ő pedig ebbe nem könnyen megy bele.

............................................................................................................................

http://southparkreszek.hu/south-park/10-evad-south-park-ingyen-cartman-kenny-southpark-epizod-resz/southpark/south-park-10-evad-13-resz-revolucio-2/

Cartman a jövőben ragad, ahol végre megszerzi a Wii-jét. A tudományos társaságok háborúja azonban elkezdődik, és a múltba telefonálás sem használ…

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jó röhögést....

tessloff Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6927

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6926

:-)

Hogy Te mily sötét vagy !

Billy

Előzmény: pricpracprucier (6925)
pricpracprucier Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6925

Úgy van ez mint a hittérítés. A hittérítők is csak a személyiségzavaros fél elmebetegeket találják meg, drogosokat, alkeszokat. A légiósok is ilyenek. Nem tudnak mit kezdeni magukkal és ezért vállalják hogy pénzért embereket gyilkolnak meg. És hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásuk, benyelik a számukra kitalált agymosást hogy ők a francia haderő integráns részei és nem zsoldosok. Persze :-)

pricpracprucier Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6924

Egy ideje olvasgatom a franciországi írásokat. Az a véleményem, hogy az összes légiós söpredéket meg kellene fosztani francia állampolgáságától és jó erósen seggberugni majd visszazavarni oda ahonnan jött. Európa söpredéke aki pénzért vállal szándékos gyilkosságokat és még azt hiszai magáról hogy ember. Ezek nem emberek, hanem szarkupacok.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.21 0 0 6923

Feldörzsolte partnerét a liba, de ráfázott...

http://www.atv.hu/kulfold/20130720-dubai-a-megeroszakolt-norveg-not-iteltek-el

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6922
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6921

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

http://vidto.me/7kndx0it28sn.html

Most veszem észre a linket érdemes bemásolni közvetlenül a böngészőbe,mert így  nem oda visz ahova kellene.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6920

Talán ha nem is utálom franciaországot, mertezzel a kifejezéssel még gondolatban sem szeretek élni, azt azonban nyugodtan kijelenthetem hogy közöm van az országhoz.

Azt is nyugodtan kijelenthetem,hogy kiver a víz franciaországtól ha ott vagyok , de ez

szerintem nem szubjektív érzés hanem teljesen objektív.

Idegesíteni nem hagyom magam az országtól, de ha csak lehet eltűnök belőle olyan gyorsan

amint csak lehet.

Szerintem a legtöbb franciai is így van  vele  úgyhogy semmiképen sem képviselek valamilyen

extrém  szélsőséget.

Előzmény: nicsella (6919)
nicsella Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6919

Hm... valami közöd csak van Fr.o-hoz, màskülönben miért pont ide irogatsz? A témàkat, melyeket feszegetsz, bàrmely màs topikba is beirhatnàd. Miért pont ide ? Vagy valami okbòl jobban utàlod Fr.o-t, mint a többit? Biztos éltél màr itt huzamosabb ideig, s nagyon rossz tapasztalatokkal tàvoztàl. Azòta sem tudtàl megnyugodni, valami belsô késztetést érzel, hogy ezzel a topikkal foglalkozz. Vagy tévedek ? :-)

Előzmény: Don glattfelderos (6912)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6918

http://hu.wikipedia.org/wiki/Stanley_Kubrick

http://hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_Schnitzler

A film alapjául szolgáló történet sem éppen új keletű: Arthur Schnitzler Traumnovelle címet viselő, a bécsi századfordulón játszódó regénye, amelynek színterét a forgatókönyvíró áttolta napjaink New Yorkjába. A főszereplők Alice és Bill Harford, akiket Tom Cruise és Nicole Kidman, Hollywood ünnepelt egykori sztár-házaspárja testesít meg, nem is akárhogy! A történet maga alig pár nap történéseit sűríti magába, de mégis mintha a filmben sokkal hosszabb idő telne el a kezdő és záró képkocka között. Talán azért, mert egész életre való tapasztalatot gyűjt a főhős röpke idő alatt az élet hamis és valódi értékeiről. Erről szól a film. Az alaptörténet elég egyszerű, egyetlen szálon fut, és Bill (Tom Cruise) szemszögéből mutatja be a látszólagos valóságot és ami mögötte van.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6917
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6916

Ezt nem írtam soha.

Már a hamisítástól sem rettensz vissza te szerencsétlen nyuggerlégiós.

Nem baj csak nyomjad. Engem nem érdekel.

Csak azt nem értem miért kell szétbaszni ezt a topikot is.Ott van nektek a másik.

Előzmény: Dobri (6914)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6915

Ezt a filmet mindenkinek ajánlom csak Dobri topktársnak nem mert  az ő agya túl primitív lenne lenne megértéséhez és esetleg károsodhatna. :-)

http://vidto.me/7kndx0it28sn.html

Dobri Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6914

Titoy!

Fórum »  Regionális közösségek »  Magyarok külföldön »

Franciaországban élő magyarok IDE!Kedvencekben | TopikleírásÚj hozzászólásNyitotta: piupiup, 2008.05.31 20:50

Mindenki, aki Franciaországban él, vagy szándékozik élni! Tanácsok, hasznos tudnivalók, állások, lehetőségek, egyszóval minden, ami francia!

............................................

Majd ha a topik gazdája: piupiup úgy találja, hogy nem felelek meg az általa megfogalmazott feltételeknek és ezt jelzi, akkor lelépek. Mivel 1996 nyara óta Franciaországban élek papíron és pár év kihagyással fizikailag is ott éltem, így az általa támasztott feltételnek tökéletesen megfelelek.

Te meg neki parancsolgass! Igen, pont rá gondoltam!

Előzmény: Don glattfelderos (6910)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6913

magam sem lennék biztos hogy helyesen válaszolok  :-)

Előzmény: Don glattfelderos (6912)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6912

Arra a kérdésedre,hogy holl lakom, erre egyszer már válaszoltam az egyik nagyeszű légiósnak, és akkor azt írtam,hogy nem publikus, magyarul nem akarom világgá kiáltani.

Egyébként is több országban létezem, úgyhogy magam sem lennék melyik lenne a hiteles

lakhelyem. Innentől magyarázkodni kellene amit megint csak nem szívsen tennék egy nyilvános felületen.

Előzmény: nicsella (6899)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6911

gabonka!

Jó lenne ha újra foglalkoznál  a légiósok nemi identitásával.

Kezdek neked hinni!

Jé milyen érdekes filmet találtam.

http://video.xfree.hu/?n=oswald_andras|6d801f80e6d751b883a32209c8b73938

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6910

Én mondtam, neked az idegenlégió topik  ahazád.

Ott aztán fingathatod az embereket. :-(

Előzmény: Dobri (6909)
Dobri Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6909

Titoy!

Fórum »  Regionális közösségek »  Magyarok külföldön » 

Franciaországban élő magyarok IDE!Kedvencekben | TopikleírásÚj hozzászólásNyitotta: piupiup, 2008.05.31 20:50

Mindenki, aki Franciaországban él, vagy szándékozik élni! Tanácsok, hasznos tudnivalók, állások, lehetőségek, egyszóval minden, ami francia!

Akkor minek írsz ide?

Előzmény: Don glattfelderos (6906)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.07.20 0 0 6908

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!