Korrektek. A hegyestűre fel is másztál? Nekem kicsit csalódás volt, hogy úgy körbe van kerítve, hogy alig lehet kilátni. A templom is ismerős, az hol van?
Az is valami, de igazából sosem értettem a felhajtást a sellők körül, mert oké, deréktól fölfelé szép, na de ami alatta van! Hát rémálom. Milyen szaga lehet, meg biztos nyálkásak a pikkelyei, meg hát hogy mész el vele kirándulni?
Süllőhöz volt szerencsém, többhöz is, mármint a tányéron. Jó volt, de hogy nem balatoni, az is ziher. (99%-ban halneveldés halat kínálnak a parton. Kivéve a hekket, azt ott fogják. :-) (Meg a Kozsó-féle delfineket.) Horogvégre sajnos nem jutott kékhátú, pedig igazán nem bántam volna, de olyan rossz időnk volt, hogy nem jutottunk ki csónakkal.
A szövegből előre kiderült, hogy a szobor és a lány együttese a lényeg, így nem tudom, hogy észre vettem volna-e ezt a párhuzamot egyből. Így viszont az utolsó verzió már egyértelműen túl direkt nekem. Az első kép tetszene a legjobban, de a többi ember inkább zavaró rajta, ennek ellenére jobban tetszik, mint az elsötétített verzió (ahol a többi ember ugye nem látszik).
A szelfizésről jut eszembe, van ez a fotóm (vagyis kettő), amivel kapcsolatban kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2 hete készült Velencében, de úgy érzem, nem tudtam elég jól összehozni a szelfiző lányt meg az épületen a szobrot. Több verziót is lőttem, meg talán a kidolgozáson is sok múlhat.
Ez az eredeti:
Ennek 2 FF verziója:
Meg egy szűkebb kompozíció:
Nemtom. Nagyon erőltetett? Van kevesebb turistával is, de valahogy az tetszett nekem, mert a hídon amúgyis ezer turista volt aki mind szelfizett, meg fotózott.
Szerintem is jobbak a horvatok, nem veletlenul nyertek, viszont nagyon biztato az uj csapat es az uj kapitany. Bizom benne kevesebb ido is eleg lesz hozza, hogy utokepesebbek legyunk. Nem mellesleg a masodik hely sem kutya egy uj valogatottol.
Valószínű hogy a szelfizés X kromoszómához kötött tevékenység , viszont az okostelefon minden időben , helyzetben és testhelyzetben való használata (értsd: pötyögés - bámulás - pötyögés) ivarfüggetlen.
Sajnos a legzsengébb gyermek korosztályban is.
Na de a lényeg : hétfőn hajnalban jön G.Gyuri , levonulunk a Tiszára és pontot teszünk a vizes vb végére.
Abban már 75%-ban egyetértettünk hogy miért vesztett a férfi csapat a döntőben.
Attól függetlenül hogy egy esetleges szerencsés győzelem mit változtatott volna (ha egyáltalán) a csapat megítélésén.
Csak azért írom ezt mert tudom hogy nagy figyelemmel követted az eseményeket.