Na ki az, aki " Problémákat old meg " ? ( Egy könnyű kérdés, csak neked: na ki van a képen? :))) ) Azért, hogy legyen egy kis sikerélményed ezen a szép napon. :)))
Egyébként, ha a tippedben szereplő római számot megfordítod akkor a helyes megoldást kapod.
A 3-as bakter kérdésére, képeim, csak illusztrációk voltak, nem kérdés.
A 3-as feltett kérdésére valószínűleg nem tudhatod a helyes választ, mert fiatal vagy még, és nem valószínű, hogy jártál arra... :))) ( mint említettem, vonat nem igen járja a sineket) :))) :)))
Imádlak! De azért csak egy éve nem járkálok arra felé. Gyárváros és a megszűnt Pécsbánya elágazás közötti szakasz. A Bakterúr képét Hosszúhetény előttire tippeltem.A pécsváradi közúti átjárónál. Azt meg hogy hogy néz ki a tercia nekem se újdonság.De azért oda nem megyek ki füvet nyírni! :-)
Miért nem tudsz ilyen egyértelmű képeket feltenni, és akkor javulna a megfejtési statisztikánk? Jó pár percem bánja az átjárót, amelyen a legfontosabb részeket nem fotóztad le. Ha jól látom vonat se nagyon közlekedik errefelé már... De biztos, hogy a képekhez kapcsolódó vonalon van. És H.Z. az állomásfőnök, ha tovább megyünk a vonalon.
Ha figyelmesen megnézted volna, és az elmúlt 5 évben jártál volna arra, amerre a mozdonyvezető hajtogatja kijáráskor a vasakat, akkor te is belátod, hogy nem ez a helyes megoldás, de közel van hozzá. :))) Javaslom, kérd az elavult helyismereted felújítását( esős időben gumicsizma viselése erősen javasolt ). Tudd, hogy mekkora gazba küldöd, ki az MD-s, vagy Bz-s kollégát. :))) (( Sajtos a KÉK mozdonyvetőt ( munkavédelmist ) sem érdekli, hogy a PIROS mozdonyvezető mekkora latyakba közelíti meg a " latyakverőt ", mert nekik, csak a " betonyos " úton szabad közlekedni. )) Ha kéred megjelölök a képen lévő legalább három olyan részletet, amiből egyértelmű, a kép hol készült. És nem a lándzsás útifű lesz a támpont. :)))
Oszt hanyadik vágányt szegélyezi a lándzsás útifű, és társai ilyen szépen? Nem kérdem, hogy hol, mert az egyértelmű, az épületekből, és a növényzetből.