Üdv mindenkinek! Ismét szavazatgyűjtés a célja feltűnésemnek, a többiek durván scriptelnek, én tisztán szeretnék a top3-ban lenni. Kérek mindenkit, hogy plussz30-al szavazzon, ITT ! Nagy köszönet!
Nem ez a lényeg. :) A leöregezéssel lehet leginkább felidegesíteni őket. Ha pl egy gimis lánynak azt mondod, hogy 25 éves korod ellenére egész jól tartod magad! :)
Öregasszony....Nősülés....Na ez a veszély egyelőre nem fenyeget. Még a fiatalasszony se sajnos. A D700-ra meg úgy néz ki várnom kell a szezon végéig. Bár ha tényleg bejelentik októberben a D700X-et, akkor az talán nyom valamit a régi használtárán...
Hagytam magam rábeszélni ősszel egy állványra (addig nem használtam sose, azzal a jelszóval: akiknek remeg a keze, az ne fotózzon! :)) De belátom, hogy a term-fotósoknak nélkülözhetetlen. Végül is jól jártam vele. Kedvezménnyel vettük (Nikonos közös beszerzés) Egy relatíve könnyű Benro, a hozzá való gömbfejjel. Meglepően masszív és teherbíró. A D700+24-70 Nikkor (össztömeg 2100 gramm) meg se kottyant neki, pedig a vázat kellett felerősítenem, mert a 24-70-esen nincs állványcsati.
A saját fejedre meg vigyázz, nehogy elcsavarja valami csúnya öregasszony! :)
Egy gömbfejem meg egy 3D fejem van. Ha ezek közül bármelyikkel ki lennél segítve szívesen kölcsönadom. Elérhetőségem a honlapomon, de anno telefonáltunk is. :)