Megjenlent a március havi Hihetetlen, egy oldalas cikk van benne a Cadborosaurusól. Ennek ellenére nem túl sok újdonságot tudhatunk meg róla. Viszont az április havi előzetesben az emberrabló yetikről, pontosabban big foot-okról esik szó. Érdeklődve várom.
fizetni nem fogok érte, a hír megjelenése óta nem is kerestem, de nem kétlem, hogy az érdeklődők összedobják rá a pénzt, és (ha egyáltalán tényleg létezik!) kiteszik valami nyilvános helyre, röhögés célra (vagy éppen sajnálkozás céljára - vérmérséklet szerint ;-)
Én is még gyerekként akadtam rá a cikkre, és olvastam el. Addig csak a Déri János műsorában hallottam a Yetiről, és hasonlókról. Az volt az az időszak, amikor kezdtek beáramolni hozzák is a paranormális dolgok, temérdek könyv jelent meg, és indultak az ilyen dolgokkal foglalkozó újságok.
A Reform újsághoz kapcsolódva: régen a Családi Lapban is volt ilyen rovat, ( 90'-es évek eleje-közepe ) és Bárdos András vezette. Már akkor is el-el olvastam. Egyszer volt benne szó a Bigfoot-ról, és a Patterson filmből egy fotóval volt illusztrálva.
Ha már írtam, elnézést, de eszembe jutott szegény megboldogult Reform újság. Ebben Hernádi Gyula ismertetetett mindenféle érdekességet, valószínű, hogy kriptid is volt benne, de már nem emlékszem rá. Mindenesetre, ha valakinek a kezébe kerül, ne dobja ki átlapozás nélkül.
Nincs mit! Az igazság az, hogy én sem nagyon tudom mit higgyek, nem-e valami kamuval állunk szemben? Én személy szerint még csak most fedeztem fel ezt a kriptidet, de úgy látom hogy a neten már kialakult a maga "rajongótábora".
Köszönöm mind a képeket, mind a videót. Lehetséges, hogy a harmadik képen egy jegesmedve van, a többiről nem nagyon tudok mit gondolni. Talán-talán teknős az egyik.
- egy néhány napja valószínűleg éppen a publikálás céljára létrehozott, tudományosnak nevezett, ámde a Ketchum-cikken kívül semmi mást nem tartalmazó lapban közölték a cikket (a lap 10 napja még nem létezett, szerkesztőbizottsága nem ismert; a jelenleg elérhetetlen Sasquatch-genome oldallal, valamint Ketchum saját Bigfoot-oldalával azonos szerveren működik... ennek előfizetése anonim proxym át történt ;-)
- maga a szöveg cirka 30 dollárért érhető el
- a vizsgálatokat állítólag végző Univ Southwestern Texas a keresője semmilyen találatot nem ad
és még sorolhatnám, a csalás állatorvosi lova lesz ebből ;-)
Egyenlőre többet is beküldtem nekik átnézésre, de mivel páran mostanában sok kriptidet veséztek ki tavi szörnyeket, meg hominidákat, így én dinós kriptidekről írtam egy összefoglalót. Ha beleteszik, akkor valószínűleg 4 oldal lesz, örülnék neki
Teljesen egyetértek azzal amit írsz. Nézegettem már a honlapját, vele készült interjúkat, érdekes dolgokat állít az biztos. De lehet hogy egy kicsit már átesett a ló túlsó oldalára.
Facebookon elérhető, ő az igazi. Beszélgettem már vele. Nem mondom, hogy nincs igaza bizonyos dolgokban, de néha túlzásokba esik. 5 pixeles fotókba is már komplett bonyolult épületeket lát meg élőlényeket..:D Szerintem hazudnak a marssal/holddal kapcsolatban. De nem tudom mitgondoljak róla, kedves ember, de nem tudom hogy ennyire okos-e vagy már az agyára mentek a kutatásai? Egyszer írta nekem, hogy már vagy 200x látott George Adamski féle űrhajót...
A tegnap esti részben ezt a videót elemezték. Két vadvízi evezős vette fel kamerával ahogy eveznek lefelé a McKenzie folyón, Oregon államban. A felvétel eredetinek tűnik, annál is inkább, mert a két srác elmondta, hogy csak másfél évvel később, egy barátjuk vette észre a felvételen látható sötét alakot. A minőség sajnos nem a legjobb, ezért nem igazán lehet eldönteni, hogy valójában mi is látható a videón.