Keresés

Részletes keresés

Zsófi11 Creative Commons License 2010.05.31 0 0 2925

Szia Lorka!

Nekem három lányom van. 12, 3 és 1 évesek (ő van a képen pacsálás után...).

Borzasztó nehéz lehet most neked! Minden vágyam fehér-fekete fundi, de negyediknek nem tudom bevállani, bárcsak megtehetném!:( 

Kívánom, minden jól alakuljon! Én is szétküldök pár mailt.

Előzmény: Lorka* (2921)
macipofa Creative Commons License 2010.05.30 0 0 2924

Szia.

Email ment.

Előzmény: Lorka* (2923)
Lorka* Creative Commons License 2010.05.29 0 0 2923

Szia Macipofa.

Ne is mondjam milyen érzés ez.

Ők voltak eddig a mindeneim.Fekete Panda tudja hogy mennyire szeretem a kutyáimat.

Ez egy igazi szerelem de szerintem mindenkinek.

Eladni nem szeretném őket.

Imádom a kutyáimat és elég fájdalmas dolog hogy itt kellett hagynom őket mert mindenél többet jelentenek nekem de sajnos ebben a pillanatban ez a legjobb dolog amit tehetek.

Van egy  2  éves nagylányom  Hope.

Az összes kutyám közül ő a leghízelkedőbb igazi csaj.

Azzal vígasztalom magamat hogy így nekik is jobb lesz ha egy olyan családot találok ahol ők lesznek a család szemefényei.

Ő Hope az én kis hajas csajom.

Előzmény: macipofa (2922)
macipofa Creative Commons License 2010.05.29 0 0 2922

Sziasztok!

Minden vágyam egy ilyen tarka boci lány.....de mivel nekem is fiam van.

Gondolom megszakad a szíved....nekem megszakadna.Már pár napi távollét is lehetetlen....

Előzmény: Lorka* (2921)
Lorka* Creative Commons License 2010.05.29 0 0 2921

Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni.

Sajnos úgy alakult a helyzetem hogy külföldi munka miatt egyenlőre nem tudok a drágáimmal foglalkozni.

Így most új "gazdit " kell keresnem Herculesnek:-(

Csak is kizárólag megbízható emberkének szeretném odaadni aki sokat törődik vele viszi kiállításokra és imádja:-)

Ha esetleg érdekelne valakit írjon legyenszives.

Elsősorban szukás gazdiknak ajánlanám mert elég domináns a drágám!

Előre is köszönöm.

Royal Virgin
macipofa Creative Commons License 2010.05.28 0 0 2920
Gratulálunk mi is nektek. Igazi gyurnivaló bocsok...:-))
Előzmény: feketepanda (2919)
feketepanda Creative Commons License 2010.05.28 0 0 2919
Szia:)

Kettő babucija van Sheebának és eddig szépen fejlődnek, köszönöm a gratulációt:) Igen, lassan gyúrmálhatók, Zoli csemetéi szocializálják őket majd szépen:) Most 4 hetesek.

pussza

Előzmény: kutyimaci (2918)
kutyimaci Creative Commons License 2010.05.27 0 0 2918

Szia.

Gratulálok a kölykökhöz. Kettő született? Remélem mindenki jól van.

Gyömöszölni valóak.

E.

Előzmény: feketepanda (2917)
feketepanda Creative Commons License 2010.05.27 0 0 2917
Sheeba - Viki-Vili :)))
feketepanda Creative Commons License 2010.05.27 0 0 2916
Hozok nektek egy kutyacsaládot:) Sheeba és babái: Viki és Vili...hamarosan szemből is mutatom őket:)
A kiállításról a képek és hírek a lapomon...persze csak Pandákról:)
kornél88 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2915

Sziasztok!

Az általam készített Komáromi képek a  http://freemail.hu/mail/oriaslevel.fm?id=7cc3bfb24b1ed20fa11a59f22123d2ca címről tömörített formában letölthetőek:) (nem tudom meddig elérhető ez a link)

üdv:)

kornél88 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2914

Szia!

Sajnos foggalmam sincsen, de a rendszeresen kiállítók lehet tudják:)

üdv

Előzmény: szeremilaci (2913)
szeremilaci Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2913
Szia Kornél!

A barna kutya kicsoda? Csudaszép...

Üdv: laci
Előzmény: kornél88 (2912)
kornél88 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2912

Íme a lesifotós képek:)

kornél88 Creative Commons License 2010.05.25 0 0 2911

SZia:)

De jó lehetett a képekből elnézve ez a kis kiruccanás:) Hát én holnap este indulok horgászni, de már tudom milyen idő van éjszaka:) A történet, hogy vasárnap hazaértünk a kutyuskiállításról és közben bővült egy fővel a család, így meg kellett ünnepelni:) Beültünk éjjel 11kor az autóba és lementünk a Balcsira horgászni éjjelre:) Nem volt hideg, igaz egy sínadrág, alatta egy pamut nadrág, 2 zokni, 2 pulcsi meg egy nagyon vastag kabát volt rajtam:)

A képek amit ígértem hamarosan érkeznek csak tegnap sikerült az éjjeli horgászat után bealudnom miközben töltögettem fel a képeket a fórumra. Amikor felébredtem

akkor meg bezártam a fórumot így nem lettek feltöltve! De mindjárt jönnek a fotók:D

Üdv:)

Előzmény: macipofa (2908)
macipofa Creative Commons License 2010.05.24 0 0 2910

Akit érdekelnek a képek....MACIM+én+párom+barátok....

De a Dundi Fundi a lényeg....

http://picasaweb.google.hu/zsuzsa.nadasdy/2010052124RaftingSzlovenia#

kutyimaci Creative Commons License 2010.05.24 0 0 2909

Szia Macipofa.

Tök jó lehetett ez a kempingezés. Sátorozásért nem írigykedem. Mi csónakkal nyomulunk a Tiszán, 3 nap a vizen is élmény...(kempingslozi, és töménytelen mennyiségű "fürdővíz" áll rendelkezésre ami reggel hidegebb, du. melegebb kicsit :)

Merre jártatok?

Ezek szerint nem voltatok suliba? mi sem . Héten remélem tudunk beszélni.

Puszka: E.

Előzmény: macipofa (2908)
macipofa Creative Commons License 2010.05.24 0 0 2908

Sziasztok!

Jelentem megjöttünk. Tapasztalatok...qva hideg van a sátorba este. Mondjuk 4-5fok volt éjszakánként. A hátizsákok 9 okig voltak komfortosak. Mint kezdő sátorosok 4 réteg ruhába öltöztünk fel a hálózsákokba. Mint kiderült, kajakosok mondták, elég lett volna egy vékony pamut alsó. Hiszen a zsák lényege, hogy te a saját hömérsékleteddel felmelegited a zsákot és bent tartod. Szóval mi ezt nem csináltuk.

Dad elvarázsolt mindenkit. A campingbe csodájára jártak. Nem tudtak úgy elmenni mellette, hogy ne simogassák meg. Majd rakok fel képeket.

Az éjszakák is tök jók voltak. A sátrunk 4 személyes+ előteres. Behúztuk az ajtócipzárt. Este 10- reggel 6-ig horpasztott. A kötödése az irányomba rendkivüli. Nem mozdul mellölem. Wc-re is kisérgetett. Hagyta, hogy simogassák, de mig nem látott, nem mozdult. Még kutyák miatt sem. Olyan csodálattal tölt el a méltoságos viselkedése. Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen kutyám lehet.

Elmentünk egy gyönyörű hegyi tóhoz. Bedobtam a labdát ....jó messzire. A párom már hülyézett a parton, hogy úgysem fogja kihozni. Csak kérnem kellett párszor, és megtette. Utánna már élvezte, csak elöször volt bizalmatlan a nagy vizhez.  Az utat is nagyon jól bírta , pedig majdnem 9 óra volt. 2 óránként megálltunk, hogy pisiljen.

Szóval.....imádom:-))))

Előzmény: kornél88 (2902)
kornél88 Creative Commons License 2010.05.23 0 0 2907

Sziasztok!

Milyen eredmények lettek a mai és a tegnapi kiállításon???

Ma én is ott voltam, de nem nagyon tudtam fundizni, mert barátom vitt 2 kutyust kiállítani és vigyázni kellett az egyikre míg a másik a ringben volt!

De azért csináltam fundijainkról 1-2 lesifotót amit megosztok majd veletek:) De egy kicsit később:P

feketepanda Creative Commons License 2010.05.21 0 0 2906
Hahó:)

A hétvégi kiállítások előtt jól jöhet...

Közutak információi, az éppen aktuális helyzetről: Útinform

És amit előre bevallanak a közegek a trafipaxaikról:))): Trafipax hírek

pussza
kornél88 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2905

Szia:)

Hát én még azt nem tudom, hogy megyek haza győrből....Le van zárva az M1, 81es, 82es fő út:) +plusz még a kisebb utak amerre lehetne kerülni a cuha patak miatt:) Szóval lehet, hogy Győrből kb 4 óra alatt érek holnap haza a 2 órás utazás helyett:D

Előzmény: kutyimaci (2904)
kutyimaci Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2904

Szia.

Na végre valaki. Nagy a csend a fórumon mostanság.

Ma olvastam a MEOE honlapján, hogy tovább tart az út Komáromba, mert beszakadt az M1-es egy darabon. Mindenki induljon időben, aki arra menne.

Az OMSE CAC-ra megy valaki? jún  közepén lesz, talán 19-én de nem biztos, mert a nevezési határidő a MEOE oldalán is más, meg az ő oldalukon is más. Ha lemaradtunk a nevezésről, akkor legalább nézelődni elmennék. Nekem ez közel is van.  

Előzmény: kornél88 (2903)
kornél88 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 2903

SZiasztok!

Valaki megy Komáromba a hétvégén?????

üdv

Kornél

kornél88 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 2902

Macipofa majd tolmácsold nekem, hogy milyen idő van éjszaka a sátorban mert mi pecázni megyünk jöv szerdától 4 napra:) Ám nem biztos, hogy én 2 nap eláztam volna a suli kedvéért:) Unom már ezt a szar időt!

üdv

Előzmény: macipofa (2901)
macipofa Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2901
Mi is beengedtük Dadot tegnap. Áttörölgettük ,majd jó 3 órát bent aludt. Még éjfélkor is kimentem hozzá, hogy fázik-e. Nagyon aggodtam. Irgalmatlan szél volt nálunk. Dombon lakunk, a Gellérthegy magaságába. Szombat-vasárnap a suliba sz...rá áztunk, öt kevésbé érdekelte, mint engem. Pénteken megyünk vele raftingolni 4 napra, sátorral. Hát kicsit tartok a dologtól. Eleve utálom a sátrazást. Szerintem én Daddal a kocsiba alszok. Mi sétálunk, a párom meg szórakozik...igazság ez?
Előzmény: kornél88 (2899)
Sziki91 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2900
Hát az én kutyusom látszólag élvezi az esőt csak amikor megláttam elázva....mintha egy másik kutya lenne...fele kutya eltűnt:) Ma már itt kevésbé esett az eső és megszáradt a bundája. Kifésültem neki és régi önmaga lett:) Úgy veszem észre, hogy egyre jobban ragaszkodik hozzám...Ma ültünk a hintaágyban a tesómmal meg a barátjával és ott járkálgatott.Egyszer csak fogta magát és lefeküdt a lábamra és el is aludt:) Annyira aranyos volt:))

És itt egy jó pillanatkép is =)
kornél88 Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2899

Sziasztok!

Az én kutyusom egész nap fekszik a bejárati ajtó elött és ki sem mozdul az esőre csak akkor ha valaki kimegy, de akkor az a valaki díszkiséretet kap:) Bundusa szegénynek el van ázva:( tegnap már beengedtem a lakásba, hogy száradjon meg, de ő nem maradt nyugton ki akart menni:)

ennyi:)

üdv

kornél

Ja hétvégén valaki megy Komáromba??????? Illetve melyik nap?

Előzmény: Big black (2897)
kutyimaci Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2898

SZIA.

SAJNOS ÉLVEZIK!!

Előzmény: Big black (2897)
Big black Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2897
Sziasztok!
A Ti kutyutok,h viseli ezt a "mocskos" időjárást?
macipofa Creative Commons License 2010.05.15 0 0 2896

Pandamama....szerelmes lettem. Láttam ma az oviban a legkisebb sztárfundit....

Kéne nekem, majd egy ilyen kis boci lány. Valszeg megyek a kutyákkal az utcára csövezni, de ilyen ilyen szépséget....Gyönyörű.

Az uszással sokat javult kapcsolatunk Daddal. Sokkal jobban kötödik hozzám. Ma kezdtük újra a sulit. Mindig mellettem volt, folyton a szememet nézte. Leste minden mozdulatom. Egy hónapja inkább a kutyák érdekelték, mint én. Pedig volt a csoportba dán dog szuka., akit a többiek üldöztek.

Előzmény: feketepanda (2895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!